Ny administrative medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Trives du i en alsidig hverdag med spændende administrative- og udviklingsprægede opgaver af forskellig karakter, så er denne stilling ved Planlægnings- og Koordinationsdivisionen i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse helt sikkert noget for dig.

Om os

Planlægnings- og Koordinationsdivisionen er en ud af syv divisioner i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Vi varetager opgaver over et bredt spektrum, herunder bl.a. strategiske styringsaktiviteter, porteføljestyring, projekt- og programledelse og risikostyring på governanceniveau, kvalitetsledelse, myndighedsopgaver samt stabsstøtte.

Vi har en tværgående rolle i forhold til styrelsens øvrige divisioner og dermed en stor berøringsflade med såvel interne som eksterne interessenter.
Vi beskæftiger ca. 150 medarbejdere, og vi støtter Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses vision om materiel og it til tiden i både fred, krise og krig.

Vi har en uformel omgangstone, høj faglighed, stor professionalisme og fleksible arbejdsforhold.
Koordinationssektionen består af 10 civile og militære medarbejdere. Vi fungerer som ind- og udgangspunkt for divisionen. Vi varetager den overordnede sagsbehandling og opgavetildeling og yder herudover koordinationsstøtte til chefgruppen. Derudover varetager vi strukturopgaver og brugeradministration i SAP for hele Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Til dagligt holder vi til i Ballerup, hvor vi sidder på fælles kontor, med nem adgang til koordination og sparring.

Vi har ofte mange opgaver og arbejder med deadlines, men vi er gode til at prioritere og passe på hinanden, og der er sjældent en dag uden grin.

Om stillingen

Opgaverne er meget alsidige, og der er ikke 2 dage, som er ens.
Da vi er en mindre sektion, er vi meget afhængige af at kunne supplere hinanden og have det godt indbyrdes.

Opgaverne omhandler bl.a.:
• Vedligeholdelse og udvikling af organisationsstruktur i SAP
• Administration af adgange for medarbejdere til SAP baseret på funktionskrav
• Støtte til planlægning af seminarer og andre aktiviteter
• Støtte i forbindelse med til- og afgang af samt intern flytning af medarbejdere

Derudover løser sektionen en del ad-hoc opgaver, som du vil blive en af efter dine kompetencer og interesseområder.

Du skal sammen med dine kollegaer sørge for, at koordinationssektionen, er den naturlige og professionelle samarbejdspartner for alle i divisionen og resten af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Vi kan tilbyde:
• En fleksibel arbejdsdag
• Mulighed for hjemmearbejde
• Gode personlige kompetenceudviklingsmuligheder, hvor du kan udvikle dig i stillingen
• Et godt arbejdsfællesskab med engagerede kollegaer, hvor der er plads til humor
• Arbejdsgiverbetalt pension og frokostpause

Om dig

Vi ser gerne, at du har en kontoruddannelse inden for administration og/eller har erfaring med administrative opgaver.

Du er selvstændig, udadvendt, og positiv indstillet. Du og har gode kommunikationsevner, der sikrer dig gode relationer og et godt samarbejde med interne og eksterne kollegaer og chefer i hele styrelsen. Endvidere er det vigtigt, at du som kollega evner at motivere og bidrager til fællesskabet.

Du er samarbejds- og helhedsorienteret og kan koordinere og integrere mangeartede hensyn i forhold til løsningen af dine opgaver.

Som person er du mulighedsorienteret, resultatorienteret og tillidsvækkende. Du har flair og interesse for at vedligeholde og udbygge dit ansvarsområde, og du tager aktivt ansvar for at gennemføre og afslutte dine opgaver til tiden.

Du har let ved at sætte din ind i nye it-systemer, og du trives godt med anvendelsen af it-værktøjer og med at have styr på dine opgaver.

Vi forventer, at du aktivt kan indgå i, samt bidrage til, at fastholde og udbygge et inspirerende arbejdsmiljø, hvor høj faglighed understøttes af god trivsel og et stærkt samarbejde.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg i forbindelse med ansættelsen.

Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Micuda Bjerring Andersen på telefon 41 71 07 15.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Sheeba Krause på telefon 32 66 50 36.

Ansøgningsfristen er den 21. november 2022. Samtaler forventes afholdt herefter.

Du bedes søge stillingen via vores elektroniske ansøgningsmodul ved at trykke på linket ”søg stillingen” nederst på denne side. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Karup J
  • Mandag den 21. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1