Barselsvikar til Indkøbssupportsektionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Brænder du for at arbejde med indkøb? Er du initiativrig og en teamspiller? - Så er dette barselsvikariat i Indkøbssupportsektionen ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring, måske noget for dig.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er en støttefunktion for Forsvarsministeriets operative enheder og myndigheder. Vi varetager etablissementsdrift, byggeri, anlæg og bygningsvedligehold, drift af skyde- og øvelsesterræner, energi, miljø og natur m.m. til Forsvaret, Hjemmeværnet og Beredskabet.

Indkøbssupportsektionen, hvor din nye stilling er placeret, er en del af Kontraktstyringsafdelingen ved Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. Vores sektion består af 14 medarbejdere, som varetager indkøb samt drift af service- og rammeaftaler. Vi beskæftiger os primært med indkøb af energi og forsyning, samt materiel og serviceydelser til understøttelse af etablissementsdriften.

Du vil indgå i et team, som er ansvarlig for indkøb af blandt andet serviceydelser.
Kontraktstyringsafdelingen er i rivende udvikling, og du vil derfor have mulighed for at præge implementering af vores Indkøbs- og Leverandørstyringspolitik, herunder optimering af vores indkøbsprocesser.

Om stillingen

Dine kerneområder bliver generelle opgaver i forbindelse med gennemførsel samt efterbehandling af indkøb, herunder blandt andet indkøb ved brug af rammeaftaler/serviceaftaler. Du skal støtte, servicere og sparre med vores landsdækkende Servicecenter samt øvrige afdelinger om opgaveløsningen. Det er derfor vigtigt, at du kan indgå i en åben dialog, lytte og samarbejde med både kunder og samarbejdspartnere. Du skal kunne arbejde efter korte tidsfrister og bevare roen, også når det går stærkt.

Derudover vil du have opgaver inden for:
- Indkøb i relation til sektionens ansvarsområder.
- Optimering i brugen af leverandørskare.
- Opsamling og behandling af data til brug ved indkøbsanalyse, planlægning af udbud m.m.
- Koordinering og samarbejde med øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet
- Planlægning og udførelse af administrative opgaver i relation til indkøbet, herunder tilbudsindhentning samt fakturabehandling.

Da Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse hele tiden er i udvikling, kan opgaver over tid ændre karakter og fremgangsmåde.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant kontorfagliguddannelse med særlig interesse indenfor indkøbsfaget eller praktisk relevant erfaring med gennemførelse af indkøb, gerne fra anden offentlig myndighed eller privat virksomhed.

Har du ligeledes økonomisk og kommerciel forståelse og gerne relevant erhvervserfaring fra arbejde med effektivisering, optimering og forhandling, vil det være at foretrække.

Har du rutine i anvendelse af SAP samt gængse IT værktøjer, herunder Excel er det er en fordel.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, formå at følge dine opgaver til dørs og samtidig være en proaktiv teamspiller.

Da hverdagen kan være travl er det afgørende, at du formår at strukturere, prioritere og arbejde selvstændigt.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Basislønnen for en overassistent udgør 24.463,50 kr. pr. måned i aktuelt niveau. Afhængigt af dine kvalifikationer vil der være mulighed for at forhandle et tillæg. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Indkøbssupportsektionen Peter M. Jensen på tlf. 72 81 34 81 eller 4132 4843.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen, herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Julie Palmquist på telefon 7281 9159.

Ansøgningsfristen er den 26. juli 2019, men skynd dig at sende din ansøgning for vi holder løbende samtaler.
Stillingen er til besættelse hurtigst muligt, gerne 1. august 2019 eller efter aftale.
Bemærk at der er tale om et barselsvikariat som forventligt løber et år frem.

Vi vil bede dig søge stillingen via nedenstående link.
Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Vi har i alt 860 etablissementer spredt ud over hele Danmark.
Ejendomsstyrelsen er overvejende en civil arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber. Styrelsen har ejendomsdriften i centrum: Både i opgaveløsningen med vores kunder og i forhold til kompetenceudvikling af vore medarbejdere.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har et samlet budget på ca. 2 mia. kr., 2,4 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 36.000 hektar og vi beskæftiger ca. 600 medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hjørring
  • Fredag den 26. juli 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
20. september 2024 1
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 4
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 1
24. august 2024 3
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 4