Sekretær til internationalt orienteret forskningsenhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vil du arbejde med forskningsadministration? Og kan du kombinere det med at være personlig sekretær for forskningsenhedens to professorer? Kan du vise initiativ og trives du med en bred vifte af opgaver? Er du en god koordinator? Så er du måske vores nye kollega i vores forskningsenhed, som er centrum for forskningen på Nordeuropas største afdeling for urinvejssygdomme.

Om os

Vi er en dynamisk og internationalt orienteret forskningsenhed, som udfører forskning i urinvejssygdomme samt undervisning og uddannelse af akademiske medarbejdere. Vi har en stab bestående af to professor, projektsygeplejersker, bioanalytiker, forskningsaktive læger, ph.d.-studerende, medicinstuderende og en akademisk medarbejder.

Dine arbejdsopgaver

Som sekretær i forskningsenheden vil du indgå i enhedens administrative funktion. Dine arbejdsopgaver vil være fordelt mellem udvikling og varetagelse af praktiske og administrative opgaver i den daglige drift af enhedens forskellige aktiviteter og sekretæropgaver for enhedens to professorer.

Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Understøtte enhedens professorer og andre forskere med anmeldelse af forskningsprojekter til Videnskabsetisk Komité, Regionens Videnscenter for Dataanmeldelser og andre myndigheder

  • Registrering af artikler, afhandlinger og anden forskningsproduktion i regionens forskningsportal

  • Opdatering af fondsoversigt og bistå med udarbejdelse af ansøgninger om forskningsbevillinger

  • Mindre regnskabsopgaver i forlængelse af enhedens drift

  • Bistå med planlægning og gennemførelse af møde- og kursusaktiviteter og forskningsarrangementer samt koordination af kongresaktivitet

  • Koordinator for medicinstuderendes uddannelsesophold på afdelingen

  • Bistå enhedens to professorer med forefaldende opgaver, fx besvarelse og organisering af e-mailkorrespondancer, kontakt til universiteter i såvel ind- som udland m.v.

  • Synliggørelse af forskningsaktiviteter, f.eks. udarbejdelse af nyhedsbreve, opdatering af hjemmeside samt udvikling af enhedens udadvendte profil på hospitalets hjemmeside, LinkedIn og Twitter

Du refererer til forskningsenhedens ledelse og vil inden for aftalte rammer få indflydelse på planlægning og tilrettelæggelse af dine arbejdsopgaver.

Dine kvalifikationer og kompetencer

Du har en relevant uddannelse eller har erfaring fra lignende stilling.

Som person skal du kunne bevare humør og overblik trods afbrydelser. Du er initiativrig og tager ansvar for dine opgaver og arbejder selvstændigt, struktureret og løsningsorienteret. Du skal være god til at samarbejde i et forskningsmiljø med mange forskellige nationale og internationale samarbejdspartnere.

Det er en forudsætning, at du har stærke formulerings- og formidlingsevner skriftligt og mundtligt på såvel dansk som engelsk. Ligeledes er gode IT-kompetencer en forudsætning.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer ugentligt.

Stillingen er til besættelse snarest eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst på området.

Arbejdsstedet er Herlev Hospital.

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingen og opgaverne, er du velkommen til at kontakte Mette Schmidt på tlf. 3868 1100 eller mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er d. 11. november 2022 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 48.

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden.

Du kan læse mere om forskningsenheden og afdelingen på: https://www.herlevhospital.dk/afdelinger-og-klinikker/Afdeling-for-Urinvejssygdomme/

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Herlev
  • Onsdag den 09. november 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2