Administrativ retail-koordinator og systemansvarlig

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du bred detailerfaring, både fra back-office og på butiksniveau, samt en god forretningsmæssig forståelse? Er du derudover superbruger på NP Retail? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen
Med reference til museets retail manager skal du være support for butikkerne både på POS og hardware samt deltage i de øvrige back-office opgaver, som vil inkludere udarbejdelse af rapporter, statistikker og analyser til opfølgning på salg og til styring af indkøb, samt rapportering til økonomiafdelingen.

Du skal være med til at organisere udsalg og status og være med til at sikre, at butikkerne har gode procedurer og retningslinjer, som gør deres hverdag nem, så de kan fokusere på kunderne og butikkernes fremtræden. Du skal være alsidig og villig til at løse store og små opgaver og forvente, at der bliver en del ad hoc opgaver – også af mere manuel karaktér.

Butik & Billet og den Kommercielle enhed

Afdelingen Butik & Billet indgår i Den Kommercielle Enhed i Statens Naturhistoriske Museum, som udvikler og leverer unikke kommercielle produkter og oplevelser i høj kvalitet til museets tre afdelinger: Botanisk Have, Geologisk Museum og Zoologisk Museum. Ud over drift af butikkerne, som inkluderer billetsalg, omfatter enhedens ansvarsområde også blandt andet salg af licensering, branding og partnerskaber samt, firma arrangementer, events og drift af café.

Den Kommercielle enhed spiller en vigtig rolle i forhold til at give gæsterne en god oplevelse, som forøger museets kommercielle indkomst. Det er museets vision at styrke forbindelsen mellem mennesker og natur.

Du bliver en del af afdelingen Butik & Billet, som driver og supporterer billetsalg og detailbutikkerne, til at opfylde både økonomiske og strategiske mål, gennem sikring af et attraktivt vareudvalg præsenteret på en eksklusiv måde, der understøtter virkeliggørelsen af visionen. Butik & Billet er i proces med at etablere et godt fundament til at udbygge og videreudvikle butikkerne.

Vores forventninger

Du har:

  • minimum 3-5 års bred detailerfaring, både fra back-office og på butiksniveau. Hvis din erfaring er fra museumsverdenen er det et ekstra plus
  • god forretningsmæssig forståelse
  • superbrugererfaring på (Microsoft Dynamics NAV), NP Retail 2018 (eller nyere, helst Business Central), inklusiv løsning af hardware udfordringer

Du er:

  • rutineret Office-pakke bruger, specielt Excel
  • analytisk stærk, detaljeorienteret og arbejder kvalitetsbevidst
  • serviceminded og god til både mundtlig og skriftlig kommunikation
  • tålmodig og fleksibel og leverer arbejde af høj kvalitet
  • praktisk anlagt og har en løsningsorienteret tilgang til opgaverne
  • energisk, engageret og en holdspiller og forstår, at samarbejde er nøglen til succes
  • du kan lide at have travlt og kan udføre mange forskellige opgaver på samme tid

Du sætter pris på museet og dets samlinger. Eftersom museet er en international arbejdsplads, taler og skriver du flydende både dansk og engelsk.

Jobbet kræver fleksible arbejdstider, inklusive weekend- og aftenarbejde.

Hvad vi tilbyder

En enestående mulighed for at gøre Statens Naturhistoriske Museums butikker til en succes. Du bliver en del af en dynamisk og innovativ arbejdsplads, hvor vi sætter pris på professionalisme, samarbejde og initiativ i det daglige arbejde.

Om os

Naturhistoriske museer har aldrig haft større betydning, end de har i dag. Vores planet er beboet af millioner af levende arter. Men i dag har en enkelt art magten til at ændre livet på Jorden fundamentalt. Skal vi finde løsninger på de store udfordringer, verden står over for, kan det kun ske ved, at vi forandrer lokalt, samarbejder internationalt og deler den viden og de ressourcer, vi i fællesskab besidder.

Visionen for Statens Naturhistoriske Museum er at styrke forbindelsen mellem mennesker og natur. Vi vil inspirere, engagere og give alle mulighed for at nyde, forstå og passe på naturens mangfoldighed. I de kommende år bygger vi et nyt nationalt hovedmuseum for naturhistorie, der forventes at åbne for publikum i 2023. Den nye museumsbygning får beliggenhed i Botanisk Have i hjertet af København og vil rumme state-of-the art laboratorier, enestående videnskabelige samlinger, nye udstillinger samt faciliteter til undervisning. Det er vores ambition i løbet af de næste fire år at ændre opfattelsen og brugen af naturhistoriske museer og herigennem styrke forbindelsen mellem mennesker og natur.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat). Ansættelsen sker som kontorfunktionær i løngruppe 3 sats 2, hvor basislønnen for tiden udgør kr. 28.796 kr om måneden, eller efter anden relevant overenskomst. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning på engelsk med bilagt CV og dokumentation for uddannelse via Jobportalen (klik på "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 8. marts 2020.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 11 og 12, 2020.

Stillingen er til besættelse fra 1. maj 2020 eller snarest muligt derefter

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Søndag den 08. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0