Selvstændig kontormedarbejder til implementering og drift af den fælles europæiske patentdomstol (UPC)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vi søger en selvstændig og dygtig kontorfunktionær til en spændende og ny opgave i Sø- og Handelsretten, hvor der vil være rejseaktivitet, og du vil få brug for dine engelsk-kundskaber.

Den fælles europæiske patentdomstol (UPC) er en international domstol, som er fælles for 24 EU-lande.

Patentdomstolen behandler sager om patenter med virkning for alle de deltagende lande.

Én af patentdomstolens lokale afdelinger skal ligge hos Sø- og Handelsretten i Danmark.

Der vil ikke være faste dommere i den lokale afdeling – der vil komme forskellige dommere fra forskellige medlemslande fra sag til sag, herunder én dansk dommer.

Patentdomstolen forventes at starte sit arbejde i slutningen af 2022 / starten af 2023, men allerede i efteråret 2022 forventer vi, at du skal deltage i cirka to ugers oplæring i udlandet.

Vi ved ikke endnu, hvor mange sager, der kommer om året i Danmark. Men vi skal være klar til dem, der kommer.

Du vil sammen med rettens præsident og administrationschef være primus motor på implementeringen af den danske afdeling af patentdomstolen.

Sø- og Handelsretten er en overordnet ret og specialdomstol, der behandler civile sager om nogle udvalgte erhvervsretlige forhold i hele landet og sager om insolvens i Storkøbenhavn. Sø- og Handelsretten behandler 1/3 af de samlede insolvenssager i landet.

Vi er godt 45 ansatte og lokaliseret i hjertet af København tæt på Amalienborg. Rettens personale består af ca. halvdelen jurister, heraf 5 dommere, og halvdelen administrativt personale. Vi er en stab af engagerede, dygtige og ansvarsbevidste medarbejdere med høj integritet. Vi vægter samarbejde højt og har en åben og uformel omgangstone, hvor alle kender hinanden.

Hvad kan vi tilbyde?

  • Vi tilbyder en spændende hverdag med afvekslende og meget selvstændige opgaver.
  • Du vil få stor indflydelse på den administrative tilrettelæggelse af serviceringen af patentdomstolen. Du vil selvstændigt skulle udarbejde vejledninger og tjeklister for de sager der skal afvikles i Danmark. Du vil stå for kontakten til UPC med alle praktiske forhold.
  • Du skal sikre, at der er retslokaler mv. er til rådighed og sikre at sagerne afvikles, så dommerne fra UPC oplever, at det praktiske vedr. sagerne kører på skinner i Danmark.
  • Da opgaven er helt ny, vil du selv skulle søge en række oplysninger og vil dermed kunne sætte dine fingeraftryk på opgavens fremtidige løsning.
  • Såvel under, som ikke mindst efter implementeringen, vil der uden tvivl være stille perioder. Her vil du indgå i rettes Fællessekretariat, der sagsbehandler civile- og insolvensretlige sager. Oplæring vil løbende finde sted.

Hvem er du?

  • Vi forestiller os, at du er kontoruddannet med erfaring inden for det offentlige, naturligvis gerne Danmarks Domstole, men det er absolut ikke nogen forudsætning. Måske du har erfaring med EU eller anden international erfaring.
  • Du skal være klar til og have mod på, at al den korrespondance der er med UPC bliver på engelsk. Både mundtligt og skriftligt.
  • Du skal også være parat til nogle ugers rejseaktivitet hvert år, hvor oplæringen og den løbende træning foregår på engelsk.
  • Du skal have flair og interesse for it, da patentdomstolen benytter andre systemer end de danske domstole. Sagsoprettelse, korrespondance mv. vil foregå i disse systemer.
  • Først og fremmest skal du være klar til at arbejde med en domstol i en opstartsperiode, hvor meget ikke ligger fast endnu, men skal udvikles hen ad vejen.
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt og grundigt samt sætte en ære i at levere et produkt af høj kvalitet. Du forventes at bidrage aktivt i hverdagen såvel fagligt som socialt i hele huset.

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer om ugen inkl. pauser. Der er flextidsordning.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem OAO-S fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Du bliver indplaceret som kontorfuldmægtig med et tillæg afhængig af dine kvalifikationer og erfaring.

Vi ønsker du tiltræder snarest muligt.

Det er en betingelse for ansættelse, at du ikke er straffet.

Mere information

Få mere at vide om stillingen hos administrationschef Gert Larsen på tlf. 9968 4747. Du kan læse mere om Sø- og Handelsretten på vores hjemmeside.

Ansøgning

Du søger stillingen elektronisk ved at trykke på knappen ”Søg stillingen” nederst på denne side (du bliver guidet igennem processen). Du skal vedhæfte ansøgning, CV, relevante eksamenspapirer samt eventuelle udtalelser. Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest torsdag den 12. maj 2022 kl. 12.00.

Vi holder samtaler i uge 20.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Torsdag den 12. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0