Sagsbehandler med blik for behandling og kontrol af tjenesterejser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du stærke kompetencer inden for analyse, kontrol og rapportering, og kan du sikre en drift præget af stor effektivitet og høj kvalitet? Trives du med en afvekslende hverdag, og har du lyst til at udvikle dig i jobbet? Så er det måske dig, vi søger til vores team hos Procesafdelingen i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse.

Om os

Regnskabsstyrelsen er en arbejdsplads med fokus på udvikling og resultater, hvor du bliver en del af en professionel og dynamisk organisation. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, professionalisme og ikke mindst god kundeservice.

Procesafdelingen er én ud af fire afdelinger i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse. Afdelingens kerneopgave er at få bilag for hele Forsvarsministeriets koncern behandlet rettidigt med høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris og høj kundetilfredshed.

I Procesafdelingen arbejder vi i et uformelt miljø med god mulighed for faglig sparring og kompetenceudvikling, og hvor du får mulighed for at påvirke din dagligdag. Sektionen består af ca. 45 dygtige og engagerede medarbejdere, der løser opgaver inden for forvaltningskontrol, analyse, rapportering, regulering samt opfølgning på balancekonti af tjenesterejser.

Om stillingen

De spændende arbejdsopgaver omfatter primært analyse, kontrol og rapportering inden for tjenesterejseområdet. Vi betjener hele Forsvarsministeriets koncern med ca. 24.000 medarbejdere ift. tjenesterejser, så du får rig mulighed for at sætte dine kompetencer i spil og skabe gode kundeoplevelser.

Konkret vil arbejdsopgaverne, afhængigt af dine kompetencer, kunne omfatte:

• Forvaltningskontrol af tjenesterejser.
• Udvikling af effektive processer inden for arbejdsområdet.
• Opfølgning på og regulering af tjenesterejser.
• Kontroller og afstemninger af fakturaer inden for rejseområdet.
• Skriftlige og mundtlige besvarelser til kunder, bl.a. Hotline-betjening.
• Behandling af firmabehæftede betalingskort.

I sektionen arbejder vi typisk i mindre enheder på 7-8 kolleger. Vi hjælper hinanden på tværs og løfter i flok, og du skal derfor også være indstillet på i perioder at bidrage til sektionens øvrige opgaver.

Vi vil sørge for, at du bliver oplært i Forsvarets rejsebestemmelser på en god og ansvarlig måde.
En af vores nyeste medarbejdere René fortæller dette om hans oplæring:
"Oplæringsforløbet i rejsebestemmelserne var tilrettelagt med fokus på, hvordan reglerne praktisk anvendes i hverdagen. Teorien blev koblet på løbende, hvilket gjorde det nemmere at forstå og fortolke på rejsebestemmelserne. Forløbet gør, at man som ny medarbejder føler sig godt klædt på, når man starter på dagligdagens opgaver.''

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant kort eller mellemlang videregående uddannelse, fx finansøkonom eller administrationsbachelor, eller en kontoruddannelse suppleret med akademifag inden for økonomi, analyse eller forvaltningsret.
Erfaring med forvaltningsvurderinger er en fordel. Vi ser gerne, at du har erfaring med MS Officepakken og særligt Excel. Derudover er kendskab til SAP en fordel.

Desuden forventer vi, at du som person:

• Er nysgerrig og videbegærlig efter at finde og undersøge det, som stikker ud, og du trives med
at arbejde struktureret med store datamængder.
• Er skarp på dataanalyse og har et godt overblik og evne til at forstå detaljer og videregivelse af
de rette budskaber
• Besidder gode samarbejds- og formidlingsevner, så vi styrker teamets arbejde og resultater.
• Kan trives i et travlt miljø, hvor der til tider er korte deadlines, som kræver struktur og håndtering
af tidspres.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Derudover tilbydes betalt frokostpause, kantineordning, frugtordning, fleksibel arbejdstid og mulighed for sociale aktiviteter.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte teamleder Michael Dahl Vestergaard på telefon 7281 0895/mail: [email protected]

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen eller løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Diana Chabert-Jørgensen på telefon 7281 9896.

Ansøgningsfristen er den 19. oktober 2022. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via ansøgningslinket. Du bedes vedhæfte relevante dokumenter, såsom ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Vær opmærksom på, at bilag skal tilføjes som pdf-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen.
Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingerne.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse varetager og sikrer den samlede regnskabsvirksomhed i koncernen. Opgaverne spænder vidt – fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, til udvikling af regnskabsmodeller og regnskabssystemer. Det er samtidig vores opgave at bidrage og understøtte den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Som sparringspartner lægger vi vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør.
Vi er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 220 medarbejdere, primært med civil baggrund. Vi arbejder ud fra en kundevendt vinkel, hvor vi stræber efter at gøre det nemt og sikkert at være kunde hos os, og samtidig evner at dække kundens behov.
Som arbejdsplads har vi fokus på helhedsforståelse, medarbejderinvolvering og samarbejde på tværs i organisationen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Onsdag den 19. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7
4. juni 2024 7
3. juni 2024 5
2. juni 2024 8
1. juni 2024 9
31. maj 2024 11