Kundeservice-koordinator AP Services A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sørvad

AP Services ApS søger en Kundeservice-koordinator der skal være med til at fastholde den gode service til vore kunder.

Som Kundeservice-koordinator bliver du en del af en veletableret virksomhed, som er i konstant udvikling og har fokus på det globale marked. Du vil få en afgørende rolle i et smidigt samarbejde, hvor du bliver bindeleddet mellem kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.

Dine primære arbejdsopgaver:

Du kommer til at arbejde løbende med området samt opfølgning herpå - både små og større opgaver. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Kontakt med kunder via telefon og mail
  • Udarbejdelse og opfølgning på udbud- og tilbud i samarbejde med salg
  • Professionel ordrehåndtering fra modtagelse til levering hos kunden
  • Opdatering af ERP og (CRM) systemer med korrekte data

Derudover bidrager du aktivt til optimering og effektivisering af de administrative processer i vores virksomhed, hvor nye ideer er velkomne og du dermed kan sætte dit personlige aftryk på den fremadrettede vækst.

Dine kvalifikationer:

Du har gerne erfaring fra lignende stilling eller anden relevant baggrund. Du er en erfaren bruger af MS Office-pakken, har kendskab til C5 som er vor ERP-system. Du kan arbejde selvstændigt og ansvarsbevidst i dit daglige arbejde, hvor du er hjælpsom, loyal og samarbejdende. Du er ansvarsbevidst, hårdtarbejdende og organiseret i arbejdet, og du evner at bevare overblikket i pressede situationer. Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale. Som person er du konsekvent og venlig, og en god kommunikator.

Vi tilbyder:

Du vil få stor indflydelse på din egen hverdag, hvor der er gode udviklingsmuligheder. Du har mulighed for at præge disse områder med en høj grad af selvbestemmelse. Du vil få gode kollegaer, et godt sammenhold og en uhøjtidelig atmosfære – hvor gode produkter, god service og det at være løsningsorienteret er i højsædet. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Er du interesseret i at høre mere om jobbet?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Pedersen på telefon 29907090 eller på mail [email protected]

Vi glæder os til at modtage din ansøgning vedlagt CV på mail til [email protected] senest den 5. juni 2021.
Stillingen ønskes tiltrådt snarest muligt. Vi holder ansættelsessamtaler løbende i rekrutteringsforløbet. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

AP Services delivers pre-hospital emergency equipment, advice, training and complete solutions. Since 2004 AP Services has been focusing on saving lives and limbs, in areas such as offshore industries, in disaster areas and war zones. As a trusted advisor and partner AP Services has, for instance, developed solutions for Siemens, the Red Cross, the UN, NATO and the armed forces in Scandinavia. Our practical experience, highly trained specialists and network of experts form the foundation for AP Services. In cooperation with suppliers and customers, we source solutions that can be used in precisely those environments for which they are designed. Our experience ranges from the training of soldiers stationed in Conflict areas around the world, from the miners of East Greenland to wind turbine engineers working at heights on offshore wind turbines.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Sørvad.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Sørvad
  • Lørdag den 05. juni 2021

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder til deltidsstilling i tø...

    Vi søger en kollega, på 15 timer om ugen, til en bred vifte af administrative opgaver. Er du alsidig og organiseret med flair for administration og bogføring? Og har du lyst til at blive en del af .
    • Administrativ medarbejder
    • Ølgod
    Få mere info
  • Engagerede og talstærke administrative medarbejder...

    Ønsker du et meningsfyldt arbejde og et liv, hvor der er en god balance mellem arbejde og fritid? Kunne du tænke dig at få udviklet dine kompetencer inden for administration, regnskab og bogføring?.
    • Administrativ medarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Engagerede og talstærke administrative medarbejder...

    Ønsker du et meningsfyldt arbejde og et liv, hvor der er en god balance mellem arbejde og fritid? Kunne du tænke dig at få udviklet dine kompetencer inden for administration, regnskab og bogføring?.
    • Administrativ medarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Kontormedarbejder

    Er du vores nye kollega? Hos [xxxxx] handler det om mennesker. Vi lægger stor vægt på samspillet mellem dine kompetencer og samarbejdet med dine kollegaer. Derfor er vi fleksib..
    • Administrativ medarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Sørvad

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Sørvad over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Sørvad over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0