Vil du arbejde med e-handel og kontrol af internationale virksomheder?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Vil du bruge din nysgerrighed til momskontrol over grænserne? Vil du agere i spændingsfeltet mellem data, jura og udviklingen i e-handelsplatforme? Motiveres du af at udvikle dine faglige kompetencer, mens du lærer opgaverne at kende? Så er det måske dig, vi søger som vores næste kollega i Registrering og e-handel i Aarhus.

Fremtidssikret stilling
Vi kontrollerer virksomheder, der sælger varer eller elektronisk leverede ydelser som fx streamingtjenester og onlinespil til danske forbrugere. Da vi er i et område, hvor lovgivning og teknologi udvikler sig hurtigt, vil det også influere på din faglige udvikling. I takt med at e-handlen vækster, øges handlen over grænserne og dermed behovet for at kontrollere de internationale virksomheder, der handles med.

Opgaver i enheden
Du vil blive en del af et team som arbejder med kontrol af udenlandske internetvirksomheders momsregistrering, og deres momsangivelser til Danmark.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • indsamle oplysninger om virksomhederne
  • kommunikere med virksomhederne og deres repræsentanter
  • kontrollere virksomhedernes regnskabsdata
  • kontrollere om virksomhederne skal momsregistreres og betale moms i Danmark
  • udarbejde momsopgørelser i Excel
  • udarbejde sagsfremstillinger og træffe afgørelser på baggrund af lovgrundlag og fakta i sagerne.

Dagligdagen byder på en vekselvirkning mellem stor selvstændighed, faglig sparring og samarbejde med kolleger, ligesom du deltager aktivt i udviklingen af vores metoder.

"For mit vedkommende har det indfriet min forventning i forhold til sammenspillet mellem juridiske og økonomiske problemstillinger i relation til e-handel, der er et felt under hastig udvikling!" siger fuldmægtig Steffen Fuglsang Pedersen, og fortsætter: "Man er inkluderet i fællesskabet og opgaveløsningen fra allerførste dag. Desuden er indlæringskurven stejl og i tvivlstilfælde kan man til enhver tid henvende sig til sine erfarne kolleger."

Teamet er specialiseret i kontrol af udenlandske internetvirksomheder og vil give dig den nødvendige faglige ballast. Vi har rigtig gode erfaringer med sidemandsoplæring og løbende sparring fra dygtige kolleger, så du får en grundig introduktion til diverse fagspecifikke systemer, procedurer og arbejdsgange.

Flere tilgange til jobbet
Vi ser naturligvis på, om du har grundlæggende færdigheder indenfor regnskab, revision og jura. Derudover vurderer vi, om du har potentiale til at blive den gode sagsbehandler. Altså om du arbejder systematisk og vedholdende, forstår komplekse problemstillinger, prioriterer skarpt, kan vurdere hvornår en sag er tilstrækkeligt belyst og endelig om du er en dygtig formidler.

Måske har du en relevant uddannelse som fx HD-R, skatterevisor, cand.merc.aud. eller cand.merc.jur. eller på tilsvarende niveau. Du kan også komme med en professionsbachelor i skat eller diplom i skat. Det er en fordel, hvis du har nogle års relevant erhvervserfaring, men du kan sagtens være nyuddannet. Det vigtigste er, at du er ivrig efter at lære og går positivt og engageret til opgaverne.

Herudover forventer vi, at du:

  • kommunikerer professionelt både mundtligt og skriftligt, også på engelsk
  • har regnskabsmæssig forståelse
  • har solidt kendskab til Excel
  • har en god forståelse for systemsammenhænge og dataflow
  • har blik for den digitale udvikling på internettet
  • har flair for it og dataanvendelse generelt.

Velkommen hos os
Du vil indgå i et godt socialt fællesskab med kolleger, der lægger vægt på god trivsel og en uhøjtidelig og humoristisk omgangstone. Vi respekterer hinandens forskelligheder og i fællesskab finder vi gode løsninger. Du får en fleksibel hverdag med balance mellem arbejdsliv og privatliv med stor indflydelse på, hvordan du planlægger din arbejdsdag. Du får udfordrende arbejdsopgaver og plads til fordybelse. Vi er i et område, der udvikler sig hurtigt, hvilket naturligvis også giver dig mulighed for faglig og personlig udvikling i jobbet.

”E-handel udvikler sig stadig mere og vi synes, det er enormt interessant, fordi det også sker over landegrænserne og dermed får det internationale perspektiv.” – siger funktionsleder Ebbe Alvin Sørensen og tilføjer. ”Da vores opgave er at sikre, at udenlandske virksomheder betaler den korrekte moms til Danmark, er det lidt af et detektivarbejde, du bliver sat på. Derfor er det, i forhold til mange andre arbejdspladser, tilladt at surfe meget på nettet i arbejdstiden, når du skal kontrollere både de registrerede og uregistrerede internetvirksomheder.”

Vi glæder os til at høre fra dig
Send din ansøgning, CV samt dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket 'Søg stillingen' hurtigst muligt og senest den 11/1 2022. Vi forventer at afholde samtaler løbende, evt. virtuelt som følge af COVID-19. Der kan evt. indgå en logisk analyse, en personanalyse eller en case som en del af rekrutteringsprocessen. Tiltrædelse er 1/3 2022 eller efter aftale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Ebbe Alvin Sørensen på 72 38 98 64.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver indtil videre Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg.

Vi indhenter referencer og straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Højbjerg
  • Tirsdag den 11. januar 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Brænder du for at være en del af et samarbejdende og anerkendende administrativt team i en dynamisk hverdag fuld af godt kollegaskab og sætter du en lid i at løfte en samfundsmæssig vigtig opgave m..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Århus C

    Vil du være en del af en stor international og ambitiøs virksomhed, hvor du kan gøre en forskel for andre mennesker? Kan du nemt holde mange bolde i luften og kommunikere information på en forståel..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus N

    Vil du være med i den næste spændende udviklingsperiode for Danmarks største professionshøjskole? Er du proaktiv i din topledelsesunderstøttelse, og er du god til at bevare ro og overblik, når mang..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus

    In the role, you will act as a strategic and tactical sparring partner for the Head of European Power Trading (EPT) as well as the EPT leadership team. As such, you will gain valuable experience wi..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Højbjerg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 3
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 3
19. juni 2024 2
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1