Vagtplanlægger til Planlægning og Analyse i Københavns Borgerservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at levere ’Borgerservice i verdensklasse’ gennem professionel vagtplanlægning? Er du analytisk, og har du erfaring med at omsætte tal til praksis og effektiv ressourceplanlægning? Så er du måske vores nye kollega i Københavns Borgerservice.

Om Københavns Borgerservice

Københavns Borgerservice er indgangen til Københavns Kommune for borgere og virksomheder – digitalt, telefonisk og fysisk. Vores kerneopgave er: ’Sammen gør vi det nemt at være københavner, og vi giver overblik og svar’. Vi betjener årligt 1.3 millioner københavnere med for eksempel pas, kørekort, NemID, parkering og vejvisning i det offentlige Danmark.

Vi er 160 medarbejdere, er en del af Kultur- og Fritidsforvaltningen og samarbejder med alle kommunens forvaltninger. Vi udvikler løbende vores servicetilbud og vores organisation, så den afspejler den måde, som borgere og virksomheder vil i kontakt med os på. Vi er i gang med at fremtidssikre vores organisation, så vi også fremover kan være en stærk driver i udviklingen af borgerservicetilbuddet, både i København og på nationalt niveau.

Om stillingen
Stillingen som vagtplanlægger er placeret i afdelingen Planlægning og Analyse. Her samarbejder 9 engagerende kolleger blandt andet om at udarbejde professionel vagtplanlægning med borgerne i centrum, så vores bemanding på telefonerne og i de fysiske indgange svarer til borgernes behov. Vi planlægger på tværs af i alt 11 borgerindgange, hvor der kan være forskellige kompetencekrav forbundet med opgaverne.

I Planlægning og Analyse er det vores opgave at omsætte kerneopgaven til konkret planlægning: Vi skal være der, hvor borgerne er. Det kræver, at vi arbejder sammen på tværs af hele Københavns Borgerservice for at skabe den bedste borgeroplevelse i alle servicekanaler.

Din primære opgave er i samarbejde med ledelsen og kolleger at drive og videreudvikle vores vagtplanlægning. Dine daglige opgaver bliver at

  • udarbejde den samlede vagtplan for Københavns Borgerservice, hver fjerde måned samt løbende, herunder bistå ved de store ferieplanlægninger.
  • foretage daglige opdateringer og dag til dag-ændringer i vagtplanssystemet for at sikre ledelsesmæssigt overblik over bemandingen i alle teams.
  • indarbejde møder og kompetenceudvikling for samtlige medarbejdere i vagtplanen.
  • forberede og afholde ugentlige rådgivningsmøder med lederne fra vores forskellige teams.
  • beskrive og vedligeholde procedurer for vagtplansfunktionen og fremtidsplanlægning.
  • kontrollere og registrere afvigelser.
  • udvikle vagtplanlægningen og arbejde med ressourceoptimering.
  • supportere ledelsen med analyser og bidrage til at optimere vagtplanlægningen til gavn for borgerne.

Om dig

  • Du har erfaring med planlægning enten fra kontaktcenterbranchen eller fra en større virksomhed med både fysiske møder og telefonisk betjening.
  • Du har forretningsforståelse og indsigt i effektiv driftsplanlægning.
  • Du forstår sammenhængen mellem forecast, tidsudbud og vagtplan.
  • Du har en grundlæggende høj talforståelse og er i stand til at videreformidle dette på en enkel og letforståelig måde.
  • Du har gode rådgivnings- og samarbejdsevner.
  • Du har indsigt i og praktisk erfaring med vagtplansystemet WFMS, og du benytter it-systemer rutineret og sikkert.
  • Du er selvkørende, struktureret og målrettet, du trives med ansvar og korte deadlines.
  • Du er nysgerrig og god til at stille de rigtige spørgsmål, så planlægningensopgaven skaber værdi for driften.
  • Du trives med at arbejde såvel med daglig drift som med udviklingsopgaver.

Vi tilbyder et spændende, alsidigt og selvstændigt job i Københavns Borgerservice, hvor du har mulighed for at udvikle dig i et travlt og engageret arbejdsmiljø.

Løn- og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast stilling på fuld tid, og du kommer til at arbejde i hjertet af København.

Vi tilbyder løn- og ansættelse efter kvalifikationer i henhold til gældende overenskomst. Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og senest den 1. oktober 2021.

Yderligere information
Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte planlægningschef Sussie Nørgaard Larsen på 3046 3359.

Søg via nedenstående link senest søndag den 15. august 2021
Der afholdes samtaler i uge 34.

Kultur- og Fritidsforvaltningen
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.

Læs mere om Kultur- og Fritidsforvaltningen som arbejdsplads på https://www.kk.dk/artikel/kultur-og-fritidsforvaltningen-som-arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København NV
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 2
20. august 2024 2