Testanalytiker med SAFe erfaring - Frederiksberg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være med til at sætte dit præg på digitaliseringen af det Danske skattevæsen og vil du arbejde intenst med test og kvalitet i et ambitiøst SAFe setup? Kan du sætte dit agile team på sporet af best practice for kvalitetssikring og – kontrol og dermed sikre kvaliteten af nogle af Danmarks største it-løsninger? Så er du vores nye testdesigner/analytiker til ICI programmet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

Din rolle som testanalytiker

Lige nu søger vi testanalytikere, der vil være med til at sikre kvalitet og fremdrift i et stort udviklingsprogram, hvor du er med til at opstille og vedligeholde testmetodikken, processen og retningslinjerne for, hvordan test udføres i ICI programmet. Derudover er du ansvarlig for at kende kvaliteten af teamets leverancer, herunder at foretage testanalyse og design samt testafvikling i teamet. Der arbejdes ud fra en risikobaseret tilgang baseret på TMap og testarbejdet funderes i udarbejdelsen af en produktrisikoanalyse til hver leverance.

Som testanalytiker udfører du testanalyse og -design i henhold til de specificerede testobjekter i produktrisikoanalysen for en given leverance. Med afsæt i de valgte testdesignteknikker udledes de nødvendige testsituationer, hvorefter logiske og fysiske test cases udarbejdes.

I testarbejdet opereres på forskellige testniveauer. Således udføres der testarbejde på såvel system, systemintegration og End-to-End test niveau. Alle testniveauer udføres på teamet og det vil være din opgave at sikre, at vi har den rigtige testdækning ift. risikoprofilen. Du støtter også udviklerne på unit-/komponent testniveau.

Slutteligt støtter du Test Manageren med input til en fremdriftplan for testafviklingen per leverance.

Hvem er du?

Du har en solid testerfaring fra agile projekter/programmer, hvor TMap gerne har været anvendt som testrammeværk. Du har praktisk erfaring med anvendelsen af testdesignteknikker og kan hjælpe med at udbrede disse yderligere i ICI programmet. Du har erfaring med at arbejde i et risikobaseret test setup med produktrisikoanalyser, testestimering, bidrag til fremdriftplaner og afrapportering. Herudover er du én, der kan samarbejde med alle, da du er god til at formidle dit budskab både skriftlige og mundtligt.

Vi forventer, at du:

  • har kendskab til agile arbejdsmetoder, fx SAFe eller Scrum
  • er certificeret TMap engineer og/eller TMap Test Master, ISTQB Foundation, ISTQB Advanced Test Analyst/Certificed Agile tester
  • har erfaring med testværktøjer, testtekniker/metodikker, testautomatisering og processer
  • en systematisk og struktureret tilgang
  • arbejder detalje- og løsningsorienteret

Sandsynligvis har du en teknisk uddannelse og måske en teknisk baggrund som f.eks. udvikler. Du har både dit fundament i det tekniske og samtidig god erfaring med testteknikker og du bruger dem sikkert til at nedbryde funktionalitet i testscenarier og testcases. Din fornemmeste opgave bliver at sikre den bedst mulige test-tilgang.

Hvad går jobbet ud på?

Som tester i programmet bliver du involveret i opgaverne fra begyndelsen, uanset om det er ændringer til eksisterende funktionalitet eller nyudvikling. Du får derfor stor indflydelse på kvaliteten af programmets arbejde.

Som en del af selve udviklingsprocessen vil dine opgaver sammen med dit fullstackteam blandt andet bestå af:

  • specificering af testscenarier
  • review af krav- og designdokumenter
  • testplanlægning og -estimering
  • nedbrydning og udarbejdelse af testscenarier, testdesign og testcases
  • afvikling af testcases samt opfølgning og rapportering af testresultater
  • fejlsøgning i applikationen og forslag til løsninger på fejl


Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 10. marts 2020. Vi har 6 ledige stillinger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte QA Team manager, Emely Amlong på telefon 72 37 45 67 eller kontorchef Hanne Sørensen på telefon 72 37 27 41.

Tiltrædelse er snarest muligt. Vi holder samtaler løbende.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Frederiksberg
  • Tirsdag den 10. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 8
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 11
14. september 2024 9
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 9
10. september 2024 11
9. september 2024 11
8. september 2024 9
7. september 2024 8
6. september 2024 9
5. september 2024 8
4. september 2024 7
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2