Udviklingsorienteret medarbejder til Kursusservice på NEXT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Derfor søger vi nu en udviklingsorienteret medarbejder til at understøtte driften i Kursusservice og til at hjælpe os videre med vores ambitioner.

Profil
Med reference til afdelingslederen for Kursusservice får du ansvaret for at understøtte driften på flere af vores AMU-uddannelser og -kurser. Du vil skulle arbejde i et team på tværs af et antal medarbejdere og sikre kvalitet i opgaveløsningen. Du vil skulle koordinere meget bredt, både internt i organisationen og også til eksterne interessenter. Du skal kunne trives i et meget dynamisk miljø, hvor evnen til at bevare det kølige overblik er i højsædet. Du er serviceminded og god til at tale med mennesker.

Udviklingsmæssigt har vi netop skiftet til nyt studieadministrativt system, LUDUS, og i forbindelse med denne proces, vil du sammen med de andre medarbejdere skulle tilegne dig en masse ny viden og være med til at udvikle systemet yderligere. Det er derfor relevant, at du har erfaring med - og kan lide - at arbejde projektorienteret. Det er udslagsgivende, at du både vil udviklingsarbejde og den administrative del af arbejdet.

Vi tilbyder
En arbejdsdag i et levende skolemiljø med engagerede elever, kursister og personale, hvor faglig stolthed og smil er i højsædet. Helt overordnet vil du indgå som en del af Virksomheds- og uddannelsesservice, som håndterer erhvervsuddannelser, gymnasier, efteruddannelseskurser, 10. klasse og brobygning. Helt konkret vil du blive tilknyttet Kursusservice. Kursusservice er en stor sparringspartner til skolens pædagogiske områder, og vi arbejder derfor meget dynamisk både med langtidsplanlægning og med korte deadlines.

Primære arbejdsopgaver. Du vil skulle

  • deltage i den daglige drift i teamet
  • koordinere tæt med skolens ledere omkring løsningen af de administrative opgaver på dit område
  • gennemføre arbejdsopgaver inden for eget område i tæt samarbejde med teamet
  • sikre samarbejde inden for eget område med henblik på øget kvalitet, sparring på tværs og tilsikre den fælles opgaveløsning
  • kvalitetssikre arbejdsgange i samarbejde med lederen af Kursusservice, samt relevante samarbejdspartnere internt såvel som eksternt
  • deltage i udviklingsprojekter inden for eget område mhp. automatisering af arbejdsgange og processer.


Din profil, du

  • har en kontoruddannelse eller en anden relevant mellemlang eller lang uddannelse
  • har gerne relevant erfaring fra skoleverdenen
  • er selvstændig, analytisk, initiativrig, handlekraftig og struktureret
  • er rutineret bruger af Microsoft Office
  • er stærk i skriftlig kommunikation
  • er drevet af at arbejde med gode relationer på tværs af store organisationer
  • har erfaring med teamarbejde
  • vil udfordre ”plejer” og bidrage til at se på nuværende processor med henblik på optimering af disse


Vi ser gerne, du har følgende kvalifikationer

  • er superbruger af it generelt og navigerer problemfrit i diverse administrative systemer
  • yder service med et smil og er åben og imødekommende


Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Asger Poulsen [email protected] eller på 20363875.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og placeret i Glostrup. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst. Vi ønsker, du begynder den 1. august 2021 eller snarest muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket senest den 28. juni 2021. Vi modtager ikke ansøgninger via mail eller brev. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Valby
  • Mandag den 28. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Valby over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1