Vikarstilling: Miljøterapeuter (Barselsvikariat + midlertidig stilling) - OK- Fonden Hansted Kloster

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Horsens

Hansted Kloster søger 2 miljøterapeuter (Barselsvikariat + midlertidig stilling), der kan bidrage til at sårbare mennesker kan komme sig.

Vi søger en kollega til Hansted Kloster, som er et bo- og behandlingssted for voksne med diverse psykiatriske sårbarheder. Ønsker du at arbejde et sted, hvor vi styrker den enkelte beboer og deres recoveryprocess, og altid tager afsæt i beboernes egne drømme og håb for livet, så send os en ansøgning.

Fokus på det enkelte menneske
Hansted Kloster er en afdeling under OK-Fonden Enghaven med 23 beboere, beliggende i naturskønne og æstetiske omgivelser. På Hansted Kloster er det muligt at leve en selvstændig tilværelse med individuelt tilpasset støtte. Inden for den miljøterapeutiske ramme tilgodeses den enkeltes ønsker og behov. Vi er en støtte og hjælp til at skabe og strukturere en hverdag med aktiviteter, beskæftigelse og socialt fællesskab. Det er vores opgave at bidrage til, at den enkelte beboer bliver så selvhjulpen som muligt ved at tage ansvar i eget liv og dermed kommer videre i livet.
Du kan læse mere afdelingen Hansted Kloster hér

Udvikling, faglighed og medmenneskelighed
Vi kan tilbyde dig at blive del af en gruppe af reflekterede og hjælpsomme kollegaer i et stærkt fagligt miljø. Vi er tværfagligt sammensat, hvor anerkendelse og respekt er nøgleord i dagligdagen. Hansted Kloster er en arbejdsplads med frihed under ansvar og høj grad af mulighed for selv at præge planlægningen og udførelsen af egne arbejdsopgave. Vi har en arbejdsplads med mulighed for, at du kan udvikle dig fagligt og personligt blandt andet gennem supervision, kurser og intern uddannelse. Vi arbejder på samme værdigrundlag og fælles vision. Vi er her for at støtte beboernes udvikling, så deres drømme kan blive realiseret.

Psykiatrisk erfaring og relationel stærk
Vi forventer, at du har miljøterapeutisk erfaring med psykisk sårbare mennesker, kendskab til systemiske, kognitive teorier og metoder. Det er vigtigt, at du kan have overblik og være retningsgivende, da vi skaber en struktureret hverdag for beboerne. Ligeledes er det vigtigt, at du er medmenneskelig med flair for at udvikle relationer og bidrage til menneskelig vækst. Du skal være undersøgende og nysgerrig på andre og kan se ressourcerne i menneskers forskelligheder. Det er særligt vigtigt, at du forholder dig anerkendende i forhold til beboernes normer og livssituation, og arbejde ud fra forståelsen, at alle er ekspert i eget liv. Stillingen kan søges af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, pædagoger og andre med relevant uddannelse. Afgørende er din viden, erfaring og kompetencer indenfor det socialpsykiatriske område.

Vi du med blandt de dygtigste
Du er en del af Enghaven, som er en af landets mest anerkendte og udviklingsorienterede bo- og behandlingstilbud. Vi har i 30 år har arbejdet dedikeret og målrettet på at give beboerne mulighed for at udvikle sig og for at deltage aktivt i eget liv. Du får frihed og mulighed for at udvikle dig i et ambitiøst fagligt miljø, hvor alle arbejder og er uddannet inden for den systemiske tankegang. Vi tilbyder en lang række behandlingsmetoder, blandt andet neuroaffektiv udviklingspsykologi (NAU), dialektisk adfærdsterapi (DAT), øreakupunktur (NADA), musikterapi, kognitiv terapi, mindfulness, misbrugs tilbagefaldsforebyggende indsats m.m. Så har du særlige kompetencer eller ønsker til nye behandlingsmetoder, vil der være et stort råderum og muligheder for kreativitet og nytænkning, så længe det er fagligt funderet og skaber værdi for beboerne.
Læs mere om OK-Fonden Enghaven hér

Om stillingen
Barselsvikariatet og den midlertidige stilling er midlertidige på 32 t/uge med primært arbejde om dagen og hver der arbejdes hver 4. weekend. Stillingerne udløber d. 31. august 2022. Vi har diverse personalegoder bl.a. kostordning og fitness m.m. samt sundhedsforsikring. Som en del af din opstart vil der være et onboardingsforløb, og du vil få tilknyttet en mentor.

Ansøgningsproces
  • Ansøgningsfrist: mandag den 26. juli kl. 8
  • Ansættelsessamtaler: torsdag den 29. juli
  • Hvis man bliver indkaldt til samtale, vil du modtage et opkald mandag den 26. juli
  • Ansættelse: 1. september


Ønsker du at høre nærmere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Casper Klærke på 2048 1956 eller stedfortræder Gitte Sperling på 30440882
Hansted Kloster er beliggende på adressen Egebjerg 100, 8700 Horsens.

Vi ser frem til at høre fra dig

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Horsens
  • Mandag den 26. juli 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Århus C

    Brænder du for at være en del af et samarbejdende og anerkendende administrativt team i en dynamisk hverdag fuld af godt kollegaskab og sætter du en lid i at løfte en samfundsmæssig vigtig opgave m..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (vikar) i Århus C

    Vil du være en del af en stor international og ambitiøs virksomhed, hvor du kan gøre en forskel for andre mennesker? Kan du nemt holde mange bolde i luften og kommunikere information på en forståel..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus N

    Vil du være med i den næste spændende udviklingsperiode for Danmarks største professionshøjskole? Er du proaktiv i din topledelsesunderstøttelse, og er du god til at bevare ro og overblik, når mang..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Århus

    In the role, you will act as a strategic and tactical sparring partner for the Head of European Power Trading (EPT) as well as the EPT leadership team. As such, you will gain valuable experience wi..
    • Administrativ medarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 2
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5