Rekrutteringsfirma

pa til danmarks største trafikselskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

På vegne af Movia søger Randstad en PA med stærke administrative og faglige kompetencer til direktionssekretariatet.

Vil du arbejde med den kollektive transport på Sjælland? Vil du hjælpe med at styrke ledelse og politikudvikling i et af Danmarks største og grønneste mobilitetsselskaber?



Stillingen som PA til Movias direktionssekretariat ønskes besat hurtigst muligt med en fagligt velkvalificeret, udadvendt og grundig medarbejder. Du får en central placering med mange forskelligartede administrative opgaver i en stor politisk ledet virksomhed.

Som medarbejder i direktionssekretariatet er du centralt placeret, tæt på beslutningsprocesserne og på arbejdet i direktion og bestyrelse i et stort, politisk ejet selskab. Du supporterer direktionen og bestyrelsen i deres arbejde, og du vil have et dagligt tæt samarbejde med Movias administrerende direktør, direktion og chefgruppe. For at blive en succes i rollen som PA til direktionssekretariatet skal du være i stand til at planlægge, strukturere og proaktivt følge op på dine opgaver. Du skal evne at have mange bolde i luften på én gang og trives med travlhed og alsidige opgaver.

Det er en fordel, hvis du har en videregående uddannelse. Dette er måske dit første job efter studiet, måske vil du gerne tættere på ledelsen i en stor dansk virksomhed, eller du trives i en rolle med mange og forskelligartede administrative og faglige opgaver. Det afgørende er, at du motiveres af at arbejde der, hvor beslutningerne træffes, at du er detaljeorienteret, og at du har fart på.

Som PA forventer vi, at din arbejdstid primært ligger i tidsrummet mellem 9.00-17.00.

Dine primære opgaver



•Kalenderstyring, herunder koordinering og booking af møder for Movias direktion, chefgruppe og Movias eksterne samarbejdspartnere i Lokaltog, FlexDanmark, Rejsekort & Rejseplan m.fl.

•Udarbejdelse af dagsmappe med mødemateriale til Movias administrerende direktør

•Udarbejdelse af notater og oplæg, kvalitetssikring og designtilretning i henhold til gældende designlinje

•Korrekturlæsning

•Fakturagodkendelser og journalisering

•Central redaktør for områdets indhold på Movias intranet

Derudover vil du løbende få opgaver af varierende indhold og omfang, som afspejler dine kompetencer og kvalifikationer og sikrer udvikling af din faglige profil og dig som person.

Vi forventer, at du:


•Trives med kombinationen af administrative og akademiske opgaver
•Kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for opgaveløsningen
•Har styr på detaljen og har en struktureret og systematisk tilgang
•Har opdaterede digitale kompetencer og kan hjælpe til i facilitering af møder og mestrer Office 365, herunder Powerpoint, Word og Excel
•Er god til at samarbejde både internt og eksternt og har nemt ved at skabe relationer
•Kommunikerer sikkert på skrift og i tale
•Er serviceminded og indforstået med, at det er en del af opgaveporteføljen at varetage administrative og praktiske opgaver
•Er omstillingsparat og kan ændre fokus efter, hvilke opgaver der haster
•Der arbejdes primært på dansk, men elementære engelskkundskaber forventes
- Og så er du en god kollega med godt humør og gode samarbejdsevner.

Moderne, istandsat arbejdsplads



Movia er Danmarks grønne mobilitetsselskab med en samlet økonomi på knap 5 mia. kroner. De transporterer årligt ca. 200 mio. passagerer i busser, lokaltog og flextrafik, og er medejere af Rejsekort & Rejseplan A/S og DOT. De har tydelige mål for grøn omstilling, bedre service til kunderne og brug af nye teknologier.

Direktionssekretariatet er en del af Movias kommercielle forretningsenhed. Direktionssekretariatet består pt. af 19 medarbejdere, som ud over betjening af Movias direktion og bestyrelse også har ansvar for strategi- og forretningsplan, public affairs, kommunikation, marketing samfundsansvar, jura og indkøb. I forretningsenheden er selvfølgelig også det kommercielle ansvar samt ansvaret for trafikinformation. I det daglige vil du referere til HR-chef Thomas Damgaard

Movia er en spændende arbejdsplads, som bor i nye, moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby St., og de har flere buslinjer, som kører lige til døren ved Toftegårds Plads, hvor de har hjemme. De har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for alle er, at de samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer de på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. De tror på frihed til at tilrettelægge egne arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er de en røgfri arbejdsplads, fordi de satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Vi tilbyder fleksibilitet og får også brug for din.

Ansøg



Send os din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte konsulent Sara Claudi Tangø på tlf. 44123223.

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. september 2024 9
15. september 2024 11
14. september 2024 9
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 9
10. september 2024 11
9. september 2024 11
8. september 2024 9
7. september 2024 8
6. september 2024 9
5. september 2024 8
4. september 2024 7
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 5
17. august 2024 5