Struktureret og løsningsorienteret medarbejder søges til Institut for Forvaltning- og Administrationsuddannelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Trives du med at have en stor berøringsflade i et aktivt og dynamisk studiemiljø? Og kan du samtidig løse en bred vifte af administrative opgaver, der både knytter sig til vores studerende, vores undervisere og til vores ledergruppe i Institut for Forvaltning- og Administrationsuddannelser? Så er du måske vores nye administrative kollega.

Du vil blive en del af instituttets stab, hvor du med din positive indgangsvinkel og dit overblik sikrer, at du både får løst egne opgaver samt fulgt op på opgaver og udeståender i staben, så vi sammen får løst instituttets mange administrative opgaver effektivt og smidigt.

I stillingen som administrativ medarbejder vil du skulle varetage følgende opgaver:

  • Være LMS koordinator i vores digitale læringsrum, hvor du vil skulle supportere undervisere og studerende i systemet. Dine opgaver vil bl.a. være at oprette rum, tilføje brugere, oprette undervisningsplaner og aktiviteter, lægge litteratur op samt oprette og redigere skemahold
  • Være tovholder for skemalægning og lokalebooking på tværs af instituttets 5 uddannelser og 4 matrikler
  • Generel sekretariatsbistand og ad hoc-opgaver, f.eks. koordinering i forbindelse med konferencer, understøttelse af faglige arrangementer samt koordinering og afvikling af dimission
  • Understøttelse af undervisere med opgaver, fx bistand til diverse brugerplatforme samt hjælp ved fx studiestart mm.

Om dig
Vi forestiller os, at du er administrationsbachelor, administrationsøkonom eller har anden relevant baggrund. Derudover forestiller vi os, at du:

  • kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde, og har forståelse for at vi er afhængige af hinanden for at deadlines overholdes
  • er grundig og sikrer pålidelig data og dokumentation som udgangspunkt for god administration og sagsbehandling
  • er systematisk, fleksibel, har overblik, en positiv tilgang og kan håndtere en hverdag med en vis uforudsigelighed
  • trives med at have mange samarbejdsflader på tværs af organisatoriske og faglige skel og har lyst til at være en del af en arbejdsplads, hvor udviklingen også til tider kan gå stærkt
  • arbejder hjemmevant i studieadministrative systemer som f.eks. praktikportalen, Office 365 eller tilsvarende systemer
  • har indgående kendskab til Office-pakken samt flair for it-systemer og er en god formidler både skriftligt og mundtligt.

Erfaring fra lignende uddannelsesinstitution samt kendskab til studieadministrative systemer vil være en fordel, men er ikke et krav.

Om os
Institut for Forvaltnings- og Administrationsuddannelser består af fem grunduddannelser: Katastrofe- og risikomanageruddannelsen, Administrationsbachelor, Administrationsøkonom, Sundhedsadministrativ koordinator og Professionsbachelor Skat.

Vi er meget optaget af at uddanne professionelle, der lykkes i og sammen med praksis til gavn for velfærdssamfundet, og derfor ligger det os meget på sinde at lave professionel administrativ understøttelse, som vi kan være stolte af. På Københavns Professionshøjskole (KP) arbejder vi hele tiden på at løfte kvaliteten og gøre tingene bedre til gavn for vores studerende.

I staben har vi en uformel omgangstone, god energi og et løsningsorienteret fokus, og vi lægger stor vægt på at løse opgaverne som et hold. Du vil referere til institutchefen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som administrativ medarbejder med start hurtigst muligt eller senest den 1. januar 2023. Arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Ansættelsen sker afhængig af uddannelse og kvalifikationer i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer. Der tilbydes flekstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Sigurdsgade, 2200 København N. Der kan forekomme opgaver og møder på andre af KP’s lokationer i København.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Diana Hertz Nûnez på tlf.: +45 51 63 26 01 eller institutchef Dorte Müller på tlf.: +45 41 89 86 43.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 25. oktober 2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 44.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København N

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København N over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 3
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 5
11. juni 2024 5
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2