Sagsbehandlere til nyoprettet administrationselement ved [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du erfaringen og fagligheden på plads, og er du serviceminded og indstillet på at tage fat? Så er det måske dig vi søger til en af tre ledige stillinger ved det nyoprettede administrationselement.

Om os

Administrationselementet bliver en del af FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE og varetager administration og arbejdstidstid for de omkring 650 ansatte under FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE i programsektionen inden for kantine og rengøringsområdet.

Vi er et nyoprettet element og skal bestå af en leder og tre medarbejdere.
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet.
Det gælder alt fra vedligehold af bygninger og arealer, sovepladser til soldaterne, skriveborde til kontorer, til mad i kantinerne og rengøring.
Vi tilbyder en udfordrende hverdag i en spændende, dynamisk og meget velfungerende styrelse, hvor faglighed, sammenhold og humor spiller en stor rolle. Vores fokus er på at løse opgaverne, men også i muligt omfang at udvikle den enkelte medarbejders potentiale.

Om stillingen

Du skal blandt andet kunne varetage opgaver omhandlende arbejdstid- og rejseafregning, henvendelser fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse og faglige organisationer samt kunne rådgive kantine- og rengøringspersonale.

Dine primære opgaver vil være:
• Arbejdstidsregistrering og tilretning af arbejdstidsplanregel
• Afregning i forbindelse med medarbejders afgang
• Oprette nye medarbejdere i vores løn- og tidsregistreringssystem
• Håndtere ændringer på medarbejdere (f.eks. overenskomstmæssige forhold, stamdata mv.)
• Arkivering

Stillingen har tjenestested i Hjørring.

Bemærk at stillingen også er slået op som militær.

Om dig

Vi ser gerne, at du har en kontoruddannelse inden for administration eller har erfaring med administrative opgaver. Det er ligeledes en fordel, hvis du har viden og erfaring fra enten kantine- eller rengøringsbranchen.

Fagligt skal du være velfunderet inden for personeladministration. Du skal være i besiddelse af initiativ og såvel kunne arbejde selvstændigt, som kunne samarbejde med andre. Du skal kunne arbejde struktureret og have et godt overblik, samt kunne prioritere dine opgaver i dagligdagen – uden at tabe den røde tråd.

Vi anvender SAP, hvorfor det vil være en fordel, hvis du har kendskab til systemet, men det er ikke en nødvendighed. Det vigtigste er, at du har en stor systemforståelse og motiveres af at sætte dig ind i nye systemer.

Som person er du resultatorienteret og tillidsvækkende, og du tager aktivt ansvar for at gennemføre og afslutte dine opgaver til tiden.

Vi forventer, at du aktivt kan indgå og bidrage til et godt arbejdsmiljø, hvor høj faglighed understøttes af god trivsel og et stærkt samarbejde.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning ske i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Du er velkommen til at høre mere om stillingen ved at kontakte: Chef for Ledelsessekretariatet, Visti Salomonsen på telefon 72 81 30 06, eller Helmuth Fechter på telefon 22 43 03 84.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent Sheeba Krause på telefon 32 66 50 36.

Ansøgningsfristen er 14. november 2022.
Samtaler afholdes løbende og senest umiddelbart efter ansøgningsfristen. Stillingen er til besættelses hurtigst muligt.

Send os din ansøgning og CV via linket, hvor eksamensbeviser og andre relevante dokumenter ligeledes skal tilføjes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et full service koncept, hvor opgaverne omfatter; facility management, Kantinedrift og rengøring nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og militære øvelsesfaciliteter. FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Vi har i alt 860 etablissementer spredt ud over hele Danmark. Ejendomsstyrelsen er overvejende en civil arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber. Styrelsen har ejendomsdriften i centrum: Både i opgaveløsningen med vores kunder og i forhold til kompetenceudvikling af vore medarbejdere. FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har et samlet budget på ca. 2,5 mia. kr., 2,4 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 36.000 hektar og vi beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Tirsdag den 08. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 5
3. juli 2024 5
2. juli 2024 5
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 7
10. juni 2024 7
9. juni 2024 7
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 7
5. juni 2024 7