Administrativ specialist/medarbejder til Område Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave i Børne- og Ungdomsforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Genopslag

Vil du være med til at sikre en effektiv styring af økonomi og sagsbehandling på løn- og personaleområdet på vores skoler og daginstitutioner?

I Børne- og Ungdomsforvaltningen, Område Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave (VVK), søger vi en administrativ specialist/medarbejder, der kan bidrage til en kvalificeret økonomi- og administrativ understøttelse af skoler og klynger i VVK-området.

I VVK har vi seksten folkeskoler og syv klynger på daginstitutionsområdet og en samlet økonomi på ca. 1,9 mia. kr.

Vi leder efter en dygtig kollega, som kan varetage den daglige behandling af løn- og personalesager samt økonomistyring for en klynge og 1-2 skoler med tilhørende fritidsinstitutioner (KKFO).

Opgaverne løses indenfor rammerne af et administrativt fællesskab, der samlet understøtter alle enhederne i området.

Vores administrative fællesskab (AF) startede i januar 2019 for skoler og klynger og har tidligere fra august 2016 været forsøgsprojekt på klyngeområdet. Vores ambition er at understøtte udviklingen af områdets skoler og dagtilbud gennem et stærkt samarbejde om velfungerende og ressourceeffektive tilbud. Som administrativ specialist/medarbejder får du en vigtig rolle i dette arbejde.

Baggrund
Børne- og Ungdomsforvaltningen omlagde i 2019 skolers og klyngers administrative opgaver inden for økonomistyring samt løn- og personaleadministration. Opgaverne er nu samlet i administrative arbejdsfællesskaber forankret under en fælles ledelse på tværs af hele byen.

Formålet med de administrative arbejdsfællesskaber er at skabe en robust og effektiv opgavevaretagelse, der via udnyttelse af specialistkompetencer og samarbejde om den administrative opgave er med til at levere en solid understøttelse af skoler og klynger, så ressourcerne udnyttes til størst mulig gavn for byens børn.

Om jobbet
Som administrativ specialist/medarbejder skal du primært servicere de lokale ledere med håndtering af løn- og personalesager og den løbende budget- og økonomiopfølgning, men dine opgaver vil spænde bredt og bl.a. dække følgende

  • at forestå den månedlige budgetopfølgning og kvartalsvise regnskabsprognoser på baggrund af input fra den lokale ledelse
  • at foretage lønsimulering i Opus RI på baggrund af input fra ledelsen
  • at rådgive ledere i forhold til den strategiske ressourceanvendelse i klyngen og på skolen/KKFO'en
  • at fremlægge økonomiske oversigter til brug for lederteam, medarbejdere og bestyrelse
  • sagsstyring i AF’s sagsportal og håndtering af div. løn- og personaleadministrative opgaver for enhederne
  • opgaver i KAS, kommunens administrative system

Som administrativ specialist/medarbejder vil du indgå i et stærkt fagligt fællesskab med gode udviklingsmuligheder. Vi lægger stor vægt på et positivt arbejdsmiljø med høj trivsel for alle i fællesskabet.

Uddannelsesmæssig baggrund og erfaring
Vi forestiller os, at din uddannelsesbaggrund kan komme flere steder fra. Det kunne fx være en akademi- eller diplomuddannelse i økonomi, HD eller HA, eller det kunne være en kontoruddannelse suppleret med en kommunomuddannelse.

Erfaringsmæssigt vil det være en stor fordel, hvis du har kendskab til enten daginstitutionsområdet eller skoleområdet og har erfaring med økonomistyring. Erfaring med Københavns Kommunes økonomisystemer (SAP-baseret Kvantum og OPUS) vil være en yderligere fordel, men er ikke et krav.

Vi ønsker en administrativ specialist/medarbejder, der arbejder struktureret og analytisk, er god til at afslutte, og som kan skabe sammenhæng mellem klyngens eller skolens administration og den pædagogiske udvikling, og som tager initiativ, er fleksibel og i stand til at yde en ekstra indsats, når opgavernes karakter og aktualitet kræver det.

Derudover er det vigtigt, at man er parat til at indgå i en organisation, som er under udvikling og derfor under løbende forandring.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter gældende overenskomst og i øvrigt efter endelig forhandling med din faglige organisation.

Mere information
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Dimitris Liljenberg Karakaxas på 5168 0116.

Søg via nedenstående link senest fredag den 20. august 2021
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 26. august 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København NV
  • Fredag den 20. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 2
20. august 2024 2