Administrativ leder til Simeon-Sankt Johannes Sogn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Administrativ leder til Simeon-Sankt Johannes Sogn

Simeon-Sankt Johannes Sogn, 2200 København N, søger en administrativ leder. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Ansættelse er på 37 timer ugentligt. Der vil forekomme arbejde ud over den normale arbejdstid. Desuden må påregnes aftenarbejde mindst én gang om måneden i forbindelse med menighedsrådsmøder.

Simeon-Sankt Johannes Sogn søger:

  • En struktureret person med overblik og dokumenterbar erfaring indenfor ledelse og administration.
  • En person, der vægter trivsel i det daglige og vil arbejde for en god og attraktiv arbejdsplads.
  • En person, der indgår i et konstruktivt og tæt samarbejde med kordegnekontoret.
  • En person, der kan bistå menighedsrådets ledelse og varetage sekretæropgaver og understøtte menighedsrådets opgave i at udvikle kirkelivet i sognet.
  • En person, der har en åben og ærlig tilgang til udførelsen af sit arbejde og er indstillet på at møde en alsidig hverdag, hvor der til tider skal tænkes og handles utraditionelt.
  • En person, der har kendskab til folkekirken og dens budskab og interesse for det kirkelige arbejde.

Den administrative leder:

  • Står for økonomistyring, herunder udarbejdelse af årsregnskab, budget og kvartalsrapporter inden for de rammer, der er fastsat af Kirkeministeriet.
  • Er ansvarlig for at videresende faktura til godkendelse, løbende indsætte kollekt og andet i banken samt kontrol af private udlæg og firma-dankort udlæg.
  • Har den koordinerende rolle i forhold til de daglige opgaveløsninger samt kalenderstyring.
  • Har i samspil med menighedsrådet og kontaktpersonerne den daglige ledelse af sognets personalegrupper - herunder vagt og ferieplanlægning, vikardækning, MUS samt diverse HR-opgaver (der er tilknyttet eksternt regnskabsfirma, som på baggrund af indberetning om timeforbrug, udbetaler løn, udarbejder ansættelsesbeviser m.m.).
  • Er tydelig og konstruktivt i intern kommunikation og koordinering mellem medarbejdere og menighedsrådsmedlemmer samt i dialog med sognets præster om løbende prioriteringer.
  • Er sekretær for menighedsrådet og kan bistå menighedsrådets udvalg, herunder korrespondance, forberedelse af møder, udarbejdelse af dagsordener samt indstilling og referater.

Om Simeon-Sankt Johannes Sogn:

  • Sognet består af 3 kirker: Simeons Kirke, Sankt Johannes Kirke og De Gamle Bys Kirke.
    Derudover foregår der kirkelige handlinger på plejecenter Sølund og Rigshospitalets Kirke.
  • Sognet har en medarbejderstab på 11 ansatte: 2 kordegne, 2 organister, 5 kirketjenere, 1 kirke- og kulturmedarbejder, 1 kommunikationsmedarbejder samt tilknyttet en del frivillige. Desuden er tilknyttet 12 kirkekorssangere. Sognet har 14 folkevalgte menighedsrådsmedlemmer og 7 præster.
  • Sognet har et højt aktivitetsniveau: Udover gudstjenester og kirkelige handlinger tilbydes koncerter, foredrag, menighedsarrangementer, spire- og børne- og juniorkor, babysalmesang, legestue, fællesspisning, gudstjenesteværksted, særlige arrangementer for plejehjemsbeboere og meget andet.
  • Du kan læse om sognet på simeon-sanktjohannessogn.dk.

Løn og vilkår

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO 10 - Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO 10- Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.
Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.
Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kordegne gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 3. Årslønnen aftales indenfor intervallet 356.749,49 kr. - 445.927,42 kr. (nutids kroner). Fikspunktet er 371.606,19 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 35.270,63 kr. (nutidskroner). OK tillæg på 850,58 kr. (nutidskroner) pr. år. Menighedsrådets forslag til lønniveau er fikspunktet 371.606,19 kr. (nutidskroner) årligt ved ansættelse på 37 timer. Lønniveau vil dog tage udgangspunkt i ansøgers kvalifikationer. Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks kordegneforening.

Simeon-Sankt Johannes Sogn anvender ved besættelsen af denne stilling en test af personlighedstræk med ekstern bedømmelse, som ansøgere må være indstillet på at gennemføre. Desuden må ansøgere være indstillet på, at der indhentes referencer.

Der er 3 måneders prøvetid, og der vil blive indhentet børneattest.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til menighedsrådsformand Jørgen Thøgersen Kristensen på telefon 40323789 og mail [email protected] samt provst og kirkebogsførende sognepræst Per Vibskov Nielsen på telefon 35361268 og mail [email protected].

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Menighedsrådet ved Simeon-Sankt Johannes sogn, Sjællandsgade 12B, 2200 København N, mærket Ansøgning eller på mail til [email protected]

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 11. august 2022 kl. 12.00.
Ansættelsessamtaler finder sted den 22. og den 23. august med opfølgende samtale den 26. august.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København N
  • Torsdag den 11. august 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København N over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 3
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2