HR-medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du erfaring inden for løn- og personaleadministration, og lyst til at være en aktiv medspiller i vores HR- afdeling, hvor du får stor indflydelse på vores processer og kommer i dybden med dit fag?

Og vil du være en del af et team med et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement og ansvarsbevidsthed er vigtige værdier.Så er det måske dig, der er vores kommende kollega?

Vi er en afdeling med 10 medarbejdere, som er fordelt i både Aarhus og København. Vores fornemmeste opgave er at understøtte hele organisationen. Det sker inden for områderne løn- og personaleadministration, journalisering, ledelsesunderstøttelse, politikker og retningslinjer, arbejdsmiljø og samarbejde og kompetenceudvikling

Arbejdsopgaver

Som HR-medarbejder får du ansvaret for løn- og personaleadministration for et antal af Det Kgl. Biblioteks afdelinger samt tværgående opgaver. Opgaverne er mangeartede og indebærer bl.a.:

  • Medarbejderadministration i Statens HR
  • Medarbejderadministration i vores tidsregistreringssystem mTIME
  • Styring af refusioner vedr. barsel og sygdom i samarbejde med Statens Administration
  • Sparring med medarbejdere og ledere omkring regler om løn, pension, ferie, barsel, m.m.
  • Deltage i teamets arbejde med procesoptimeringer
  • Controlling af uddata vedr. løn og refusioner
  • Brug af ESDH


Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du er kontoruddannet, gerne kombineret med efteruddannelse inden for HR. Du har solid erfaring med lønadministration, helst fra den offentlige sektor. Det er en fordel, hvis du har kendskab til statens lønsystemer SLS, Statens HR og HR Løn.

Vi forventer endvidere, at du har erfaring med personaleadministrative opgaver i bred forstand og kender til offentlige overenskomster og relevant lovgivning, og desuden er rutineret i brug af Office-pakken, især Word og Excel.

Som person er du selvstændig og ansvarsfuld samt tager ejerskab for dine arbejdsopgaver. Du evner at prioritere forskelligartede opgaver og trives med både rutineprægede og komplekse arbejdsopgaver, også i en periode præget af forandringer.

Det er vigtigt, at du har evner og lyst til at være løn- og personaleadministrativ sparringspartner for de faglige afde­linger. Vi forventer derfor, at du er god til at kommunikere, er udadvendt og har humor, der gør det let at opbygge relationer.

Du bliver ansat i en periode, hvor vi er i gang med en spændende omstilling af vores interne processer.

Vi samarbejder med Statens Administration, som er den institution, der forestår de statslige lønudbetalinger og refusionsanmodninger.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i henhold til fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer samt Organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer inkl. frokost. Vi lægger vægt på balance mellem arbejdsliv og fritid, og du har mulighed for fleksibel arbejdstid.

Arbejdsstedet er Victor Albecks Vej, Universitetsparken i Aarhus. Der er mulighed for medlemskab af vores personaleforening samt kunstforening.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV via linket ”Søg stillingen”.

Ansøgningsfristen er den 31. maj. Vi forventer at afholde samtaler i uge 23 og uge 24. Der vil indgå test i forbindelse med 2. samtale.

Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelse.

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte:

HR partner Tove Toft på telefon 4064 9781 eller mail [email protected]

HR-chef Pernille Iversen på telefon 9132 4234 eller mail [email protected]

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Torsdag den 09. juni 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0