Chefkonsulent til faglig ledelse af analyser på specialundervisningsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - København K

Brænder du for at udvikle specialundervisningsområdet på baggrund af data og analyser, så børn og unge får den rette støtte i det rette undervisningstilbud, og synes du, at det kunne være spændende at have en vigtig nøglerolle i udviklingen af beslutningsgrundlag om specialeplanlægning af specialundervisningsområdet, hvor du byder ind med dine analytiske og formidlingsmæssige kompetencer? Så vil vi gerne høre fra dig.

Dine opgaver

Det fremgår af aftalen mellem regeringen og en række partier om styrkelse af undervisningen for anbragte og udsatte børn og unge, at der skal gennemføres kortlægninger og analyser af den samlede vifte af specialundervisningstilbud som grundlag for den politiske stillingstagen til specialeplanlægning. Det skal skabe et overblik over, hvilke undervisnings- og støttebehov eleverne har i skolen, og hvilke undervisningstilbud, der er målrettet dem. Ligeledes skal der udarbejdes en model for specialiseringstyper ift. børn og unges behov for specialundervisning og specialpædagogisk bistand.

Som chefkonsulent skal du lede det faglige arbejde af opgaven, og vil således både være med til at sætte dit hold og operationalisere, hvordan den komplekse og spændende opgave skal gennemføres.

Det forventes, at der bliver taget politisk stilling til specialeplanlægning af specialundervisningsområdet i løbet af 2025 på baggrund af det udarbejdede faglige grundlag.

Som chefkonsulent vil du især få til opgave:

  • fagligt at lede arbejdet med at gennemføre kortlægninger og analyser samt udarbejde modeller
  • at planlægge og sikre fremdrift i programmets forskellige dele
  • at stå i spidsen for udarbejdelsen af løbende konkrete løsningsforslag til sikring af specialisering og kvalitet på specialundervisningsområdet med afsæt i kortlægninger, udvikling af model for specialiseringsniveauer og målgruppebeskrivelser.
  • at facilitere og bidrage til en bred inddragelse af interessenter, forskere og praktikere.
  • at udarbejde ministersager, vidensbidrag og kommunikationstiltag i forbindelse med programmet.

Du bliver en del af et fagligt stærkt miljø, hvor vi sparrer og samarbejder om at løse vores opgaver. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med medarbejdere i hele Børne- og Undervisningsministeriets koncern.

Din profil

Du bidrager med en bred administrativ erfaring, gerne fra centraladministrationen, og har erfaring med at lede større, komplekse projekter på uddannelses- eller socialområdet.

Det vil være en fordel, hvis du har sektorfaglig indsigt i specialundervisningsområdet og/eller det specialiserede socialområde. Derudover forestiller vi os, at du har værktøjskassen på plads i forhold til metoder og analyser –

både når det drejer sig om design, gennemførelse og formidling af resultater, samt at du er stærk i proces- og samarbejdskompetencer, da opgaveløsningen forudsætter et tæt samarbejde med en lang række aktører i og uden for ministeriet.

Om os

Kontor for Analyse og Kommunikation arbejder for at udvikle anvendelsen af viden og forskning i dagtilbud, skoler og uddannelser i tæt samarbejde med læringskonsulenter og forsknings- og vidensmiljøer. Ligesom vi arbejder med at understøtte styrelsens arbejde med data, viden og kommunikation. Kontoret har i dag 30 medarbejdere og er organiseret i et EMU- og kommunikationsteam og et Vidensteam.

Med den politiske aftale om Børnene Først tilføres kontoret ansvaret for opgaven med at forberede et solidt fagligt og analytisk grundlag for stillingtagen til specialeplanlægning på specialundervisningsområdet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi ønsker at besætte stillingen med tiltrædelse pr. 1. august 2022 eller snarest derefter.

Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentligt. Du vil blive ansat som chefkonsulent efter fællesoverenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Jon Jespersen på telefon 3392 5668.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest torsdag den 9 . juni 2022. Vi forventer at holde første samtale onsdag den 15. juni og torsdag den 16. juni samt en eventuel 2. samtale mandag den 20. juni 2022.

Du får flere oplysninger, hvis du indkaldes til anden samtale, hvor der tillige indgår en case, hvor det vurderes, hvordan du løser en konkret opgave.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Konsulent", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Konsulent
  • København K
  • Torsdag den 09. juni 2022

Lignende jobs

  • Consultant - Biogas & Waste-to-X

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Konsulent
    • København
    Få mere info
  • Forhandlingskonsulent

    Forhandlingskonsulent HK Kommunal søger forhandlingskonsulent Brænder du for udvikling af det offentlige arbejdsmarked og for at gøre en forskel for HK Kommunals medlemmer, som arbejder i ko..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Uddannelsespolitisk konsulent

    Uddannelsespolitisk konsulent HK Kommunal søger uddannelsespolitisk konsulent Brænder du for uddannelsespolitik og koblingen til overenskomster og det faglige arbejde? Vil du være med til..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info
  • Strategy Consultant/Associate

    <p>Are you passionate about Strategy Management, keen on bringing your problem-solving skills and experience to shape the strategy of business on a global level?</p><p>If this sou..
    • Konsulent
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som konsulenter i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte konsulent i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal konsulenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte konsulenter i København K over tid

Dato Alle jobs som konsulenter
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0