Sekretær (kontorfunktionær) for departementschefen i Sundhedsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en dygtig og dedikeret sekretær med flair for detaljer? Kan du bevare det kølige overblik i en hektisk hverdag, og går du praktisk og struktureret til arbejdet? Så er du måske den nye sekretær for departementschefen i Sundhedsministeriet.

Du vil indgå i et samlet team i et ministerium med højt tempo og vigtige dagsordener, og hvor vi arbejder tæt sammen for at ministeren og departementschefen kan få travle arbejdsdage til at hænge sammen.

Om os
I Sundhedsministeriet er vi med til at sætte rammerne for et velfungerende, moderne og effektivt sundhedsvæsen, og for at fremme danskernes sundhed og forebygge sygdomme. Vi understøtter indsatser på sundhedsområdet, og vi styrker rammerne for et stærkt nært og sammenhængende sundhedsvæsen i Danmark. Endvidere bidrager vi aktuelt til en række af de centrale indsatser for at bringe Danmark bedst muligt igennem COVID-19 pandemien. Vi er cirka 300 medarbejdere med mange forskellige faglige baggrunde, men de største faggrupper er samfundsfaglige kandidater og jurister.

Denne stilling er organisatorisk forankret i ministersekretariatet, hvor vi er 8 engagerede medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. Ministersekretariatet er en del af et tværgående sekretariat, som også består af Presse- og Kommunikationsenheden samt Service, IT og intern administration.

Din hverdag hos os
I ministersekretariatet har vi ansvaret for at understøtte ministeren og departementschefen i deres daglige arbejde, og vi er bindeleddet til husets fagkontorer i forhold til forelæggelse af sager, tilbagemeldinger, bestillinger mv. Vores opgaver består primært af planlægning af ministerens og departementschefens kalender, håndtering af post, mødeforberedelse, kontakt til Folketinget, Statsministeriet og øvrige ministeriers ministersekretariater samt prioritering af sager til - og fra departementschefen og ministeren.

I din hverdag som sekretær for departementschefen vil du arbejde tæt sammen med departementschefssekretæren (AC).

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

  • Styre departementschefens kalender i tæt samarbejde med departementschefssekretæren (AC)
  • Have kontakt til ministeriets medarbejdere og chefer, koncernens styrelser, andre ministersekretariater, eksterne samarbejdspartner m.fl. om departementschefens møder
  • Journalisere departementschefens post og følge op på henvendelser, invitationer mv.
  • Løse diverse praktiske opgaver i sekretariatet bl.a. klargøre videomøder, mødeforplejning til departementschefen, printe mødemateriale mv.

Overarbejde og arbejde på ubekvemme tidspunkter kan forekomme.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en relevant kontoruddannelse, gerne suppleret med en akademiuddannelse i offentlig forvaltning. Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling og det er en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk styret organisation.

Det er afgørende, at du:

  • kan holde både fokus og overblik i en omskiftelig hverdag
  • har blik for detaljen og arbejder grundigt og struktureret
  • er initiativrig og følger selvstændigt op på både store og små opgaver
  • er ansvarsfuld, loyal og værdsætter det gode kollegaskab
  • trives med travlhed og kan bevare ro og en god tone – også i pressede situationer
  • er fleksibel med arbejdstider, hvor det forventes, at du kan være til stede i ydretimer af hverdage koordineret med departementschefssekretæren.

Vi lægger vægt på, at du har en samfundsmæssig interesse og er motiveret af at skulle navigere i en stor, politisk organisation, hvor tempoet er højt. Du vil primært arbejde med Outlook og WorkZone, og vi forventer, at du er velbevandret i sådanne systemer, eller hurtigt kan sætte dig ind i dem.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som kontorfunktionær efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S fællesoverenskomst) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedr. kontorfunktionærer.

Du kan som departementschefsekretær pålægges overarbejde, rådighedstjeneste, arbejde på ubekvemme tidspunkter og lignende, og tildeles derfor forkontortillæg i henhold til protokollat om forkontortillæg til kontorfunktionærer (HK).

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at kontakte chef for ministersekretariatet Søs Schack Nielsen på tlf. 26704421.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og relevant dokumentation. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 31.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Kunne du tænke dig noget erhvervserfaring inden for mediebranchen? Var du stærk i Excel i gymnasiet? Er du god til at planlægge og hele tiden være et skridt foran? Så læs videre!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for at sikre hotelbranchen de bedst mulige vilkår? Er du verdensmester i at skabe den gode samtale? Så har vi et job til dig i 3F København, som vi er sikre på, at du kan levere på. .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København S

    Administrativ medarbejder Administrativ medarbejder til HK Stat Vil du være med til at gøre en forskel for HK Stats tillidsvalgte og medlemmer, så søger vi en administrativ medarbejder til v..
    • Administrativ medarbejder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
29. juli 2024 0
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0