Executive Assistant - Kastrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

Executive Assistant –Kastrup


Vil du være med til ”at flytte verden”? Og tilstadighed sikre de bedste services til vores kunder og markedet?

Til vores administrerende direktør (med base i Kastrup) søger vi en ny kollega, der har lyst til at blive en central aktør i udviklingen af virksomheden, samt sørge for at dagligdagen kører for vores direktør.

Vores hovedkontor ligger på Kirstinehøj i Kastrup – og denne adresse vil være udgangspunktet for jobbet. Du skal dog forvente nogle rejsedage om året – primært til vores øvrige adresser i Danmark

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være

  • Opfølgning på opgaver og projekter
  • Deltagelse i ad hoc-projekter som koordinator på vegne af adm. direktør – med mulighed for projektledelse
  • Udarbejdelse af møde-materiale til interne og eksterne møder, herunder deltagelse i udvalgte møder
  • Lave referat og sikre opfølgning på møder, herunder også på ledergruppens arbejde
  • Deltagelse i udarbejdelse og udrulning af virksomhedens strategi og forretningsplaner
  • Administrativ support til adm. direktør
  • Diverse adhoc opgaver

Dig som person

Vi forestiller os, at du er enten er nyuddannet bachelor eller Cand. Merc.’er. indenfor eksempelvis Virksomhedsledelse eller Organisationsudvikling og HRM, og dermed klar til at kaste dig ud på arbejdsmarkedet efter endt uddannelse. Det er den rette indstilling vi er på udkig efter, og ikke ”en 25-årig super-studerende med 10 års erfaring indenfor feltet”.

Som person er du selvkørende, arbejder struktureret og følger opgaverne til dørs. Du betragter dig selv som en teamplayer, der er udadvendt og som evner at skabe en god relation dine samarbejdspartnere og kollegaer. Du har gode kommunikationsevner – såvel mundtligt som skriftligt. Derudover går vi ud fra, at du har et indgående kendskab til Microsoft Office-pakken, samt at du til fulde behersker og kan begå dig på både dansk og engelsk.

DHL tilbyder dig:

En alsidig stilling med rig mulighed for faglig såvel som personlig udvikling i et internationalt miljø, hvor du skal medvirke til DHL’s succes, og hvor to dage aldrig er ens. Samtidig med at det er en stilling, der kan bane vejen for din fremtidige karriere indenfor eks. transportbranchen.

Løn-niveauet fastsættes efter dine kvalifikationer. Derudover kan vi tilbyde en attraktiv lønpakke indeholdende bl.a. pensionsordning, fordelagtig sundhedsforsikring, massage - samt frokostordning.

Yderligere information:

Hvis du har brug for yderligere information om stillingen kan du kontakte Head of HR & Strategy Christoffer K. Hagen tlf. 36905566 eller HR Consultant Dina Brendle på tlf. 36 90 55 07

Ansøgning:

Ansøgningsfristen er søndag den 11. august 2019 – men gerne så hurtigt som muligt, da ansøgningerne behandles løbende, og ansøgningsmuligheden derfor kan blive lukket ned før tid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Kastrup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Kastrup over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
20. september 2024 1