Erfaren og serviceminded chefsekretær søges til direktionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for sekretærrollen? Og har du lyst til, i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer, at være med til at få en travl hverdag til at fungere for vores øverste ledelse? Så har vi måske en spændende stilling til dig i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden er det, vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for høj vækst og ny indsigt gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Chefsekretær med naturligt talent for planlægning og koordination
Direktionssekretariatet betjener direktionen og samarbejder med styrelsens kontorer. I kontoret sker den interne koordinering og opfølgning på sager og kommunikation både indadtil i forhold til direktionen og udadtil i forhold til departementet, institutionerne og den øvrige omverden. Du vil blive én af tre sekretærer i kontoret og blive chefsekretær for styrelsens direktør samt kontorchefen og have en bred vifte af andre service- og administrative opgaver i kontoret, herunder generelt bidrage til kontorets understøttende funktion for den samlede direktion på fem medlemmer. Du vil blive ansat i en stilling, hvor opgaverne er mange og forskellige, og hvor det er afgørende, at du med sikker hånd får løst dem effektivt og med høj kvalitet i samarbejde med de øvrige medarbejdere i kontoret.

Dine opgaver omfatter bl.a.:

  • Kalenderplanlægning for direktøren og kontorchefen, herunder planlægning og koordinering af møder med interne og eksterne parter, bestilling af forplejning samt modtagelse af gæster mv.
  • Håndtering af korrespondance for direktøren, herunder f.eks. udsendelse af officielle skrivelser, besvarelse af invitationer mv.
  • Forberedelse af det samlede mødemateriale for direktøren og kontorchefen til den følgende dag
  • Rejseplanlægning og -bestilling samt afregning for direktøren
  • Diverse administrative opgaver som f.eks. kontering i IndFak, bestillinger i forbindelse med nyansatte i kontoret, koordinering med styrelsens serviceenhed mv.

Er du vores nye kollega?
Du har en relevant kontoruddannelsesmæssig baggrund og gerne flere års erfaring fra en lignende stilling. Vi forestiller os, at du er:

  • Samarbejdsorienteret og fleksibel
  • Serviceminded, loyal og kvalitetsbevidst
  • Ansvarsfuld, struktureret og robust
  • Selvstændig, stabil og let omgængelig.

Vi ser gerne, at du har flair for planlægning og koordinering, har gode skriftlige som mundtlige formidlingsevner og trives i et travlt miljø uden at miste overblik eller det gode humør. Du fungerer godt både selvstændigt og i samarbejde med andre og er fleksibel i forhold til arbejdstider. Du formår at holde styr på detaljerne og har nemt ved at betjene diverse IT-systemer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med IndFak og solid erfaring med Outlook.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur, med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Du forventes at kunne tiltræde per 1. august 2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jimmy Bruun Felthaus på telefonnummer 7231 7823 eller på e-mail [email protected] eller souschef Lise Jürgensen på telefonnummer 7231 8055 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 24 (slut)/25 (start) og anden samtalerunde i uge 25 (slut). Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen løfter vi en bred portefølje af faglige og administrative opgaver og projekter, der understøtter videreudvikling af dansk forskning, videnbaseret innovation og en løbende kvalitetsudvikling på de videregående uddannelser i et godt internationalt samspil på både forsknings- og uddannelsesområdet. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder. Styrelsen har også ansvaret for den ordinære uddannelsesstøtte (SU) og en række andre særlige støtteordninger for uddannelsessøgende samt ansvaret for drift og udvikling af SU-systemer, studieadministrative it-systemer mv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0