Vi søger en ledelsesudviklingskonsulent til HR Udvikling i Administrations- og Services...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Vil du være med til at designe og gennemføre udviklingsaktiviteter på lederniveau? Motiveres du af ansvar og udfordrende opgaver? Så er du måske en af vores nye kollegaer i HR Udvikling.

Som en del af regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’, er der etableret en tværgående Administrations- og Servicestyrelse, som skal understøtte den samlede Skatteforvaltning. I den forbindelse søger vi en ny kollega til lederudvikling.

HR Udvikling
HR Udvikling er en del af Administrations- og Servicestyrelsen, der servicerer og understøtter hele Skatteforvaltningen.

Hos os får du 14 engagerede kolleger med forskellige faglige baggrunde. Vi fokus på udvikling og understøttelse af koncernens ledere samt employer branding.

Dine opgaver
Vi udvikler, rådgiver og deltager i implementering af leder- og ledelsesudviklingsaktiviteter, gennemfører temadage og ledergruppeforløb, tilbyder coachingforløb for ledere, udvikler talentudviklingsforløb og yder konsulentstøtte til større eller mindre udviklingsforløb for leder- og medarbejdergrupper og øvrige relevante aktører.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • udvikling og design af lederudviklingsforløb
  • konceptudvikling
  • sparringspartner indenfor vores kompetenceområder
  • udarbejdelse af kommunikationsmateriale og forelæggelser til Direktionen
  • coaching
  • konsulentopgaver på alle niveauer i organisationen


Din hverdag vil være fyldt med opgaver, som kræver, at du udfordrer og drøfter problemstillinger med kolleger, medarbejdere og ledere på forskellige niveauer for derefter selv at bringe din faglighed i spil i opgaveløsningen.

For at få succes i jobbet kræver det, at du kan skifte mellem strategisk, taktisk og operationelt niveau i opgaveløsningen og kan drive opgaver fra idé til færdigt produkt.

Dine kompetencer
Du har en relevant videregående uddannelse med fokus på ledelse og udvikling og/eller en proceskonsulentuddannelse og/eller en coachuddannelse.

Samtidig har du praktisk erfaring og kan dokumentere gode resultater fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med lederudvikling i en større organisation eller virksomhed.

For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du:

  • besidder stærke formidlingskompetencer – gerne både som underviser, facilitator og som oplægsholder
  • mestrer at kommunikere på et højt niveau i skrift og tale
  • har en stor forretningsforståelse og er i stand til at forstå forretningens behov
  • kan indgå i et teamsamarbejde og samtidig kan arbejde selvstændigt, systematisk og struktureret
  • besidder et stort drive og engagement, der gør, at du selv driver dine opgaver og succesfuldt kommer i mål med dem
  • er nysgerrig og opsøgende i forhold til lederudvikling
  • har stort fokus på opbygning af relationer og netværk og kender vigtigheden heraf i relation til din opgaveløsning.


Fællesskabsfølelse
Du kan se frem til at blive en del af et engageret og tillidsbaseret arbejdsmiljø præget af tæt samarbejde og viljen til at lykkes. Du vil indgå i et introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne.

Kulturen i kontoret HR Udvikling er båret af høj faglighed og en uformel humoristisk omgangstone.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV, eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale via nedenstående link ”Søg jobbet” inden ansøgningsfristens udløb mandag den 13. april 2020. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Benedicte Christoffersen på telefon 7238 9418 eller Chefkonsulent Jeanette Lisby Østergaard på telefon 72373394. Vi afholder 1. samtaler torsdag den 16. og fredag den 17. april og af 2. samtaler – tirsdag den 21. april. Du kan forvente at der vil indgå tests i forbindelse med 2. samtalen. Tiltrædelse 1. juni 2020 eller efter aftale.

Skulle den nuværende situation fortsætte til efter påske vi samtalerne afvikles via Teams

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Forud for ansættelsen vil der blive indhentet straffeattest og referencer. Dit arbejdssted bliver Brændgårdsvej 10, 7400 Herning.

Administrations- og Servicestyrelsen
’Vi understøtter en velfungerende skatteforvaltning ved at yde service af høj kvalitet og administrere effektivt’

Administrations- og Servicestyrelsens opgave er at sikre, at departement og styrelser i Skatteministeriets koncern kan fokusere på deres kerneopgaver.

Vi varetager koncernens fælles administrations- og servicefunktioner med effektivitet og fagligt stærke løsninger. Derfor er det er vigtigt, at vores medarbejdere står på et solidt fagligt fundament og samtidig er både servicemindede og løsningsorienterede.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om, sammen med de andre styrelser under Skatteministeriet, at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Administrations- og Servicestyrelsen på www.adst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Herning
  • Mandag den 13. april 2020

Lignende jobs

  • Sagsbehandlere til udbytterefusion - Viborg

    Vil du arbejde i Danmarks største styrelse, hvor der er fleksible arbejdsforhold og en god balance mellem arbejde og fritid? Har du interesse for udenlandske selskabs-/ fondskonstruktioner og sagsb..
    • Administrativ medarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Vestervangskolen søger en engageret og serviceminded skolesekretær. Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse den 1. november 2024.Vi søger en person, som brænder for at arbejde med admi..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Herning

    Glæder du dig til en arbejdsdag, hvor personaleadministration, arbejdstidstilrettelæggelse og fremstilling af ledelsesinformation er dine opgaver?Så skal du søge en planlægger stilling i POLARI..
    • Administrativ medarbejder
    • Herning
    Få mere info
  • Administrativ koordinator til ledelses- og HR-unde...

    Hører du ofte andre sige, at ’du er den, der tænker på det hele’? Er du god til at se rundt om næste hjørne, så du er på forkant med de opgaver, du er en del af?I Specialområde Autisme har vi b..
    • Administrativ medarbejder
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 13
18. september 2024 13
17. september 2024 13
16. september 2024 10
15. september 2024 11
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 9
11. september 2024 7
10. september 2024 7
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 6
6. september 2024 7
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 4
20. august 2024 4