Facility Manager til kriminalforsorgens bygge- og ejendomsadministration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at arbejde med Facility Management, og vil du være med til at skabe gode rammer og sikker drift af direktoratets bygninger? Så er du måske vores nye kollega i Koncern Ejendomme.

Om Kriminalforsorgen
Til en stilling i Koncern Ejendomme søger vi en servicemedarbejder/kontormedarbejder, der skal sikre overblik og efterlevelse af centrale aftaler om Facility Management (FM), således at der opnås en optimeret håndtering af disse. Du vil i den forbindelse få en helt central rolle som FM-ansvarlig i direktoratet, hvor du vil blive involveret i driften af faciliteterne i København og i uddannelsescentrene.

Koncern Ejendomme er en enhed i Direktoratet for Kriminalforsorgen med ansvar for den tværgående koncernstyring af ejendomsområdet. Enheden har i den forbindelse det overordnede ansvar for Facility Management og gennemførelsen af bygge- og ejendomssager. Som en del heraf har enheden ansvaret for en række centrale og koncernfælles aftaler om Facility Management og bygningsteknisk rådgivning. Enheden har tillige ansvaret for en række store entreprisekontrakter vedrørende renoveringer, ombygninger og nybyggerier i kriminalforsorgen.

Dine opgaver
Som vores nye kollega vil du få ansvaret for anvendelsen af den centrale aftale, der er indgået med en ekstern leverandør om FM-ydelser som rengøring, handyman-opgaver, kantinedrift mv. Som FM-ansvarlig har du det overordnede ansvar for at bistå FM-koordinatorerne i hvert enkelt område, herunder tolkning af kontrakt og sparring i hverdagen mv. Du vil med input fra FM-koordinatorerne skulle deltage i månedlige driftsmøder med kundechefen fra FM-leverandøren. Inden driftsmøderne skal opgavestatistikken for den forgange måned gennemgås for fejl. Du vil også få ansvaret for at gennemgå og godkende tilkøb af FM-ydelser, når en sådan er godkendt af den lokale FM-ansvarlige, ligesom du vil skulle indsende varslingsblanketter, hvis der skal ske ændringer til kontrakten, eksempel: udvidelse, nedlukning mv. Hvis der er større udfordringer med konkrete FM-ydelser eller kontraktmæssig tvivl skal du som FM-ansvarlig koordinere og finde løsninger med kundechefen fra FM-leverandøren. Sideløbende med disse opgaver vil du indgå i arbejdet med andre driftsopgaver i direktoratet.

Som medarbejder i Koncern Ejendomme vil du komme til at arbejde tæt sammen med dine umiddelbare kolleger, men tillige eksterne samarbejdspartnere og kollegaer i andre enheder i direktoratet og i kriminalforsorgens områder og institutioner.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en uddannelse som servicemedarbejder eller har en kontoruddannelse, men du kan også have en anden uddannelse. Du skal gerne have nogen erfaring med drift af bygninger, ejendomsadministration eller servicefag i øvrigt. Hvis du har kendskab til kriminalforsorgens organisation vil det være en fordel, men det er ikke en forudsætning.

Du skal have evnerne til at arbejde struktureret og målrettet i en organisation med mange forskellige interessenter og hensyn.

Derudover lægger vi vægt på, at:

  • Du har en god forståelse for drift af bygninger.
  • Du er initiativrig, opsøgende og god til at opbygge relationer.
  • Du kommunikerer klart og effektivt og har gennemslagskraft, når situationen kræver det.
  • Du er struktureret, systematisk og detaljeorienteret og har fokus på kvalitet i dit arbejde.
  • Du trives med at arbejde tværfagligt og har et positivt mindset.
  • Du kan arbejde med flere forskellige opgaver samtidigt.

Om os
Koncern Ejendomme hører under Center for Økonomi og Kapacitet, som er centralt placeret i Direktoratet for Kriminalforsorgen. Vi er 12 ansatte med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, der er arbejder med planlægningen og gennemførelsen af store byggesager, administration af kriminalforsorgens ejendomsportefølje, Facility Management samt drift af direktoratets egne faciliteter.

Vi lægger vægt på at hjælpe hinanden på tværs af fagligheder og projekter, ligesom vi prioriterer det faglige fællesskab, så vi løbende styrker vores faglighed og bliver bedre til at løse opgaverne til gavn for brugerne i vores institutioner. Selvom arbejdsopgaverne er komplekse og udfordrende, er humøret højt og stemningen god.

Vi tilbyder
Koncern Ejendomme er præget af tværfaglighed og en seriøs, men humørfyldt tilgang til arbejdet. Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Selvstændige varierende arbejdsopgaver, som vil give dig en bred berøringsflade i kriminalforsorgen, og hvor ansvar og kompetencer følges ad.
  • Mulighed for at du kan få stor indflydelse på design og drift af opgaverne.
  • Gode kollegaer og et trygt og åbent arbejdsmiljø.
  • Fleksible arbejdsforhold, hvor der er balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Der er tale om en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen. Ansættelsesområdet er Direktoratet for Kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og senest den 1. marts 2022.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 7. januar 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 2.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at kontakte daglig leder af Intern Service i Koncern Ejendomme May Pedersen på telefon 7255 4011.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at vi må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister, ligesom det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Hvis du indkaldes til samtale, skal du til samtalen medbringe identifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Fredag den 07. januar 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0