Genopslag - Byggesagsbehandler til Greve Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve Kommune, Greve

Om jobbets indhold

Du indgå i byggesagsgruppens daglige arbejde, hvor du vil få mulighed for at behandle byggesager indenfor boliger af alle typer, planlovsdispensationer, lovliggørelsessager, sager indenfor skimmelsvamp og landzonesager. Samtidigt skal du medvirke til at øge kommunens tilsyn med boligforholdene for vandrende arbejdstagere, hvor kommunen fører tilsyn i medfør af byggelovens regler herom samt evt. nye regler på området.

Du vil komme til at arbejde i et byggesagsteam med fagligt erfarne medarbejdere indenfor byggesagsområdet. Vi er et velfungerende team med mulighed for sparring på opgaver og mulighed for at præge udviklingen. Vi arbejder hele tiden på at finpudse vores arbejdsgange og herunder udvikle forhåndsdialogen med ansøgerne. Samtidigt arbejder vi med at kunne se ansøgernes behov, have en klar kommunikation og en høj troværdighed.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • Har en uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør eller lignende.
  • Gerne erfaring fra lignende stilling som byggesagsbehandler
  • Er servicemindet og især har forståelse for at balancere myndighedsrollen.
  • Er god til at arbejde selvstændigt og god til at koordinere og samarbejde.
  • Er fagligt velfunderet i områdets lovgivning.
  • Kommunikerer klart i skrift og tale med alle.
  • Kan kommunikere på engelsk og gerne andre fremmedsprog
  • Har kørekort til alm. personbil.

Mere om os

Stillingen er placeret i byggesagsteamet, der er en del af enheden for Byg & Miljø. I byggesagsteamet er vi i øjeblikket 6 byggesagsbehandlere og 2 administrative medarbejdere til BBR, DAR samt oprettelse og afslutning af byggesager. Enheden for Byg og Miljø er en del af Center for Teknik og Miljø, der består af i alt 4 faglige enheder, som dækker alle kommunens opgaver på det tekniske område.

Vi tilbyder

Ansættelse vil være hurtigst muligt. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og den relevante faglige organisation. Lønnen forhandles i henhold til Ny Løn. For den rette kandidat er der mulighed for et modsvarende tillæg. Arbejdstiden er 37 timer/uge med flextids ordning.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Byg & Miljøchef Peter H. Schaarup, [email protected] på tlf. 43 97 94 31 eller byggesagsbehandler Anders Ryberg Dalum på tlf. 43 97 32 81.

Vi afholder samtaler torsdag den 25. februar 2021.

Ansøgningsfrist: Mandag den 22. februar 2021

Du kan finde yderligere oplysninger om Greve Kommune på www.greve.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Greve

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Greve over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1