Generalist, der vil bidrage til åbenhed og ordentlighed, søges til Ledelsessekretariatet i Forsvarsministeriets Mater...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Brænder du for at bidrage til åbenhed og ordentlighed i en af Danmarks største styrelser? Er du grundig og har du sans for at balancere modsatrettede hensyn på tværs af fagligheder, mennesker og sektorer? Kunne du tænke dig at arbejde i et unikt krydsfelt mellem politiske, militærstrategiske, juridiske og kommercielle hensyn? Så er du måske præcis den kollega, vi leder efter i Ledelsessekretariatet i FMI, der står for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Det er mindre vigtigt, om du er jurist, scient.pol.’er, scient.adm.’er, humanist eller, at du har en anden uddannelsesbaggrund – så længe du er nysgerrig, lærenem og grundig – og formulerer dig godt på skrift og i tale.

Om os

FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars- og beredskabsmateriel, IT og Cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen som resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, som Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Ledelsessekretariatet er sammen med direktøren, vicedirektøren og den øvrige direktion hjertet i organisationen. Vi yder støtte til ledelsen, koordinerer opgaver på tværs af organisationen og står selv for håndteringen af en række særlige typer myndighedsopgaver. Vi arbejder på tværs af styrelsen og hele ministerområdet. Derfor er vi gode til at skabe personlige relationer til resten af huset, Forsvaret samt de øvrige styrelser og departementet.

Vi anvender hinandens forskellige kompetencer på tværs af uddannelse, stilling og rang til at løse de mange til tider komplekse opgaver. Vi støtter hinanden og samarbejder aktivt om den fælles opgaveløsning – med fokus på trivsel og glæde i jobbet.

Vi lægger desuden vægt på en uformel omgangstone og et fleksibelt og motiverende arbejdsmiljø, hvor du har gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi har gode træningsfaciliteter, kaffe- og frugtordning, og så holder vi mange forskellige faglige og sociale arrangementer i løbet af året.

Du kan læse mere på www.fmi.dk eller finde os på LinkedIn.

Om stillingen

Du kommer til at arbejde som generalist og skal løse alle de forskellige embedsmandsopgaver, der kommer igennem Ledelsessekretariatet, bl.a.:

- Koordinere og styre komplekse sager på tværs af styrelsen.
- Bidrage til politiske produkter, fx svar på spørgsmål fra Folketinget.
- Levere bidrag til Forsvarsministeriets behandling af sager med politisk bevågenhed.
- Besvare henvendelser fra almindelige borgere om alverdens tænkelige forhold.
- Behandle anmodninger om aktindsigt fra borgere, medier og virksomheder.
- Koordinere FMI’s samarbejde med Rigsrevisionen, Statsrevisorerne og vores interne revision.
- Skrive beslutningsoplæg, briefinger og mødemateriale til direktøren og vicedirektøren.

Det er vores erfaring, at man kommer bedst ind i organisationen, hvis man starter med at have fokus på én opgavetype. Du vil starte med at håndtere offentlighedens indblik i det, vi laver i FMI – ergo; arbejde med vores aktindsigtssager.

Konkret vil dine opgaver bestå i at modtage og analysere anmodninger fra borgere, medier og virksomheder om at få indsigt i FMI’s embedsførelse. Du fører dialog med anmoderen om, hvad præcist anmoderen er interesseret i samtidig med, at du koordinerer med den relevante del af organisationen om, hvilke og hvor mange dokumenter (akter) vi har om det specifikke emne. Hvis materialet indeholder oplysninger, der er sensitive af militære, kommercielle eller andre hensyn, så fører du dialog med enten Forsvaret eller den relevante virksomhed for at afklare, hvad og hvor meget de ønsker undtaget for udlevering. Herefter udarbejder du oplægget til præcist, hvilket materiale der kan udleveres i overensstemmelse med offentlighedsloven. Igennem hele processen vejledes du af kompetente og erfarne kolleger.

Det der gør aktindsigtssager unikt udfordrende er, at FMI ønsker at være så åben som muligt; men samtidig arbejder vi inden for et område, der af åbenlyse grunde bliver nødt til at have et vist niveau af hemmeligholdelse af hensyn til bl.a. statens sikkerhed og rigets forsvar. Derfor vil der altid være nogle borgere, der er utilfredse med vores grad af åbenhed. Men det er dig og dit arbejde, der er garant for, at vi som styrelse agerer ordentlig og åbent i overensstemmelse med loven.

Aktindsigtssager er et godt sted at starte hos os, fordi du kommer til lære om hele FMI’s virksomhed, om Forsvarets rolle i dansk sikkerhedspolitik og om at varetage en konstruktiv dialog med borgere, journalister, virksomheder og andre offentlige myndigheder. Du får forståelse for, hvad det vil sige at arbejde på det strategiske niveau og for, hvordan samspillet mellem departement og styrelser fungerer.

Når du er kommet godt ind i aktindsigtsområdet, vil dine egne ønsker og præferencer komme til at spille en væsentlig rolle i, hvilke opgaver du vil komme til at håndtere.

I det hele taget har kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder prioritet i Ledelsessekretariatet. Udover at du kommer til at udvikle dig fagligt og personligt af de daglige opgaver, vil du også få en individuel udviklingsaftale, hvor du og din nærmeste chef forpligter jer til at prioritere et særligt fokus i din kompetenceudvikling.

Vi vil i nærmeste fremtid slå en anden lignende stilling op, hvor koordination af revisioner er det første arbejdsområde, der skal arbejdes med. Hvis du finder stillingsindholdet på begge stillinger interessant, er du velkommen til at søge begge stillinger.

Din faste arbejdsplads er i Ballerup.

Om dig

Du har en uddannelse med samfundsvidenskabelig, socialvidenskabelig, humanistisk eller anden baggrund. Gerne med juridisk indhold. Du behøver ikke at have erfaring fra en statslig styrelse eller med aktindsigt, men det kan være en fordel, hvis du har. Du kan være nyuddannet eller have flere års erfaring. Er du nyuddannet, får du mere vejledning i op-startsfasen. Har du flere års erfaring i forvejen, får du et større ansvar tidligere.

Du er grundig, ordentlig og professionel i din fremtoning.

Du er omgængelig og skaber gode relationer til dine samarbejdspartnere. Du evner at formidle kompleksitet og kan skabe konsensus om en opgaves løsning. Du er ansvarsfuld, arbejder struktureret og selvstændigt, og du formulerer dig kort og klart i skrift og tale.

Du trives i en hverdag med vekslende opgaver, og hvor løsningerne ikke altid ligger lige for.

Du er fleksibel og parat til at rumme de forskellige opgaver, der dukker op med kort var-sel. Det er ofte et vilkår i Ledelsessekretariatet, at man ikke helt ved, hvad dagen bringer, når man møder på arbejde om morgenen. Derfor er et vist overskud til at håndtere det uforudsigelige en god egenskab.

De kompetencer du opbygger her, vil du få glæde af i din videre karriere.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende overenskomst. Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele dit
ansættelsesforhold.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du enten kontakte sektionschefen major Philip Engelholm på tlf. 7221 7242, [email protected], eller vores erfarne jurist og chefkonsulent Helle Quvang Silberg på tlf. 7281 4038, [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Mette Karoline Kunz på tlf. 4033 7880.

Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis snarest og senest onsdag den 18. november 2022. Samtaler afholdes i ugerne efter.

Der kan i forbindelse med ansættelsessamtalen blive gennemført en skriftlig test.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Karup J
  • Fredag den 18. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Karup J over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1