Kontorfunktionærer søges til Udlændingestyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du flair for sagsbehandling? Og vil du arbejde med spændende opgaver inden for udlændingeområdet? Så er du måske en af de dygtige og engagerede kontorfunktionærer, vi søger til Center for Familie og Besøg. Stillingerne er placeret i forskellige kontorer og er til besættelse snarest muligt. Der er både tale om faste og midlertidige stillinger.

Lidt om alt det vi tilbyder
Du kommer til at være en del af enten 1. Forlængelseskontor, 2. Forlængelseskontor eller Kontoret for Pas og Udvisning i Center for Familie og Besøg i Udlændingestyrelsen.

Som kontorfunktionær i Center for Familie og Besøg vil du blive en del af en travl og spændende arbejdsplads, hvor dit arbejde har stor samfundsmæssig betydning, politisk interesse og mediebevågenhed. Fælles for de ledige stillinger er, at du bliver en del af et fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer.

Du vil modtage oplæring, der er tilpasset dit erfaringsniveau, og der vil være tilrettelagt et introduktionsforløb for dig, som bl.a. omfatter forskellige kurser, der er skræddersyet til vores arbejdsopgaver.

I 1. Forlængelseskontor vil dine primære opgaver være sagsbehandling af ansøgninger om forlængelse af asyltilladelser og deres familiemedlemmer.

I 2. Forlængelseskontor vil dine primære opgaver være sagsbehandling af ansøgninger om forlængelse af familiesammenføringstilladelser.

I Kontoret for Pas og Udvisning vil dine primære opgaver være sagsbehandling af ansøgninger om fremmed- og konventionspas samt ansøgninger om Laissez-Passer (nødpas) mv.

Fælles for de tre kontorer er, at sagsbehandlingen vil spænde fra oplysning af sagen, herunder søgning i diverse systemer og anmodning om oplysninger, til en vurdering af, om betingelserne for en forlængelse af en opholdstilladelse eller udstedelse af pas er opfyldt. Du vil skulle bidrage aktivt til samarbejdet i dit team, hvor der er god mulighed for sparring og vidensdeling, og du vil skulle håndtere et betydeligt antal sager på højt fagligt niveau. Du får engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver.

Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Vores hverdag er præget af en uformel omgangstone, og viden er noget, vi deler.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, f.eks. en kontoruddannelse, en administrationsbachelor eller en uddannelse inden for administration eller et servicefag. Du har gerne erfaring med sagsbehandling fra en anden offentlig myndighed. Er du nyuddannet, hører vi også meget gerne fra dig.

Vi forventer, at du kan trives i et travlt og foranderligt arbejdsmiljø og har øje for at holde en høj kvalitet i en hektisk hverdag. Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:

  • er arbejdsom og effektiv
  • har gode samarbejdsevner men kan også arbejde selvstændigt
  • er en positiv og engageret person med en fleksibel indstilling til dit arbejde
  • er ansvarsfuld og udviser modenhed
  • har gode mundtlige og skriftlige formuleringsevner – både på dansk og engelsk
  • har erfaring med og flair for IT

Yderligere information
Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger i Næstved. Du vil som medarbejder i Udlændingestyrelsen have forflyttelsespligt mellem styrelsens nuværende arbejdssteder i Næstved og Birkerød.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte:

  • 1. Forlængelseskontor: Kontorchef Bente Herbst Bendiksen, telefonnummer 35 30 82 50 eller e-mail [email protected] eller souschef Mette Høj Jørgensen, telefonnummer 35 30 87 74 eller e-mail [email protected]
  • 2. Forlængelseskontor: Souschef Mette Hejlesen, telefonnummer 35 30 84 30 eller e-mail [email protected]
  • Kontoret for Pas og Udvisning: Specialkonsulent Kenth Wildricks, telefonnummer 35 30 89 33 eller e-mail [email protected]

Vi forventer at holde samtaler i uge 4. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0