Økonomisk sagsbehandler til udbetaling af forsørgelsesydelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet

I vores afdeling har vi fokus på korrekte afgørelser samt god og effektiv borgerservice, så har du en professionel tilgang til myndighedsopgaven, samtidig med at du udviser empati og respekt for borgerne, så kunne dette job være noget for dig.

De daglige opgaver vil spænde bredt men i hovedtræk bestå af:

  • Behandling af ansøgninger
  • Løbende opgaver i forbindelse med bevilligede forsørgelsesydelser
  • Administrationssager
  • Partshøring og afgørelseskompetence, herunder klagesager
  • Vejledning af borgere, virksomheder og samarbejdspartnere
  • Samarbejde med andre herunder rådgiver, virksomhedskonsulenter og kontrolgruppe

Din profil

Vi søger en, der:

  • Er grundig

Det er et område med meget lovgivning, som er meget spændende, men også komplekst. Det er derfor en fordel, hvis du har kendskab til lov om sygedagpenge, lov om en aktiv socialpolitik, lov om aktiv beskæftigelsesindsats, forvaltningsloven, retssikkerhedsloven mv. Du skal kunne eller være interesseret i at anvende lovgivningen som grundlag, når du skal udarbejde faglige vurderinger, partshøre, træffe afgørelser samt behandle klager. Du skal desuden have høj disciplin i forhold til at overholde notatpligten og sikre dokumentation i vores sager.

  • Har en god talforståelse

Vores opgave er bl.a. at sikre korrekt beregning og udbetaling til borgere på offentlig forsørgelse. Det er derfor vigtigt, at du har flair for tal for at kunne gennemskue en beregning.

  • Kan udtrykke sig klart og tydeligt

Du formulerer dig i et enkelt, forståeligt sprog både på skrift og i tale. Du er bevidst om, at de mennesker, der skal forstå os, har vidt forskellige forudsætninger. Det er både konkrete sager, hvor der skal træffes skriftlige afgørelser, men også vejledning pr. telefon og i nogle tilfælde også i møder med borgerne, og i alle tilfælde er evnen til videreformidling af lovstof vigtigt.

  • Har flair for IT

Det er ligeledes vigtigt, at du er en habil IT-bruger og har flair for at lære nye systemer at kende. De primære arbejdsredskaber er KY og KSD, med vi anvender mange andre systemer også fx facit og e-doc. Det er en fordel, hvis du har kendskab til en eller flere af disse systemer.

  • Brænder for udvikling

Du bliver en del af et fælles Jobcenter, som hele tiden er i udvikling. Vi arbejder med fokus på løbende at optimere vores arbejdsgange både internt i afdelingen, men også på tværs i Jobcentret. For at vi kan sikre det den bedste og mest effektive borgerservice, er det vigtigt, at du vil være med til udvikle og forbedre.

  • Kan samarbejde

I en travl hverdag og til tider uforudsigelig hverdag, er det er vigtigt, du kan arbejde struktureret og med deadlines både selvstændigt og tæt sammen med dine kollegaer i hele jobcentret herunder rådgiver, virksomhedskonsulenter og kontrolgruppe, samt at du bidrager positivt til den fælles opgaveløsning. Du er indstillet på at arbejde i fælleskontor sammen med dine nærmeste kollegaer.

Derfor skal du vælge os

Afdelingen du bliver en del af varetager samtlige udbetalinger af kommunale forsørgelsesgrundlag og tillægsydelser tilknyttet beskæftigelsesindsatsen (kontanthjælp, sygedagpenge, løntilskud, befordringsgodtgørelse mv.). Vi varetager ligeledes aktindsigtsanmodninger og fakturabetaling på tværs af hele Jobcenteret, samt vi er sekretærer for rehabiliteringsteamet og KUI. Derudover er afdelingen ansvarlig for at afholde visitationssamtaler med borgere, kontrolarbejde, servicering af Jobcenterets matrikler, samt mange andre opgaver som understøtter Jobcenteret som helhed. Der er altså rig mulighed for udvikling og en afvekslende hverdag.

Vi kan tilbyde:

  • Engagerede og kompetente kollegaer der sætter fagligheden højt
  • God faglig sparring
  • En afdeling og forvaltning i udvikling, hvor du kan være med til at sætte dit præg
  • Et spændende job med spændende udfordringer
  • Et godt arbejdsmiljø
  • Flekstid

Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Hvis du vil vide mere

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til:

Afdelingsleder Anne Jakobsen på tlf. 51309119.

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 14. november 2021.

Samtaler forventes afholdt den 17. november 2021.

Tiltrædelse snarest muligt.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Kalundborg
  • Søndag den 14. november 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Slagelse

    En af vores lægesekretærer er gået på pension og vi søger derfor en ny kollega til vores Distriktspsykiatri. Der er tale om en fuldtidsstilling, men vi imødekommer gerne en deltidsansættelse såfrem..
    • Administrativ medarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    Kære sygeplejerske Vi er 23 sygeplejersker, 12 social- og sundhedsassistenter, 6 faste timeafløsere ansat på Nefrologisk sengeafsnit. Vi har et unikt fællesskab og brænder for at yde den bedste..
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Roskilde

    Psykiatrien er sat på dagsordenen.. Vi er et psykiatrisk sengeafsnit, som er en del af et bredt fagligt miljø på et Universitetssygehus. Vi ønsker at arbejde med Recovery i ordets fornemmeste .
    • Administrativ medarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Kalundborg

    Do you have a talent for delivering exceptional administrative support? Are you interested in joining an ambitious team? We have an open position for a Personal Assistant to the Corporate Vice Pres..
    • Administrativ medarbejder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 5
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 3
17. juni 2024 4
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 7
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 7
8. juni 2024 7
7. juni 2024 8
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 8
3. juni 2024 7
2. juni 2024 7
1. juni 2024 6
31. maj 2024 6