Supportmedarbejder til voksenuddannelsessektorens fælles studieadministrative system

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sikre stabil drift af voksenuddannelsessektorens fælles studieadministrative system og brænder du for at give brugerne en god supportoplevelse?

KVUC er værtsinstitution for et administrativt fællesskab med 28 deltagende voksenuddannelsescentre, som kaldes VUCHosting. I VUCHosting supporterer, udvikler og hoster vi det studieadministrative IT-system, Ludus, som sektorens kursister, lærere og administrative medarbejdere arbejder i til hverdag. Vi søger en dygtig supportmedarbejder, der har lyst til at tage del i arbejdet i Ludus Hotline.

Om jobbet VUCHosting sikrer den daglige drift af Ludus Suite, supporterer landets superbrugere og faciliterer udviklingsprojekter relateret til Ludus Suite. Ludus Suite er et moderne studiesystem til planlægning og administration af alle forhold omkring undervisning undervisning og kommunikation fra skemaer, opgaver og eksamener til indberetninger, SU og meget andet. Du kan læse mere på VUCHosting.dk.

Med reference til IT-chefen bliver du én af fire medarbejdere i VUCHosting, som samarbejder tæt om opgaverne med udgangspunkt i forskellige kompetencer og individuelle opgaver, og du vil få en omskiftelig arbejdsdag med mange forskelligartede opgaver. Dine opgaver vil bl.a. omfatte at:

  • Modtage og behandle VUC-superbrugernes henvendelser til supporten
  • Informere og kompetenceudvikle superbrugerne gennem undervisning, hjemmeside og nyhedsbreve
  • Varetage system- og brugeradministration
  • Varetage administrative opgaver, blandt andet i forbindelse med den årlige superbrugerkonference
  • Understøtte det administrative fællesskabs styregruppe og forretningsudvalg med dagsordener og referater

Ud over opgaverne med VUCHosting skal du indgå i et bredt samarbejde på KVUC og bidrage til KVUC’s øvrige opgaver, blandt andet indkøb, administrative opgaver og driftssupport på øvrige systemer som f.eks. SharePoint, Office 365 og Cisco.

Om dig Du har en relevant uddannelse inden for IT eller administration og

  • Du er generelt hjemmevant i IT-værktøjer og formår at bruge dem i opgaveløsningen.
  • Du har erfaring med support af brugere og med at varetage administrative opgaver.
  • Du er serviceminded, har en god omgangstone og er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt.
  • Du arbejder struktureret og er god til at holde overblik over mange forskellige opgaver. Du motiveres af konkrete resultater, er vedholdende og kan holde hovedet koldt i hektiske situationer.
  • Du er god til at samarbejde i et team og giver en hånd med, hvor der er brug for det.
  • Du har tidligere arbejdet på en uddannelsesinstitution eller har en naturlig interesse for uddannelse.

Det er en fordel, men ikke et krav at du har kendskab til Ludus Suite, UX-design og Jira Servicedesk management.

Om KVUC VUC-sektoren tilbyder fleksible uddannelser til unge og voksne. Vores kursister har mulighed for at uddanne sig på mange niveauer i forløb designet til lige netop deres behov. VUC er et naturligt valg for kursister, der har brug for at dygtiggøre sig til dansk, tage en ungdomsuddannelse eller supplere fag til videre studier.

KVUC er Københavns største voksenuddannelsescenter med 300 medarbejdere og mere end 9.000 kursister i 2020. KVUC udbyder gymnasial uddannelse, gymnasial supplering, 9. og 10. klasse for voksne, forberedende voksenundervisning, ordblindeundervisning og målrettet opkvalificerende efter- og videreuddannelser til virksomheder. KVUC er den største enkeltstående leverandør af studerende til Københavns Universitet

Skolen og VUC sektoren generelt har stort fokus på høj faglighed i det daglige arbejde, og vi prioriterer kompetenceudvikling højt. Du vil få mulighed for at få indflydelse på dine opgaver ud fra dine interesser og kompetencer.

Løn og ansættelsesvilkår Du ansættes i forhold til organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK), og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. Stillingen er på 37 timer med flekstidsordning. Der vil være spidsbelastningsperioder, hvor det forventes, at du har ekstra travlt, og du vil i rotation med de øvrige medarbejdere i teamet have telefonvagt hjemmefra uden for normal arbejdstid. Stillingen er fysisk placeret i Vognmagergade 8 i København K.

Ansøgning og kontakt Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-chef Mik Helmich på telefon 3141 1776.

Send din ansøgning og relevante oplysninger senest mandag den 18. april. Vi forventer at afholde 1. samtale fredag den 22. april og 2. samtale mandag den 25. april. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

I forbindelse med 2. runde af samtaler vil du blive bedt om at udføre en mindre opgave, som vil danne baggrund for samtalen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Mandag den 18. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0