Udlændingestyrelsen søger en kontorfunktionær med stærk økonomiprofil til budget og regnskabscontrolling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at arbejde med store budgetter og endnu større regneark på et område med stor politisk bevågenhed? Og kunne du tænke dig at arbejde med både driftsbudgetter og controlling af Udlændingestyrelsens økonomi? Så er en stilling i Kontoret for Økonomi og Indkvartering måske lige noget for dig.

Lidt om alt det vi tilbyder
Udlændingestyrelsen søger en kontorfunktionær til Kontoret for Økonomi og Indkvartering. Kontoret har en bred og varieret portefølje af både løbende driftsopgaver og udviklingsopgaver vedrørende regnskab, økonomistyring, udbud og indkøb.

Som vores nye medarbejder bliver du en del af kontorets driftsteam, som varetager en lang række af opgaver fra budget- og aktivitetsstyring til finanslovsarbejde. Driftsteamet har et tæt samarbejde med fagkontorerne og styrelsens øvrige tværgående funktioner – bl.a. statistikområdet, ligesom teamet arbejder tæt sammen med departementet.

Dine primære arbejdsopgaver vil over tid omfatte en blanding af følgende opgaver:

  • budgetlægning og løbende opfølgning på styrelsens interne driftsbudget
  • controlling på regnskabsområdet og identifikation af risikoområder ift. potentielle uregelmæssigheder eller manglende registrering af oplysninger
  • udarbejdelse af økonomisk ledelsesinformation, herunder månedlige afrapporteringer
  • budget- og regnskabsanalyser
  • administration af tidsregistreringssystemet
  • videreudvikling af økonomistyring og rapportering generelt

Du får 30 engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er engagerede i vores arbejde, og viden er noget, vi deler. Samtidig prioriterer vi et godt socialt miljø med en munter omgangstone samt en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant kontoruddannelse, en tilsvarende uddannelsesmæssig baggrund eller relevant erfaring.

Vi forestiller os, at du har et par års erfaring med controlling, og at du har lyst til at prøve kræfter med nye opgaver på økonomiområdet, som kræver en tæt og praksisnær tilgang til opgaveløsningen. Du er dog også velkommen til at søge, hvis du er nyuddannet.

Som kontorfunktionær i driftsteamet kommer du til at arbejde helt nede i maskinrummet med Udlændingestyrelsens økonomi, så der er masser af udfordringer for ansøgere med flair for tal, og som kan lide at arbejde med regneark. Det er derfor en fordel, men ikke en betingelse, hvis du har et solidt kendskab og erfaring med Excel. Det vigtigste er, at du er i stand til hurtigt og sikkert at få et overblik over store datamængder.

Du bliver en del af et politisk og fagligt stærkt miljø, hvor vi forventer, at du:

  • er fagligt dygtig, grundig og kvalitetsbevidst
  • arbejder effektivt og resultatorienteret
  • kan overholde korte deadlines
  • er god til at planlægge og koordinere dine opgaver
  • er samarbejdende og bidrager til et godt arbejdsmiljø og

Da Udlændingestyrelsen benytter sig af forskellige statslige it-systemer, forventer vi derudover, at du har flair for anvendelse af it-systemer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med bl.a. Navision, LDV, SKS, SBS mv.

I styrelsen er vores værdier vigtige, og vi lægger derfor vægt på, at du kan genkende sig selv i værdier som fx troværdighed, brugerfokus og at de bedste resultater opnås gennem samarbejde.

Yderligere information
Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger i Næstved, som bliver dit faste arbejdssted.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Rebecca Voigt Markussen på telefonnummer 21 15 73 06 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler i uge 41. Der vil eventuelt være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine skriftlige danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og skal løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0