Administrativ medarbejder til Strategisk Uddannelseselement med udviklingspotentiale

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Strategisk uddannelseselement, har mange spændende administrative- og udviklingsopgaver, så trives du i en alsidig hverdag hvor opgaverne er af forskellig karakter, så skynd dig at send en ansøgning.

Om os

Strategisk uddannelseselement er som en del af Planlægnings- og Koordinationsdivisionen ansvarlige for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses uddannelsesvirksomhed, herunder kursusadministration, udvikling og vedligeholdes af kursus- og uddannelsesområdet.

Vi har i dag fokus på, og er i gang med at digitalisere mange af vores nuværende kurser, med henblik på at gøre det nemmere at tilgå vores uddannelser og kurser som bruger.

Vi har et højt serviceniveau for hele Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse med kursus- og uddannelsesopgaver, fra medarbejdere til chefer. Derudover arbejder vi for, at pædagogik og didatik bliver en naturlig ingrediens i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse kurser og uddannelser, også når det gælder digitalisering.

Strategisk uddannelseselement består i dag af tre engagerede medarbejdere.

Til dagligt holder vi til i Ballerup, hvor vi sidder på fælles kontor, med nem adgang til koordination og sparring.

Vi har ofte mange opgaver og arbejder med deadlines, men vi er gode til at passe på hinanden og prioritere, og der er sjældent en dag uden grin.

Om stillingen

Som vores nye kollega vil du have forskellige administrative opgaver, som blandt andet:
• kursus- og uddannelsesbooking
• planlægning af arrangementer og konferencer
• virke som en af vores koordinatorer for mere end 40 faglære/undervisere

Derudover vil du skulle støtte Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses underviserer i vedligeholdelse af kursuskalender samt bestilling af kurser hos eksterne leverandører, samt i øvrigt løse forefaldende administrative og sagsbehandlings opgaver inden for afdelings opgaveportefølje.

Du vil være med til at, udvikle vores kursus- og uddannelsesområde inden for digitalisering og systematisering, da det er et fokusområde hos os.

I stillingen er du midtpunkt for opgaven, hvor man den ene dag fordyber sig, og næste dag skal der gribes mange bolde. Du skal derfor, kunne udvise overblik og have en struktureret tilgang til opgaverne. Opgaverne er meget alsidige, og der er ikke 2 dage, som er ens.

Du skal sammen med dine kollegaer sørge for, at Strategisk uddannelseselement, er den naturlige og professionelle samarbejdspartner for alle medarbejderne og chefer Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, når det kommer til uddannelse.

Vi kan tilbyde:
• fleksibel arbejdsdag
• mulighed for hjemmearbejde efter gældende retningslinjer
• gratis kaffe, te og frugtordning
• gode personlige kompetenceudviklingsmuligheder hvor du kan udvikle dig i stillingen
• et godt arbejdsfællesskab med engagerede kollegaer, hvor der er plads til humor
• arbejdsgiver betalt pension samt arbejdsgiver betalt frokostpause

Om dig

Vi ser gerne, at du har en kontoruddannelse inden for administration og/eller har erfaring med administrative opgaver samt udviklingsopgaver, gerne inden for kursus- eller uddannelsesvirksomhed. Du er rutineret bruger af SAP og Office pakken, og det vil være en stor fordel, hvis du er superbruger i Excel, SharePoint og Moodle.

Endvidere vil det være en fordel, hvis du har kendskab til Forsvaret.

Du trives med selvstændighed, og dine gode kommunikationsevner er med til at sikre dig et godt samarbejde med interne og eksterne relationer I hele Forsvaret. Endvidere er det vigtigt, at du som kollega evner at motivere og bidrager til fællesskabet.

Du er samarbejds- og helhedsorienteret og kan koordinere og integrere mangeartede hensyn i forhold til løsningen af dine opgaver.

Som person er du mulighedsorienteret, resultatorienteret og tillidsvækkende. Du har flair og interesse for at vedligeholde og udbygge dit ansvarsområde, og du tager aktivt ansvar for at gennemføre og afslutte dine opgaver til tiden.

Vi forventer, at du aktivt kan indgå i, samt bidrage til at fasthole og udbygge et inspirerende arbejdsmiljø, hvor høj faglighed understøttes af god trivsel og et stærkt samarbejde.

Du har kørekort kat. B og kører bil, da nogle af elementers aktiviteter er fordelt i hele landet, derudover skal du forvente 5-10 rejsedage om året.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ninette Fridahl på telefon 2541 5265.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR-konsulent Lasse Bruhn Bull på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 16. oktober 2022. Samtaler forventes afholdt i uge 43.
Stillingen er til besættelse pr. den 1. januar 2023, eller efter aftale.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIET MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’.

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelse har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelses ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelses hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelse årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget.

Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 16. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1