Vi søger en administrativ medarbejder til Forsvarsministeriets Personalestyrelse i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for administration, og kan du se fordele ved en ny karriere i en spændende organisation, hvor du:
• Bliver en del af en anderlederes og spændende arbejdsplads
• Bliver en del af et superfedt team med højt humør og tæt samarbejde

Så læs med her og se hvordan dit næste job kommer til at se ud.

Om os

Team Planlægning og Udvikling ved Selektionssektionen i Center for Rekruttering og Karriere er en del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Sektionen består pt. af 40 medarbejdere med både militær og civil baggrund. Vi er fordelt på fire teams, som alle indgår i den samlede udvælgelsesproces af ansøgere til Forsvarets uddannelser og militær stillinger.

Vi lægger stor vægt på god kollegiale relationer med en humoristisk og uformel tone. Vi har stort fokus på at yde den bedste service og vejledning for hinanden på tværs af sektionen, dels for vores ansøgere, men også på tværs af organisationen ved at skabe gode relationer og et godt netværk.

Vi laver personaleaktiviteter jævnligt, som består af fredagshygge og andre aktiviteter.

Geografisk er vi placeret på Holmen i København med gode parkeringsmuligheder, kantine, motionsrum mm.

Om stillingen

Du vil få mange forskellige administrative opgaver, og du vil få selvstændigt ansvar for en stor del af opgaverne.

Du vil blive et vigtigt led i rekrutteringsprocessen i forbindelse med alle vores afprøvninger, hvor det handler om at klargøre materiale til sagsbehandlere/psykologer, samt forskellige sagsbehandlingsopgaver. Du vil også håndtere henvendelser fra vores ansøgere eksempelvis gennem telefon og mail.

Arbejdsmængden kan til tider være intens, hvilket kræver struktur og det at kunne holde flere bolde i luften samtidig.

Der er god fleksibilitet til f.eks. hjemmearbejde og mulighed for at afvikle eventuelt merarbejde. Derudover er der også god mulighed for kompetenceudvikling.

Der vil være mulighed for at deltage i uddannelse af kontorelever i deres turnus i Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Om dig

Vi ser gerne, at du har en kontoruddannelse og har noget tilsvarende eller relevant erfaring, som gør dig i stand til at varetage jobbet.

Du skaber værdi hos os ved, at du er løsningsorienteret, omstillingsparat, imødekommende og er en ansvarsbevidst holdspiller. Du skal være serviceminded, og du må gerne have bred erfaring inden for administration og sagsbehandling.

Det er afgørende, at du har gode IT-færdigheder. Det er også en fordel hvis du har forudgående erfaring med at arbejde i WorkZone, E-rekruttering eller andre sags- og dokumenthåndteringssystemer, men det er intet krav.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg i forbindelse med ansættelsen.

Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte kaptajn Tor Jønsson på telefon 32 66 50 08.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Louise Avnegaard på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 30. oktober 2022. Samtaler forventes afholdt løbende. Ansættelse pr. 1. december 2022 eller efter aftale.

Du bedes søge stillingen via vores elektroniske ansøgningsmodul ved at trykke på linket ”søg stillingen” nederst på denne side. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Vi rekrutterer og fastholder kompetente ansatte til mere en 40 uddannelser og 20.000 stillinger for Danmarks sikkerhed, og vi yder en helt særlig indsats over for vores veteraner og deres familier. Vores verden drejer sig om den operative kerneopgave, og vi understøtter alle lige fra den værnepligtige til forsvarsministeren.

Vi har et stærkt tværfagligt HR-miljø med fokus på udvikling. Når den operative virkelighed ændrer sig, gør vi det samme. Det kræver mere end almindelig HR.
Vi har hovedsæde i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Søndag den 30. oktober 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0