Kursusadministrator til kursusteamet til Koncernfælles Kursusadministration ved Forsvarsakademiet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Kunne du tænke dig at arbejde med platformsadministration og digitale processer? Så send
os gerne din ansøgning, så bliver du måske vores nye kollega.

Om os

Vi er en nyskabende enhed, der igennem de sidste 3 år har samlet al administrativ understøttelse af kurser og efteruddannelse i Forsvaret.
Vi er samtidig i gang med at udvikle og implementere en digitalt, ensartet og tilgængelig platform – ’Min Uddannelse’, i balancen mellem at udnytte de eksisterende løsninger og tænke ud af boksen. Den administrative del af platformen hedder Plan2Learn.
Vi er organiseret i et kursusteam og i et udviklingsteam.

Vi har fokus på medarbejdertrivsel, nysgerrighed, udvikling og stabil drift, god service, motivation og godt humør.

Kulturen hos os, er åben, og der er dialog og samarbejde på tværs af vores teams. Alle kan lære af hinanden, og er interesseret i hinandens ansvarsområder og resultater.
At lave fejl er ikke et tabu, fordi det er uundgåeligt, når man ”betræder ny jord” og afprøver ting – så længe vi blot lærer af dem

Om stillingen

Nøgleordene til denne stilling er; Plan2Learn, LEAN og shared service. Er du samtidig en teamplayer, der kan yde god service og har interesse for it, er du tæt på en plads på holdet.
Den primære opgave i stillingen vil være kursusadministration på vores nye platform, Min Uddannelse (Plan2Learn). Du vil også få muligheden for at indgå i projektgrupper, der arbejder med forskellige delopgaver i vores administrative processer.
I jobbet har du mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for administration, Lean, shared service, nytænkning på området samt udvikling af processer, i en stor og alsidig koncern.

Om dig

Du er uddannet kontorassistent med speciale i offentlig administration eller har anden relevant uddannelse.
Vi leder efter en dygtig kollega, der har erfaring med at arbejde i Plan2Learn eller med andre moderne kursusadministrative platforme. Vi er lige begyndt at anvende systemet, og håber derfor, at du kan bidrage positivt med at implementere platformen som superadministrator.
Du skal være god til kundeservice, have en empatisk sans og ikke mindst forstå vores forretningsprocesser samt vores kunder som spænder vidt fra at være vores soldater til kursusledere, chefer og alle vores kollegaer i både Forsvaret og styrelserne.
Teamet arbejder med shared service og visuel styring af opgaver på tavler, så det er en fordel, hvis du har kendskab til LEAN, og kan se gevinsten ved at arbejde efter disse principper – herunder at arbejde med fællesskab om opgavehåndtering.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for
Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende
fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Basislønnen er på 26.974,17 Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.
Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af kursusteamet i Koncernfælles Kursusadministration chefsergent Gitte Marianne Olesen, på telefon 72 81 71 91.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Sheeba Krause på telefon 32 66 50 36.

Ansøgningsfristen er d. 4. maj 2022. Vi afholder samtaler løbende, og ansættelse er d. 1. juni 2022.

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSAKADEMIET
Forsvarsakademiet (FAK) bidrager til Forsvarets opgaveløsning ved at levere relevante og tidssvarende uddannelser samt forskning og rådgivning til Forsvarets medarbejdere og myndigheder. Dertil støtter FAK koncernen med kursusadministration samt vejledning i pædagogik og digitale læringsformer.
FAK består af tjenestesteder i henholdsvis København, Varde, Karup og Frederikshavn og udbyder grund- og videreuddannelserne, herunder sergent- og officersuddannelser, inkl. sprogofficersuddannelsen, Den Militære Akademiuddannelse samt Master i Militære Studier. Derudover udbyder FAK en lang række efteruddannelser, der bidrager til, at Forsvarets medarbejdere og reserven kan løse deres opgaver effektivt og professionelt gennem hele karrieren.
FAK gennemfører forskning og udvikling indenfor de tre militære kerneområder; militære operationer, militær strategi og militær ledelse samt tilknyttede områder som krigshistorie, kulturforståelse og militær teknologi. FAK indgår i samarbejder med både danske og udenlandske forsknings- og uddannelsesinstitutioner og bidrager til udvikling af NATO's doktriner og forskningsprojekter. Vidensproduktionen understøtter uddannelserne, men anvendes og formidles også bredt til gavn for Forsvaret, nationale og internationale samarbejdspartnere samt samfundet som helhed. Læs mere på fak.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 04. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 8
6. september 2024 9
5. september 2024 8
4. september 2024 7
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5
15. august 2024 5
14. august 2024 5
13. august 2024 7
12. august 2024 8
11. august 2024 8
10. august 2024 8
9. august 2024 8
8. august 2024 7