Retsassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være vores nye retsassistent i Straffesagsforberedelsen?

Østre Landsret søger en ny retsassistent til Straffesagsforberedelsen til tiltrædelse snarest muligt.

I Straffesagsforberedelsen modtager og forbereder vi de straffesager, der ankes til landsretten fra byretterne på Sjælland, Fyn og Bornholm. Herudover søger vi for, at tiltalte, vidner og andre parter bliver indkaldt til sagerne.

Afdelingen har en uformel omgangstone, hvor vi hjælper hinanden, så vi sammen kan løse opgaverne så effektivt som muligt, og vi lægger videre vægt på at have et arbejdsmiljø præget af høj trivsel og faglig udvikling.

Landsretten har ca. 150 medarbejdere fordelt på dommere og administrativt personale. Vi holder til i en helt ny bygning med en dejlig udsigt ud over Nordhavn og har egen kantine, hvor du kan få morgenmad og frokost for få penge. Landsretten har desuden en personaleforening, som jævnligt inviterer til sociale arrangementer.

Om stillingen

Du vil blive lært op af én af vores erfarne medarbejdere, og arbejdet foregår i tæt samarbejde med de øvrige kolleger, funktionschefen og dommerne i landsretten.

Din primære opgave vil være at forberede straffesagerne, herunder vil du deltage i arbejdet med at udarbejde udkast til afgørelser, kalender- og friststyring, indbyrdes prioritering af sager, indkaldelse (forkyndelse), fordeling af sagsmateriale samt afsendelse af afgørelser til sagens parter. Herudover er der en del telefonhenvendelser til og fra anklagemyndigheden, advokater, tiltalte, vidner, tolke og landsrettens øvrige afdelinger. Det er et udadvendt job med mange faglige udfordringer, og dagene er sjældent ens.

På sigt vil du også have mulighed for at rokere til én af landsrettens øvrige afdelinger og deltage i landsrettens rejser til bitingsstederne i Odense, Nykøbing og Bornholm.

Dine kvalifikationer:

Vi forventer, at du har:

En relevant uddannelse, fx en kontoruddannelse.

En god faglig kapacitet og et stort engagement.

Gode dansksproglige kvalifikationer såvel mundtligt som skriftligt

Gode samarbejdsevner og et godt humør.

Evne og lyst til at yde vores brugere god service.

Gode it-kundskaber.

Kørekort til personbil er en fordel, men ikke et krav.

Vi ser derudover gerne, at du har forudgående erfaring fra domstolene eller at du har arbejdet som advokatsekretær, men det er ikke en absolut forudsætning.

Løn og ansættelsesvilkår:

Ansættelsen sker på fuld tid (37 timer ugentlig) og ansættelse og aflønning sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomst og herunder HK/STATs organisationsaftale med Finansministeriet for kontorfunktionærer m.fl.

Indplacering vil ske i løngruppe 2, sats 2, hvor månedslønnen pt. udgør 27.092,33 kr. (1. oktober 2022 niveau). Der er knyttet en pensionsordning til ansættelsen.

I helt særlige tilfælde, hvor ansøgeren har et detaljeret forhåndskendskab til opgaverne i landsretten, vil der kunne forhandles et kvalifikationstillæg.

Landsrettens administrative personale er omfattet af en flekstidsordning

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde denne godkendelse under ansættelsen.

Spørgsmål

Du kan besøge vores hjemmeside her . Du kan også kontakte HR-konsulent Patricia Pedersen.

Ansøgning

Du skal sende din ansøgning online via vores e-rekrutteringssystem, du vil blive guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nedenfor.

Alle ansøgninger læses og behandles via e-rekrutteringssystemet, hvorfor en ansøgning sendt på en anden måde, ikke kan forventes at blive behandlet.

Ud over din ansøgning bedes du vedlægge CV, kopi af eksamensbeviser, eventuelle udtalelser og andet relevant materiale.

Sidste frist for modtagelse af din ansøgning er fredag den 25. november 2022 kl. 12:00

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København K
  • Fredag den 25. november 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0