Student søges til Flygtningenævnets sekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Kunne du tænke dig at arbejde i et stærkt, juridisk fagligt miljø med et område, der samtidig er genstand for stor politisk interesse og mediebevågenhed? Flygtningenævnets sekretariat søger juridisk studentermedhjælper, der brænder for at arbejde med juridisk sagsbehandling i både dansk og international kontekst.

Lidt om alt det, vi tilbyder
Du kommer til at være en del af Flygtningenævnets sekretariat i Hjemrejsestyrelsen.

Flygtningenævnet er et uafhængigt domstolslignende organ under Udlændinge- og Integrationsministeriet. Nævnet behandler klager vedrørende asylrelaterede afgørelser truffet af Udlændingestyrelsen i 1. instans. Nævnets afgørelser er endelige og kan ikke indbringes for domstolene. Flygtningenævnets sekretariats hovedopgave er at yde juridisk og praktisk bistand til Flygtningenævnets formandskab, Flygtningenævnets koordinationsudvalg og nævnets øvrige medlemmer.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af bistand til sekretariatets sagsbehandling, herunder ved klargøring af sager til nævnsbehandling, besvarelse af anmodninger om aktindsigt, udfærdigelse af berammelsesplanen for nævnet, brevveksling med advokater og tolke, besvarelse af henvendelser fra borgere, medvirken til udfærdigelse af Flygtningenævnets årlige beretning og øvrige forefaldende opgaver. Som student i sekretariatet får du en betydelig indsigt i samspillet mellem politik og jura og stifter bekendtskab med konkret sagsbehandling og generelle ministerieopgaver. Du får forståelse for, hvordan den domstolslignende proces foregår og vil jævnligt være i kontakt med advokater, dommere, kolleger i Udlændingestyrelsen og andre samarbejdspartnere.

Du får ca. 50 engagerede kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, heraf 35 jurister. Som student i Flygtningenævnets sekretariat indgår du i et spændende, ungt og dynamisk team med en alsidig hverdag i et godt socialt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet vægtes højt. Tonen er uformel, og dørene står altid åbne. I sekretariatet gør vi meget ud af også at mødes uden for arbejdstiden, f.eks. til fredagsbar eller filmaften.

Vi går op i, at det skal gå dig godt i dine studier, hvorfor vi er fleksible med arbejdstiden i eksamensperioderne.

Vores forventninger til dig
Du er jurastuderende, og vi ser gerne, at du har afsluttet 3. semester og har mindst 1,5 år tilbage af studiet. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring fra andet studierelevant arbejde.

Du bliver en del af et sagsområde, hvor der er fokus på jura og kvalitet samtidig med, at området er undergivet stor politisk interesse og mediebevågenhed. Vi forventer, at du er:

  • udadvendt og god til at kommunikere
  • selvstændig, stabil og omgængelig
  • arbejdsom og fleksibel
  • villig til at yde en ekstra indsats, når arbejdsopgaverne ind i mellem kræver det

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med:

  • forvaltningsret
  • udlændingeret

Yderligere information
Du kommer til at bidrage til vores to grundlæggende politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge integreres og tager del i samfundet? Vi er i dag 1.400 medarbejdere i Udlændinge- og Integrationsministeriet, der dagligt arbejder med de spørgsmål.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Du arbejder 15 timer om ugen, og du skal dokumentere, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreranstalt under hele din ansættelse.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Christian Rye Thuesen på telefonnummer 61 98 37 35 eller e-mail [email protected] eller fuldmægtig Cecilie Rahbek på telefonnummer 61 98 37 85 eller e-mail [email protected].

Du kan i øvrigt læse mere om Flygtningenævnet på www.fln.dk.

Vi forventer at holde samtaler hurtigst muligt herefter.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0