Datakyndig studentermedhjælper til statistikenheden i koncernledelses- sekretariatet i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Kommer smilet frem, når der indgår tal og grafer i pensum og eksamensopgaver? Er du kvalitetsbevidst, analytisk stærk og god til Excel, så har vi et job for dig. I statistikenheden kan vi tilbyde en arbejdsplads i en velfungerende enhed, hvor du kan udvikle dine kompetencer inden for afrapportering, dataforståelse og Office-pakken.

Dine opgaver

Statistikenheden er et kontor med mange bolde i luften. Vores primære opgaver er at bidrage med datamateriale, der ligger til grund for beslutningsprocesserne og analyserne i Kriminalforsorgen. Derudover bidrager statistikenheden også med tal til f.eks. besvarelse af folketingsspørgsmål og pressehenvendelser, samt understøtter fagkontorerne i huset med forskellige typer af dataudtræk og opgørelser.

Dine opgaver bliver at bistå med at udvikle nye dataudtræk fra Kriminalforsorgens forskellige administrative systemer, behandling af de data samt afrapportering både internt i Kriminalforsorgen men også eksternt til presse, hjemmeside mv. ved hjælp af f.eks. PowerPoint eller Excel. Opgaverne spænder derfor bredt inden for mulighederne på en Windows platform. Herudover får du også lejlighed til at stifte bekendtskab med programmeringsværktøjerne SAS, SPSS og SQL som anvendes i statistikenheden. Har du kendskab til disse er det fint, men har du ikke, så får du lejlighed til at lære dem at kende.

Hvem er du?

Du er i gang med en relevant uddannelse inden for f.eks. samfundsvidenskab, IT, statistik, sociologi eller lignende og du har nogle år tilbage af studiet.

Vi forventer derudover, at du:

  • Har kendskab til Office-pakken – herunder særligt Excel og PowerPoint.
  • Har analytisk sans, talforståelse og er nysgerrig på at lære nye ting.
  • Er initiativrig og opsøgende, men også god til at arbejde selvstændigt
  • Er fleksibel, serviceminded og klar på et godt grin.

Hvem er vi?

Statistikenheden er en del af Koncernledelsessekretariatet, som er placeret centralt i Direktoratet for Kriminalforsorgen. Koncernledelsessekretariatet har i alt ca. 20 medarbejdere fordelt på tre teams i form af direktørstaben, presse- og kommunikationsenheden og statistikenheden. Vi har mange snitflader på tværs i sekretariatet og arbejder tæt sammen med kollegaer i store dele af direktoratet såvel som de fire regionale kriminalforsorgsområder, samt Kriminalforsorgen i Grønland og Færøerne. Dertil kommer Justitsministeriets departement og andre dele af Justitsministeriets koncern.

Om statistikenheden:

  • Vi er seks fuldtidsansatte inklusiv enhedslederen, og vi spænder bredt i både alder og interesser
  • Vi er ambitiøse og stolte af det, som vi laver
  • Vi er gode til at samarbejde og har en uformel tone
  • Vi synes, at statistikenheden er et godt sted at arbejde

Vi tilbyder

En velfungerende og ambitiøs arbejdsplads, som også prioriterer tid til et godt grin og socialt sammenhold. Muligheden for at arbejde i en politisk styret organisation, hvor arbejdsopgaverne er mangfoldige og vores bidrag kan ses både internt i Kriminalforsorgen og eksternt i medier, beslutningsprocesser mv. Dertil tilbyder vi god tid til oplæring og vejledning, så du hurtig får tryghed ved arbejdsopgaverne og kan levere datamateriale i høj kvalitet.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i staten.

Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder. Generelt tilstræber vi en arbejdstid på ca. 15 timer i gennemsnit pr. uge.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Arbejdsstedet er beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest søndag den 2. oktober 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 40 og 41.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Søndag den 02. oktober 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Er du struktureret, og mestrer du det store overblik? Har du erfaring med ledelsesbetjening, kalenderstyring, journaliseringssystemer og generelle administrative opgaver? Og har du lyst til at arbe..
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0