Teknisk sagsbehandler med interesse for fly og teknisk fly-dokumentation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Kunne du tænke dig at arbejde med teknisk dokumentation til Forsvarets transportfly C-130J der løser et væld af forskelligartede opgaver inden for taktisk lufttransport, eksempelvis transport af personer og gods i Arktis, Afrika og Mellemøsten, evakueringsmissioner samt drop af gods og faldskærmssoldater?
Hvis svaret er ja, så kan vi tilbyde et alsidigt job.

Om os

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelse er ansvarlig for materiel og it i hele Forsvarsministeriets koncern. Ansvaret for Forsvarets fly og helikoptere er placeret ved Kapacitetsansvarlig Luftsystemer, som har systemansvaret for alle flytyper og dermed er den øverste tekniske myndighed i Forsvaret.

Stillingen er placeret i Forretningsområde Fly, hvor vi er ca. 50 kolleger, som har det overordnede ansvar for vedligeholdelse, modifikation og dokumentation af Forsvarets kampfly, transportfly, inspektionsfly, ubemandede fly samt flystøtte- og nødudstyr. Vi samarbejder i et bredt nationalt og internationalt miljø med Flyvevåbnet, flyproducenterne, industrien og partnernationer for at opnå de bedst mulige betingelser for driften og udviklingen af de enkelte flytyper.

Du skal specifikt arbejde i Kapacitetscenter Transportfly, der primært arbejder med drift og udvikling af Forsvarets C-130J-30 Hercules transportfly.
Vi er et bredt sammensat team med både ingeniører, officerer og flymekanikere. Vi arbejder meget i mindre teams, hvor såvel den faglige indsats som nytænkning vægtes højt.

Om stillingen

Som vores nye kollega, bliver du ansvarlig for den tekniske dokumentation til de danske C-130J, som blandt andet omfatter producentens inspektions- og reparationsforskrifter, reservedelskatalog og den dokumentation vi selv udarbejder.
Dokumentationen er helt essentiel for driften af flyet og flyets vedvarende luftdygtighed.

Du vil i stillingen opleve en høj grad af selvstændighed med et stort personligt ansvar, men også en klar afhængighed af koordination og samarbejde med de øvrige medarbejdere i sektionen, de operative brugere af dokumentationen, samt producenten af C-130J således at dokumentationen til enhver tid er opdateret og retvisende.

En af de centrale opgaver vil for eksempel være at screene flyproducentens dokumentation og vurdere gyldigheden for Forsvarets C-130J.
Vi er i gang med flere spændende store og små projekter på C-130J, hvor du vil få en central rolle i forhold til at opdatere dokumentationen i samarbejde med de tekniske sagsbehandlere i sektionen.
Dokumentationen til C-130J er netop overgået til SPEC 1000 format, hvilket du også skal være med til at færdigimplementere.

Der vil være 10-15 rejsedage om året. Disse vil primært gå til Air Transport Wing i Aalborg, hvor C-130J har hjembase, men der kan også være rejser i forbindelse med møder med flyproducenten.

Til dagligt holder vi til hos Materiel- og Indkøbsstyrelsens domicil i Ballerup.

Denne stilling vil blive slået op som civil og som militær.

Om dig

Du har teknisk baggrund - for eksempel en Teknisk Assistent uddannelse, men der kan også være andre uddannelser, som kan bruges som baggrund for succes i jobbet.
Det er ikke et krav, at du har erfaring med fly, men det vil være en stor fordel, at du tidligere har arbejdet med teknisk dokumentation. Det er et krav, at du kan tage ansvar og udvise initiativ samt at du har lyst til at arbejde med et meget omfattende dokumentationskompleks.

Vi er klar til at tilpasse et kompetenceudviklingsforløb til den rigtige kandidat.
Du skal være en holdspiller, være god til at kommunikere samt evne at formulere dig forståeligt på skrift og i tale på såvel dansk som engelsk.
Som person er du positiv, proaktiv, struktureret og du kan bevare overblikket, når du arbejder med komplekse problemstillinger.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende overenskomst.

Er du militær ansøger vil stillingen blive tilpasset således at du ansættes med din nuværende rang.

Afhængig af dine kvalifikationer vil der være mulighed for at forhandle tillæg. Til stillingen hører en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kapacitetscentermanager Carsten Nørgaard på telefonnummer 40 30 44 91.

Har du spørgsmål til civile løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte HR-konsulent Sheeba Krause ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 32 66 50 36.

Har du spørgsmål til militære løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent René Lund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 68 eller på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 10. august 2022 og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart herefter. Stillingen er til ansættelse snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Karup J
  • Onsdag den 10. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1