Rekrutteringsfirma

Personlig Assistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haslev

Professionel service og høj kvalitet i dansk grøn energivirksomhed
I denne serviceorienterede rolle er du med til at gøre strømmen i stikkontakten mere grøn og accelerere udviklingen væk fra fossile energikilder. BeGreen udvikler, etablerer og driver solcelleparker i Danmark og inden for en overskuelig tidshorisont også i andre lande i Europa. Selvom BeGreen allerede er en etableret spiller, kommer du tidligt ind i virksomheden og har derfor mulighed for at være med til at præge virksomheden på dens vækstrejse. I takt med, pipelinen med projekter vokser, er der behov for ledelsesunderstøttende arbejde for og med Partnergruppen af en ansvarlig og struktureret kollega.Du får en central placering i en dynamisk organisation med mange varierende opgaver og kontakter. Du vil bl.a. skulle løse en række administrative opgaver og supportere partnergruppen, der pt består af tre partnere, have selvstændig og koordinerende funktioner i forhold til vigtige projekter, samt en central rolle omkring opfølgning på projekter m.v. Det forventes, at du både kan fordybe dig i detaljen uden at miste overblikket, og løse varierende arbejdsopgaver i et uhøjtideligt arbejdsmiljø med til tider korte deadlines. Arbejdsopgaverne omfatter konkret bl.a.
  • E-mail og kalenderstyring
  • Planlægning og forberedelse af møder og arrangementer
  • Deltagelse i projektmøder og opdatering af projektstyringslister
  • Udarbejdelse af referater fra møder
  • Varetage intern kommunikation
  • Koordinering af HR-opgaver
  • Udarbejdelse af PowerPoint præsentationer
  • Rejseplanlægning og udlægsrefusion
  • Løsning af forskelligartede projektopgaver
  • Forretningsorienteret og serviceminded med styr på detaljerne
    Der er flere veje ind i rollen, hvor du forventelig har arbejdet i en koordinerende og serviceorienteret rolle i en international kommercielt orienteret virksomhed. Du er en serviceorienteret og initiativrig organisator med et fagligt fokus. Du besidder en naturlig autoritet og samarbejder ubesværet på alle niveauer internt såvel som med eksterne relationer. Du er ansvarsfuld, og det er helt naturligt for dig at håndtere fortrolighed. Du arbejder selvstændigt med opgaverne, er struktureret i din tilgang til arbejdet og har sans for detaljen. Dine kollegaer og Partnergruppen skal kunne stole på, at dit arbejder er af høj kvalitet og leveres til tiden. Du er en god og hjælpsom kollega, hvor ordentlighed eller hæderlighed er en del af dit personlige kompas. Uddannelsesmæssigt har du en relevant uddannelse gerne på bachelorniveau eller derover, hvor den praktiske erfaring dog vejer tungere end uddannelsesmæssig baggrund.Mange af BeGreens samarbejdspartnere er internationale og derfor forventes det, at du både behersker dansk og engelsk på højt forretningsniveau – skriftligt såvel som mundtligt. Meget af din arbejdsdag omhandler fortrolige dokumenter og derfor er det et krav med ren straffeattest.Du har både evnen og lysten til at få ting til at ske, og som person udstråler du positiv energi og drive, du er god til at samarbejde, kommunikere på alle niveauer samt skabe en samarbejdende stemning.Vær med hvor beslutninger træffes
    Du har her muligheden for at blive en nøgleperson i inderkredsen hos BeGreen. Funktionen er nyoprettet og særdeles vigtig, hvor du får indsigt i fortrolige oplysninger om, hvor BeGreen skal bevæge sig hen. Med dit ledelsesunderstøttende arbejde og hjælp til Partnergruppen er du med til at gøre BeGreen succesfuld på både kort og langt sigt.Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Konsulent Thorsten Andersen på telefon +45 61 20 28 03. Vi læser ansøgninger i takt med vi modtager dem og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.Om BeGreen
    BeGreen er en del af Bregentved Gruppen. Bregentved har siden 1746 været i familien Moltkes eje. Som en del af Bregentveds langsigtede strategi for bæredygtighed er BeGreen grundlagt på visionen om at bygge 100% tilskudsfrie kommercielle solcelleparker i Danmark og i udlandet.Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
    Arbejdssted:Haslev
    Reference:2120.201
    Virksomhed: BeGreen A/SKontakt:


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Haslev.

    Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Administrativ medarbejder
    • Haslev

    Lignende jobs

    • Er du vores nye miljøsagsbehandler?

      Om jobbet Vi søger en erfaren miljøsagsbehandler til [xxxxx]s affaldsgruppe. Vi tilbyder et spændende, udfordrende og ansvarsfuldt job med personlige og faglige udviklingsmuligheder .
      • Administrativ medarbejder
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Deltidskontorassistent

      Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 4030 Tune
      • Administrativ medarbejder
      • Tune
      Få mere info
    • Vagtplanlægger til kardiologisk afsnit på Holbæk S...

      Vagtplanlægger søges til Hjerteteamet på Holbæk Sygehus. Da vores vagtplanlægger har søgt anden stilling, søger vi en ny person til denne stilling. Så har du stort overblik og multitalent inden..
      • Administrativ medarbejder
      • Holbæk
      Få mere info
    • Department Assistant

      Are you a team player with a service-oriented mindset and a positive attitude? We have an exciting opportunity for you to join our team as a department assistant for PP Production Support. In this .
      • Administrativ medarbejder
      • Kalundborg
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Haslev

    Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Haslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Haslev over tid

    Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
    16. september 2024 0
    15. september 2024 0
    14. september 2024 0
    13. september 2024 0
    12. september 2024 0
    11. september 2024 0
    10. september 2024 0
    9. september 2024 0
    8. september 2024 0
    7. september 2024 0
    6. september 2024 0
    5. september 2024 0
    4. september 2024 0
    3. september 2024 0
    2. september 2024 0
    1. september 2024 0
    31. august 2024 0
    30. august 2024 0
    29. august 2024 0
    28. august 2024 0
    27. august 2024 0
    26. august 2024 0
    25. august 2024 0
    24. august 2024 0
    23. august 2024 0
    22. august 2024 0
    21. august 2024 0
    20. august 2024 0
    19. august 2024 0
    18. august 2024 0
    17. august 2024 0