Kan du sætte retning for vores indsats til udsatte voksne?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Halsnæs Kommune søger en ambitiøs leder til Handicap- og Voksenafdelingen

Halsnæs Kommune er midt i en spændende omstillingsproces på voksenområdet med fokus på at udvikle stærke faglige løsninger for borgerne. Målet er at styrke den faglige indsats til socialt udsatte, handicappede og psykisk syge, så de får bedre muligheder for at mestre deres eget liv. Kommunen har en ambition om at kunne levere fleksible løsninger til vores borgere og meget gerne lokale løsninger tæt på borgernes familie og netværk, så også udsatte borgere bliver en del af fællesskabet i Halsnæs.

Handicap- og Voksenafdelingen har ansvaret for myndighedsarbejdet på voksenområdet og spiller en helt central rolle for at indfri ambitionerne om stærke faglige løsninger. Der er det seneste par år investeret i afdelingen med opnormering af sagsbehandlere, ansættelse af en fagspecialist og senest med kompetenceudvikling af medarbejdere i den løsningsfokuserede metode (LØFT). Afdelingen har været en afgørende faktor i, at vi har fået styr på økonomien på området uden at gå på kompromis med fagligheden. Vi søger en ambitiøs leder til at stå i spidsen for den videre udvikling af myndighedsarbejdet i afdelingen.

Du får mulighed for at præge udviklingen af Halsnæs Kommunes Handicap- og Voksenområde i samarbejde med engagerede medarbejdere, der brænder for at skabe de bedst mulige tilbud til vores udsatte borgere. Din opgave bliver – udover den stabile daglige drift – at skabe nye innovative løsninger, der inddrager borgerne som aktive aktører med indflydelse på eget liv, fx lokalt baserede løsninger i samarbejde med kommunens egne udførere.

Du bliver en del af et dedikeret lederteam på voksenområdet, hvor vi lægger vægt på at udvikle området i fællesskab og spille aktivt ind med perspektiver på hinandens områder. Som myndighedsleder får du en nøgleposition i samarbejdet med kommunens egne udførere på området – Center for Voksenstøtte, Botilbuddene og Sølager (beskyttet beskæftigelse). Du skal udvikle dette samspil, så kommunens indsats over for borgerne fremstår helhedsorienteret og gennemtænkt. Ambitionen er, at kommunens voksenområde er én samlet organisation på tværs af udfører- og myndighedsområde, hvor vi står sammen om lokale bæredygtige løsninger – fagligt og økonomisk.

Vores nye leder skal være en tydelig, inspirerende og inddragende leder, der kan sætte retning og bidrage til nye kreative løsninger på et fagligt solidt grundlag til gavn for udsatte, psykisk syge og handicappede.

Herudover søger vi en leder, der har:
  • en socialfaglig, socialjuridisk eller anden relevant grunduddannelse samt relevant ledelsesmæssig efteruddannelse
  • erfaring med ledelse af medarbejdere eller erfaring fra koordinerende funktioner med ledelsesmæssige opgaver
  • praksisnær erfaring med myndighedsarbejde på det specialiserede voksenområde
  • gode kommunikationsevner
  • en motiverende, anerkendende og tillidsbaseret tilgang til ledelse
  • evne til at lytte og forstå de problemstillinger borgere og medarbejdere står i
  • styrke, overblik og gennemslagskraft til at stå i komplekse situationer
  • gode samarbejdsevner og gode relationelle kompetencer
  • kendskab til og erfaring med LØFT


Som leder af Handicap- og voksenafdelingen bliver du leder for 13 sagsbehandlere, en administrativ medarbejder og en fagspecialist. Medarbejderne er fordelt på to teams. Team Længerevarende arbejder med borgere med langvarigt støttebehov, mens Team Midlertidig arbejder med borgere med midlertidigt støttebehov. Du bliver leder for en fagligt kompetent gruppe medarbejdere, som har stort engagement i de faglige løsninger, og som gerne vil inddrages i udviklingen af området. Medarbejderne har alle det til fælles, at de brænder for at gøre en forskel for udsatte, psykisk syge og handicappede. Som leder bliver det din opgave at værne om dette engagement gennem anerkendende, tillidsbaseret ledelse og med blik for de menneskelige aspekter i et arbejde, som til tider er mentalt krævende.

Halsnæs Kommune er bevidst om, at det kræver specialiserede kompetencer, hvis kommunen skal løse de mange forskellige opgaver. Der er derfor lagt en ambitiøs handleplan for voksenområdet, som bl.a. indeholder fokus på efteruddannelse og opbygning af kompetence hos egne medarbejdere og udvikling af nye indsatser, bl.a. om brug af § 82 a, b og d.

Du refererer til chefen for Social Service og Familier og indgår i områdets samlede ledergruppe. Social Service og Familier består udover Handicap og Voksenafdelingen af Center for Voksenstøtte, Botilbuddene, Sølager (beskyttet beskæftigelse) samt PPR og tilsvarende myndigheds- og udfører funktioner på det specialiserede børneområde. Sidstnævnte er der et tæt samarbejde med omkring overgangen ved det 18. år, idet efterværn er placeret i voksenområdet. Du forventes at indgå aktivt i et forpligtende fællesskab med både denne gruppe og ledere på andre områder i kommunen, særligt beskæftigelsesområdet samt sundheds- og ældreområdet. Der er allerede et tæt samarbejde med disse områder, men kommunen har samtidig ambitioner om et endnu tættere samarbejde på tværs, herunder videreudvikling af kommunens projekt om tværgående borgerforløb "Sammen om Ny Velfærd".

Halsnæs Kommune har velfungerede, uformelle og uhøjtidelige samarbejdsformer på tværs af organisationen. Du indgår i kommunens Lederforum, hvor der pt. er igangsat et længerevarende lederudviklingsforløb for alle kommunens ledere med udgangspunkt i Ledelseskommissionens anbefalinger. Aktuelt arbejder alle ledere med at udforme deres personlige ledelsesgrundlag – en proces, som du også bliver en del af.

Handicap- og Voksenafdelingen er fysisk placeret på Rådhuset i Frederiksværk. Du kører mod trafikken og kan nå Frederiksværk på 45 minutter fra København og store dele af Sjælland.

Løn og ansættelsesvilkår:
Sker efter gældende overenskomst samt principper om Ny Løn. Tiltrædelse den 1. januar 2020 eller snarest derefter.

Ansøgningsfrist: Fredag den 8. november 2019 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler:
1. Samtale: Tirsdag den 19. november 2019
Tilbagemelding på test og samtale med direktør: Fredag den 22. november 2019
2. Samtale: Mandag den 25. november 2019

Kontaktoplysninger:
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Social Service og Familier Jakob Jensen på telefon 2478 6191.

Vi gør opmærksom på, at vi indhenter børneattest, udvidet straffeattest og reference ved alle ansættelser.

Om Halsnæs Kommune
Halsnæs er ikke som alle andre. Halsnæs byder på rå, nærværende og autentiske oplevelser i Kongernes Nordsjælland, der giver enestående muligheder for at udfolde sig. Halsnæs er ikke for fint, og det føles ægte. I Halsnæs byder vi folk indenfor i en afslappet stemning, hvor alle kan deltage og være sig selv.

Halsnæs Kommune er en moderne og rummelig arbejdsplads i stadig forandring. Vi er en røgfri arbejdsplads fra 1. august 2020. Læs mere om Halsnæs Kommune på www.halsnaes.dk eller på vores LinkedIn-profil. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=79e002d4)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Frederiksværk
  • Fredag den 08. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Frederiksværk over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0