Direktionssekretær/ kontorfuldmægtig med stærke koordineringskompetencer til sekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Kan du holde styr på vores direktion? Og har du et eminent overblik? Motiveres du af at have en bred kontaktflade, og er du god til at skabe relationer?

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbejder med de mest relevante data om vores land og sikrer, at de er let tilgængelige og kan kombineres på tværs. Styrelsen er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsmini­steriet, der står i spidsen for arbejdet med at reducere drivhusgas-udledningen med 70 pct. i 2030 og arbejder for, at denne reduktion understøttes af data.

Vi understøtter direktionens daglige arbejde
Du bliver en del af et travlt direktionssekretariatet, der har til opgave at understøtte direktionens daglige arbejde med kalenderstyring, sagsflow, styring og mødehåndtering. Herudover varetager direktionssekretariatet styrelsens eksterne kommunikation.

Direktionssekretariatet er et lille kontor i styrelsen, der har 14 fagkontorer. Sekretariatet består af en AC-direktionssekretær, en kommunikationskonsulent, en grafisk designer, en studentermedhjælper og en daglig leder. Vi har en uhøjtidelig tone, et godt samarbejde både internt i sekretariatet og med fagkontorerne og lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde hver dag.

Dine arbejdsopgaver
I samarbejde med AC-direktionssekretæren vil du løse en række administrative opgaver i direktionssekretariatet og på tværs af organisationen, herunder:
  • Kalenderstyring for vores direktør og to vicedirektører
  • Overblik over og proces af sager til godkendelse hos direktionen
  • Planlægning og tilrettelæggelse af direktionens interne og eksterne møder i samarbejde med resten af direktionssekretariatet
  • Planlægning og afholdelse af interne og eksterne arrangementer i samarbejde med fagkontorer
  • Faktura- og rejsehåndtering
  • Diverse praktiske ad hoc opgaver


De nærmere opgaver fastlæggelse under hensyn til kompetencer, erfaring og interesse.

Din profil
Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse eller en professionsbachelor inden for offentlig administration og har nogle års erfaring med kalenderstyring og mødeforberedelse og -tilrettelæggelse, gerne fra en politisk styret organisation. Du er dygtig til at koordinere, har mod på at arbejde helt tæt på en travl direktion og kan samtidig holde overblik over styrelsens sagsflow.

Du kommer måske fra en stilling som sekretær eller koordinator i en kommune, et ministerium, en forening eller en privat virksomhed.

Vi forventer, at du:
  • kan bevare overblikket i en travl hverdag
  • har sans for detaljen
  • er god til at samarbejde og kan arbejde selvstændigt
  • er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på både dansk og engelsk
  • er parat til at varetage både administrative og praktiske opgaver.


Vi lægger også vægt på, at du er serviceorienteret og har et godt humør, samt bidrager til den gode stemning i direktionssekretariatet.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en fagligt engageret arbejdsplads med højt til loftet. Du kommer til at lære meget nyt på kort tid, du får superdygtige kolleger, og du vil være med til at understøtte, at hele organisationens dagligdag kører som smurt.

Du kan forvente at blive fagligt udfordret, få et stort selvstændigt ansvar og blive udviklet og støttet af kolleger og chef. Du får desuden rigtigt gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt både gennem opgaverne og kompetenceudvikling.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som kontormedarbejderi henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK Stat med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Som ansat hos os får du Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende insti­tutioner som ansættelsesområde.

Du bliver ansat fra den 1. august 2021 - eller efter aftale.

Ønsker du yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte vicedirektør Stine Leth Rasmussen på telefon 7254 5803 eller funktionsleder Gry Christophersen på telefon 2057 1981.

Sådan søger du
Du søger jobbet online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, dokumentation for uddannelse, ansøgning og CV senest den 13. juni 2021. Vi regner med at holde samtaler den 18. og 23. juni.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Viden om data der effektiviserer og skaber vækst
Vi skaber effektiviseringer i den offentlige sektor og vækst i samfundet gennem udbygning af den nationale datainfrastruktur og anvendelse af data, hvor nytten er størst. Vi har fokus på, at data er let tilgængelige via en sikker distribution, og at data kan deles og anvendes af mange på tværs af den offentlige og private sektor. Vi lægger i vores arbejde stor vægt på fællesoffentlige samarbejder og udviklingen af tværoffentlige digitale sammenhænge for data.

Læs mere på www.sdfe.dk
Følg os på LinkedIn.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København NV
  • Søndag den 13. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 2
20. august 2024 2