Erfarne kolleger til eIndkomst – gør det lettere for virksomheder, borgere og myndigheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være en del af det team, der har procesansvaret for det danske indkomstregister – også kaldet eIndkomst - der danner grundlaget for korrekt afregning af 500 mia. kr. skatter årligt, og som danner grundlag for danskernes årsopgørelse, udbetaling af sociale ydelser og bankernes kreditgivning? Vil du bidrage til effektive processer, gode it-løsninger og målrettet vejledning, der gør det lettere for virksomhederne at indberette oplysninger om indkomst og skat? Og vil du være med til at udvikle løsninger, der sikrer korrekte data i systemet? Så er du måske en af vores nye kolleger.

eIndkomst modtager, behandler og videregiver 10 – 12 millioner månedlige indberetninger om indkomst og A-skat fra arbejdsgivere, pensionsinstitutter og myndigheder. Oplysningerne danner grundlag for borgernes årsopgørelser, for opkrævningen af A-skat og for administrationen af indkomstafhængige sagsområder i den offentlige og finansielle sektor.

Vi søger kollegaer til vores eIndkomst-team, der består af 8 kolleger med forskellig erhvervserfaring og uddannelsesbaggrund. eIndkomst-teamet har det overordnede ansvar for at vedligeholde og udvikle processerne og for at få reglerne til at leve i praksis. Vi håndterer komplekse spørgsmål til beskatning af løndele, indberetninger af løn, pension og skatten heraf, kortlægger og risikovurderer eksisterende processer, og vi udvikler og implementerer nye forretningsprocesser.

De daglige opgaver spænder vidt fra lovhøringer, vejlednings- og kommunikationsopgaver, generel procesoptimering og it-implementering til de mere langsigtede proces- og it-udviklingsopgaver. Teamet arbejder med nye it-initiativer, der bl.a. skal forebygge svig og styrke kvaliteten af data, og har en central rolle med administration af COVID-19 hjælpepakkerne.

Din profil
Vi søger dig, der på baggrund af en relevant uddannelse eller via kompetencer opbygget gennem dit erhvervsarbejde er god til at tilpasse og udvikle processer, til forretningsudvikling af komplekse it-systemer eller til at udføre solid dataanalyse. Vi søger også dig, der er fortrolig med at implementere lovgivning i processer og it-systemer.

Du skal være interesseret i at opbygge viden om eIndkomst og de it-systemer og processer, der er forbundet hermed. Det vil være en fordel, at du kender til skatteområdet, eller har arbejdet med lønberegning og udbetaling, men det er ikke en forudsætning, for vi står klar til at hjælpe dig godt ombord i opgaverne.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du:

  • har vilje og evner til at omsætte jura til it-løsninger på eIndkomst
  • har overblik og ro, også når det går stærkt
  • kan kommunikere klart og enkelt både mundtligt og skriftligt om komplicerede emner
  • får energi af selvstændigt at afdække og afklare tekniske og faglige spørgsmål i samspillet mellem it, processer og jura
  • kan lide at arbejde tæt sammen med dedikerede kollegaer i et team, der selvstændigt planlægger og når i mål med opgaverne

Vi kan tilbyde dig
Et spændende job i Borgerprocesser med 17 engagerede kolleger med en bred samarbejdsflade i og udenfor Skattestyrelsen. Du vil blive udfordret på den gode måde og får mulighed for at bidrage til en vigtig samfundsopgave.

Ansøgning og kontakt
Send senest 11. januar 2022 din ansøgning samt CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg stillingen”. Tiltrædelse efter aftale.

Vi indkalder til samtaler løbende. For kandidater, der går videre i processen, skal der afsættes tid til personanalyse, logisk test samt en 2. samtale.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Susanne Baunsgaard på telefon 72 38 95 92.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

For kandidater med den rette erfaring og kompetencer er der mulighed for at blive ansat som special/chefkonsulent. Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er indtil videre Copenhagen Towers 1, Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København S
  • Tirsdag den 11. januar 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København S over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 7
1. juli 2024 7
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 5
27. juni 2024 5
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 7
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 6
5. juni 2024 8
4. juni 2024 9
3. juni 2024 8
2. juni 2024 7