Administrativ medarbejder til HR, indkøb og organisation i Klimarådet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at gøre en forskel i en organisation med en vigtig samfundsmæssig opgave? Klimarådets sekretariat søger nu en dygtig og engageret administrativ kontormedarbejder (HK) til området HR, indkøb og organisationsudvikling til ansættelse senest 1. januar 2022. Sekretariatet består af cirka 25 fuldtidsansatte, bl.a. analytikere og kommunikationspersonale, samt 4 studentermedhjælpere.

Om stillingen Du vil skulle bidrage til at løfte en bred vifte af opgaver inden for det administrative område i relation til HR og indkøb samt skabe gode rammer for Klimarådets arbejde. Afhængig af din erfaring, uddannelsesbaggrund og udviklingsønsker kan opgaverne tilpasses i samarbejde med din AC-kollega.

Opgaverne er mangeartede og kræver et godt overblik samt en høj grad af selvstændighed i opgavevaretagelsen. Sammen med en AC-kollega bliver du et vigtigt bindeled for sekretariatet til bl.a. Statens Administration, HR-funktionen i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Vær med til at skabe de gode rammer for vores sekretariat Vi er et mindre sekretariat med adresse i indre by, hvor du har mulighed for at være med til at udvikle og præge rammerne. Det gælder både i forhold til det daglige arbejde, men også i forhold til at bidrage til Klimarådets løbende arrangementer. Vi tilbyder et spændende miljø med alsidige arbejdsopgaver og inddragelse i udviklingen af vores organisation.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har erfaring med administrative opgaver inden for det statslige område fx fra et departement eller en styrelse
  • er stærk i forhold til planlægning, processtyring og koordineringsopgaver og god til at følge opgaverne til dørs
  • har kendskab til især HR-området, herunder rekruttering, onboarding, overenskomster og personalejura
  • har kendskab til systemerne Statens HR og F2, men det et dog ikke et krav.
  • er engageret, proaktiv og brænder for at yde en god service og skabe gode rammer for vores sekretariat.

Eksempler på opgaver inden for HR
  • Udarbejdelse af stillingsopslag, ansættelseskontrakter m.m.
  • Vejledning af medarbejdere og ledelse om gældende overenskomster og lovgivning vedr. ferie, orlov, løn m.m.
  • Bistand ved forberedelse og afvikling af APV, MUS og lønforhandlinger
  • Opdatering af procedurer og lokalpolitikker på personaleområdet
  • Bistand ved onboarding af nye medarbejdere
  • Superbruger og lokaladministrator i Statens HR

Eksempler på opgaver inden for indkøb og organisationsudvikling
  • Dialog med leverandører, indhentning af tilbud samt koordinering vedrørende kontoret
  • Omsætte organisationens behov til konkrete opfølgningspunkter og følge dem til dørs
  • Varemodtagelse af faktura og dialog med budget- og økonomimedarbejdere inden for staten

Vi ønsker en administrativ medarbejder, der arbejder struktureret og analytisk. Alt efter din erfaring og interesser er der stor mulighed for at præge arbejdet og din rolle. Vi forventer, at du skaber sammenhæng, tager initiativ, er fleksibel og er i stand til at yde en ekstra indsats, når opgavernes karakter og aktualitet kræver det.

Om Klimarådet Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der i henhold til klimaloven vurderer den klimapolitiske udvikling i opfyldelsen af Danmarks klimamål, og rådgiver om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske på en omkostningseffektiv måde, så vi i fremtiden kan leve i et klimaneutralt samfund og samtidig fastholde velfærd og udvikling.

Klimarådets faglige bredde spænder vidt, og vi tilstræber at være i blandt de førende faglige miljøer inden for samfundsrelevante klimaanalyser i Danmark. Når det kommer til store udfordringer, så ved vi, at de bedste løsningsforslag skabes i fællesskab med andre. Vi gør os umage med at skabe åbenhed omkring vores arbejdsprocesser og analytiske tilgang, samtidigt med at vi inddrager andre aktører i at finde de klogeste løsninger. Vi involverer Klimadialogforummet, der er etableret for at bistå Klimarådet i dets arbejde, og lytter til borgere, politikere, organisationer og brancher, for vi ved, at den grønne omstilling skal gennemføres med omtanke, så de nødvendige omkostninger minimeres, og der kan findes opbakning til at foretage de store investeringer og omlægninger, Danmark står overfor.

Sekretariatet betjener Klimarådet i alle sager vedrørende rådets virksomhed og består pt. af en sekretariatschef, 25 medarbejdere og fire studenter. Sekretariatet udarbejder løbende analyser af aktuelle klimaproblemstillinger til brug for Klimarådets rapporter og som indspark i den offentlige debat. Udover at betjene Klimarådet i dets faglige arbejde sørger sekretariatet for den praktiske tilrettelæggelse af Klimarådets møder, afholdelse af konferencer og lignende.

Ansøgning og ansættelsesvilkår Send din ansøgning, CV samt bilag (pdf-format) via linket på vores hjemmeside www.klimaraadet.dk, så vi har den senest med udgangen af søndag d. 14. november 2021.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte specialkonsulent Brian S. Tøttrup Bedoya på [email protected] eller på telefon 20 67 23 11.

Du vil blive ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK).

Klimarådet ønsker at fremme mangfoldighed, og derfor opfordres alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Søndag den 14. november 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    We are looking for a proactive, self-driven and detail-oriented Executive Assistant to provide effective and comprehensive administrative support to [xxxxx]’s Senior Leadership Team.The roleAs an .
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Bliv praktikant i et af Skandinaviens førende rekrutterings- og vikarbureauer:Vi søger en praktikant til et af vores rekrutteringsteams i København, som har blik for detaljen og kan holde hovedet..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0