Erhvervsministeriet søger ny kollega til ledelsessekretariatet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du arbejde med politikudvikling og langsigtede politiske prioriteter i Ledelsessekretariatet hos Erhvervsministeriet?

Om jobbet

Erhvervsministeriets departement søger en ny medarbejder til Ledelsessekretariatets Strategi- og Koordinationsenhed. Du vil i stillingen bidrage til arbejdet med at formulere nye tiltag og initiativer, der understøtter ministeriets og regeringens strategiske og langsigtede politiske prioriteter samt bidrage til koordinering af ministeriets større politiske forløb og initiativer.

En stor del af din dagligdag vil bestå af et tæt samarbejde med departementets fagområder om politikudvikling på vigtige dagsordener for regeringen og Danmark. Du vil blive en del af et team, der bidrager til at finde løsninger på de samfundsudfordringer, som Danmark og dansk erhvervsliv står over for nu og i de kommende år. Du bliver en del af et team bestående af tre medarbejdere.

Om dig

Du har en videregående uddannelse inden for det samfundsvidenskabelige og/eller kommunikative område samt erfaring fra centraladministrationen, Christiansborg, en interesseorganisation eller lignende.

Vi forventer, at du har en skarp politisk og analytisk sans og formulerer dig godt på skrift og i tale. Du skal hurtigt kunne forstå det centrale i en problemstilling, da du i jobbet ofte vil skulle formidle store og komplekse spørgsmål i en kort og forståelig form. Du har en naturlig og god forståelse for samspillet mellem politik, strategi og kommunikation og kan omsætte din viden til operationelle handlemuligheder og løsninger. Du er god til at skabe alliancer og samarbejde internt og eksternt.

Personligt er du initiativrig, ser nye muligheder og tager ansvar for at følge opgaverne til dørs. Du er åben over for at skulle arbejde med mange forskellige opgaver, og du trives i en travl hverdag fyldt med udfordringer, hvor man skal kunne prioritere sin tid og være fleksibel i opgavevaretagelsen.

Om os

Du vil som medarbejder i Strategi- og Koordinationsenheden være tilknyttet Erhvervsministeriets Ledelsessekretariat. Ledelsessekretariatet har til opgave at servicere ministeren og departementschefen. Du kommer tæt på de politiske processer og får en spændende hverdag i hjertet af Slotsholmens maskinrum. Ud over Strategi- og Koordinationsenheden består Ledelsessekretariatet af en presse- og kommunikationsenhed samt sekretariatsfunktioner for ministeren og departementschefen. Vi tilbyder et fællesskab, hvor du er en del af en gruppe engagerede og fagligt dygtige kollegaer med forskellige uddannelser, perspektiver og opgaver.

Om ansættelsen

Du vil blive ansat efter overenskomsten for akademikere i staten.

Ansøgere skal kunne opnå den nødvendige sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

Er du interesseret?

Send din ansøgning via link på https://em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/ senest den 15. september 2022 kl. 12:00. Husk også at uploade dit CV, dine eksamenspapirer med stempel og underskrift samt andet relevant materiale.

Samtaler vil blive afholdt i uge 38. Der vil blive brugt case samt personligheds- og logikanalyse i forbindelse med 2. samtalerne.

I Erhvervsministeriet tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til sekretariatschef Katrine Mau på telefon +45 29 44 99 07.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Erhvervsministeriets departement

I Erhvervsministeriet ønsker vi at skabe gode og konkurrencedygtige rammebetingelser, så dansk erhvervsliv også i fremtiden er i stand til at skabe solid vækst og velstand. Vi vil medvirke til at gøre det attraktivt at investere og udvikle virksomhed i Danmark. På en bred vifte af ressortområder - fra boligfinansiering og forbrugerforhold til life science og digitalisering af erhvervslivet samt rammevilkår for finansielle virksomheder - er vi med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem.

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for. Og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve, og vi lægger vægt på faglig nysgerrighed, som skal gøre os i stand til at have blik for fremtidige forretningsmodeller. Samtidig er det en central kernekompetence hos os at have en forståelse for de muligheder den digitale udvikling i og uden for ministeriet åbner for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0