Arbejdsmiljørådgiver til Forsvarets Kantine- og rengøringsområde i hovedstadsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Hjørring

Brænder du for at organisere og arbejde praktisk med arbejdsmiljø, og trives du i en mangfoldig virksomhed med et bredt opgavespænd?
Har du erfaring med arbejdsmiljø i store organisationer samt erfaring fra kantine og rengøringsbranchen?
Så kan du være med til at sætte retningen for arbejdsmiljøet i den nye Kantine- og rengøringsdivision Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, sovepladser til soldaterne, skriveborde til kontorer, mad i kantinerne og rengøring og meget andet.

Kantine- og rengøringsdivisionen leverer således ydelser til militære lokationer i hele landet. Divisionen består af ca. 700 medarbejdere organiseret i to søjler indenfor henholdsvis kantine og rengøringsområdet.
Stillingen er som arbejdsmiljørådgiver for medarbejdere og ledere inden for kantine og rengøringsområdet.

Kantine- og rengøringsdriften er for nylig insourcet og du vil derfor komme med fra starten til at præge arbejdsmiljøarbejdet i den nye division.

Du ansættes i team arbejdsmiljø, som er en del af Ejendomsstyrelsens ledelsessekretariat, som er placeret i Hovedsædet i Hjørring. Teamet omfatter tre arbejdsmiljørådgivere og en arbejdsmiljøinspektør.

Om stillingen

Som arbejdsmiljørådgiver vil du, i samarbejde med ledelsen i divisionen, være ansvarlig for divisionen lever op til arbejdsmiljølovgivningen. Du vil få en central rolle inden for alle områder af lovgivningen, både på det fysiske, kemiske, ergonomiske- og det psykiske område.

Der er tale om en spændende stilling, hvor du skal formå både at rådgive og vejlede ledelse og arbejdsmiljøorganisationen på strategisk og organisatorisk niveau inden for arbejdsmiljøområdet. Du skal således være i stand til at tænke langsigtet i forhold til planlægning og implementering af og opfølgning på arbejdsmiljøindsatser i Ejendomsstyrelsen.

I dit arbejde med arbejdsmiljøforhold refererer du til Arbejdsmiljøinspektøren i Ejendomsstyrelsen. Du er ansvarlig for at Divisionen indrettes og drives effektivt efter arbejdsmiljølovgivningen. Som arbejdsmiljørådgiver, skal du arbejde på tværs sammen med de øvrige divisioners arbejdsmiljørådgivere og understøtte Ejendomsstyrelsens overordnet arbejdsmiljøinspektør og den øvrige arbejdsmiljøorganisation, således at der skabes godt og sikkert arbejdsmiljø i hele Ejendomsstyrelsen.
Sammen med de to arbejdsmiljørådgivere i Jylland dækker I geografisk Ejendomsstyrelsens etablissementer i hele landet.

Dine primære arbejdsopgaver er, at:

• Rådgive og vejlede ledelsen og arbejdsmiljøorganisationen inden for arbejdsmiljøforhold i sparring med arbejdsmiljøinspektøren.
• Organisere og facilitere arbejdet i Arbejdsmiljøudvalget inden for kantine- rengøringsområdet i Ejendomsstyrelsen. Herunder udarbejde årlig arbejdsmiljødrøftelse samt fastlægge kompetenceudviklingsplan for arbejdsmiljøgrupperne i divisionen.
• Planlægge, tilrettelægge og gennemføre tilsyn i divisionen.
• Bidrage til rådgivning, vejledning og tilsyn i de øvrige divisioner.
• Udarbejde lokale instruktioner og risikovurderinger på arbejdsprocesser.
• Understøtte arbejdsmiljøgrupperne i gennemførelse og opfølgning på arbejdspladsvurdering- og medarbejdertilfredshedsundersøgelser og efterfølgende udarbejdelse af handleplaner.
• Deltage i videreudvikling af Ejendomsstyrelsens arbejdsmiljøstrategi i samarbejde med ledelsen og arbejdsmiljøorganisationen, samt implementere strategien i Kantine og Rengøring.

Det forventes, at du har tidligere erfaringer og viden inden arbejdsmiljø i kantine- og/eller rengøringsområdet herunder håndtering af kemi, vådt arbejde, ergonomi mv.

Stillingen er med tjenestested i København. Henset til at Ejendomsstyrelsens medarbejdere er repræsenteret ved en lang række etablissementer fordelt i hele landet, må nogen rejseaktivitet forventes.

Om dig

Du har en relevant uddannelsesbaggrund, gerne suppleret med arbejdsmiljøprofessionel erfaring og viden indenfor enten det ergonomiske-, fysiske-, eller det kemiske/biologiske arbejdsmiljø.

Du har erfaring med forebyggende arbejdsmiljøarbejde som risikovurdering af arbejdsprocesser, ulykkesforebyggelse, styring af opgaver på tværs af organisationen og med sans for såvel detaljen som helheden – gerne i en offentlig forvaltning eller større private virksomheder.
Du har erfaring med at omsætte arbejdsmiljølovgivning til praktisk anvendelse for arbejdsmiljøgruppernes arbejde gennem rådgivning og udarbejdelse af instruktioner til oplæring af medarbejdere.

Som person er du imødekommende, tillidsvækkende og skaber netværk. Du indgår aktivt i - og bidrager til - et inspirerende arbejdsmiljø, hvor høj faglighed understøttes af god sparring, trivsel, godt humør og en uformel omgangstone. Du vedligeholder og udbygger dit ansvarsområde, og du tager aktivt ansvar for at gennemføre og afslutte dine opgaver.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.

Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Chefen for ledelsessekretariatet Visti Salomonsen på telefon 7281 3006 eller Arbejdsmiljøinspektør Charlotte Justesen Bork på telefon 7281 3008.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Anders Erik Filtenborg på telefon 7281 9178.

Ansøgningsfristen er nu forlænget til den 18. september 2022.
Samtaler afholdes løbende og senest umiddelbart efter ansøgningsfristen.
Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Send os din ansøgning og dit CV via linket, hvor eksamensbeviser og andre relevante dokumenter ligeledes skal tilføjes.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et full service koncept, hvor opgaverne omfatter; facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og udføres overvejende via eksterne leverandører.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Vi har i alt 860 etablissementer spredt ud over hele Danmark. Ejendomsstyrelsen er overvejende en civil arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber. Styrelsen har ejendomsdriften i centrum: Både i opgaveløsningen med vores kunder og i forhold til kompetenceudvikling af vore medarbejdere.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har et samlet budget på ca. 2 mia. kr., 2,4 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 36.000 hektar og vi beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.
Læs gerne mere om os på ejendomsstyrelsen.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • Hjørring
  • Søndag den 18. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0