Regnskabsstyrelsen søger medarbejder til kreditoropfølgning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Stærk faglig medarbejder med overblik og sans for detaljen til kreditoropfølgning
Trives du med udviklingsopgaver, og brænder du for regnskabsområdet, så er det måske dig, vi søger?
Procesafdelingen i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse søger en stærk faglig og engageret kollega til området for kreditoropfølgning.

Om os

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser i Forsvaret og har til huse på Hjørring Kaserne. I Regnskabsstyrelsen er vi organiseret i fire afdelinger med i alt ca. 240 medarbejdere, hvoraf ca. 36 sidder i Indkøbsektionen. Sammensætningen af medarbejderne er bred, og miljøet er præget af høj faglighed og samarbejde. Vi lægger stor vægt på vores medarbejderes trivsel, udvikling, involvering og tilbyder en høj grad af fleksibilitet – en god work life balance.

I Regnskabsstyrelsen er vores mål at give den bedste kundeoplevelse, og vi har en høj faglig stolthed inden for hele regnskabsområdet. Som organisation har vi en samarbejdskultur og en bred vifte af kompetencer, som vi hele tiden ønsker at optimere.

Om stillingen

Indkøbssektionen varetager alle bogholderimæssige opgaver, der relaterer sig til et indkøb i Forsvaret. Sektionen er opdelt i 2 teams med i alt 5 forskellige arbejdsfunktioner inden for kreditorprocessen.
Denne stilling indeholder en række spændende arbejdsopgaver, hvor de primære opgaver er relateret til opfølgning og afrapportering på kreditorområdet.

Derudover får du mulighed for en høj grad af medbestemmelse i forhold til dine primære funktioner og arbejdsområder. Der vil også være rig mulighed for at bidrage med egen viden og erfaring og påvirke det daglige arbejde i sektionen. På sigt ser vi dig i funktionen som team-/driftskoordinator, hvilket indebærer, at du skal kunne varetage det faglige ansvar på området for kreditoropfølgning, indgå i tværfagligt samarbejde og vidensdeling samt sikre driften på området.

Sammen med dine kollegaer bidrager du bl.a. til løsning af følgende opgaver:

- Opfølgning og sagsbehandling på kreditorer.
- Opfølgning og behandling af diverse bogførte/forfaldne bilag.
- Kreditorafstemninger.
- Afrapportering inden for området til måneds- kvartals- og årsafslutninger.
- Sagsbehandling af kreditnotaer og indbetalinger på kreditor.
- Behandling af rykkere og inkassosager.
- Udvikling af arbejdsgange og processer inden for sagsområdet.
- Varetagelse af drifts-/teamkoordinator funktion.
- Ad hoc opgaver.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant kort eller mellemlang videregående uddannelse, fx finansøkonom eller administrationsbachelor, eller en kontoruddannelse suppleret med akademifag inden for økonomi eller analyse.
Din tilgang til opgaverne er struktureret, og du har øje for detaljerne i dit arbejde.
Samtidig kan du se helheden, og du har evnen til at bevare overblikket – også når det går stærkt. Vi sørger selvfølgelig for en grundig oplæring i opgaverne.

Derudover er det vigtigt, at du:

- Har nogle års erfaring inden for kreditorområdet.
- Er rutineret bruger af Excel og MS Office pakken.
- Er omhyggelig og har sans for kvalitet i opgaveløsningen.
- Er fleksibel og udviklingsorienteret og kan tænke nyt.
- Er engageret og har en positiv indstilling.
- Besidder viljen og evnen til at understøtte det gode samarbejde.
- Er serviceminded og er god til at kommunikere og dele din viden.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingerne tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Teamleder Tina Lind Jensen, telefon 72 81 08 04.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 72 81 91 78.

Ansøgningsfristen er den 18. september 2022.
Samtaler forventes afholdt løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vi vil bede dig om at søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte din ansøgning, CV, uddannelsesbeviser mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er én af seks styrelser under Forsvarsministeriet. Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 230 medarbejdere, primært med civil baggrund.
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, regnskabsaflæggelse og til styrkelse af koncernenes samlede kontrolmiljø. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.

Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, og vi er rådgivende på disse områder over for vores kunder. Vores primære kunder er øvrige styrelser og myndigheder inden for Forsvarsministeriets område. Vi ser det som en af vores største opgaver at støtte vores kunder, så alle inden for Forsvarsministeriet område kommer i mål med et styrket økonomisk kontrolmiljø.

Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen. Vi leverer opgaveløsninger på et højt fagligt niveau, som til stadighed tilpasses efter omgivelsernes krav. Vi lægger vægt på den tværorganisatoriske videndeling, proces- og helhedsforståelse samt en løbende implementering af automatiserede løsninger.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse på www.regnskabsstyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Søndag den 18. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 5
2. juni 2024 8
1. juni 2024 9