Enhedssekretær til Vejtilsyn i Teknik- og Miljøforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vi søger en serviceminded og struktureret faglig enhedssekretær med en relevant uddannelse, gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner og tidligere erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. Kendskab til vejområdet er en fordel.

Teknik- og Miljøforvaltningen arbejder hver dag på at gøre det hurtigt og nemt at komme rundt i byen på cykel, med offentlig transport eller i bil. Vi arbejder på, at København også fremover er attraktiv, sikker og let at bevæge sig rundt i for de gående, især der, hvor flest færdes – ved trafikknudepunkter, på strøggader og i Indre By.

Vejtilsyn varetager en række kerneopgaver med byens veje som centrum. Vi behandler indkomne ansøgninger, fører tilsyn og giver tilladelser til råden over vejareal til bl.a. ledningsejere og entreprenører. Vi fører tilsyn med, at entreprenører skilter og afspærrer korrekt i forbindelse med vejarbejder, og vi deltager i byggemøder og afleveringsforretninger. Vi sikrer, at vejbelægningerne er i en trafiksikkerhedsmæssig forsvarlig stand.

Om stillingen
Du vil fungere som enhedssekretær og håndtere praktiske og faglige opgaver på tværs i enheden. Jobbet vil være todelt, og arbejdsopgaverne vil være fordelt mellem at understøtte enhedschefen og være en del af Team Support.

Du vil, i tæt dialog med enhedschefen, have det daglige overblik over enhedens opgaver og samtidig bidrage til den konkrete opgaveløsning i enheden, eksempelvis i forhold til håndtering af politiske bestillinger, praktisk hjælp til mødereservation, workshops mv., samt være superbruger i vores forskellige IT-værktøjer (Kvantum, som er Københavns Kommunes SAP-baserede indkøbs- og økonomisystem, eDoc, diverse HR-systemer m.m.).

Arbejdsopgaver
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte at

  • understøtte enhedschefen med udviklingsprojekter i egen enhed med projektledelse
  • håndtere rådhusbestillinger sammen med kollegaer
  • I samarbejde med en kollega have ansvar for enhedens postkasse, hvor opgaverne består i at uddelegere henvendelser/bestillinger, følge op på besvarelser samt selv bidrage til besvarelse og koordinering af henvendelser
  • håndtere HR-relaterede opgaver i samarbejde med afdelingssekretariatet, herunder godkendelser i serviceportalen vedr. ferie, sygdom m.m., rekrutteringsprocesser, løn, koordinering af besvarelser. omkring forskellige bestillinger fra afdelingssekretariatet fx vedr. budgetopfølgning m.m.
  • hjælpe enhedens medarbejdere med IT-programmer, herunder fx indkøb i Kvantum samt varetage tværgående opgaver som fx oprydning i enhedens Sharepointmapper
  • hjælpe enhedschef og medarbejdere med håndtering af afgrænsede faglige opgaver som f.eks. desk research, udarbejdelse af præsentationer m.m.

Om dig
Vi søger en serviceminded og struktureret enhedssekretær, der både kan bevare overblikket i en travl hverdag og samtidig bidrage til enhedens trivsel og arbejdsglæde og faglige opgaveløsning. Du har en relevant uddannelse, og det er en stor fordel, hvis du har kendskab til vejområdet og erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. Det er væsentligt, at du er fortrolig med forskellige IT-programmer og hurtigt kan sætte dig ind i nye funktioner og dermed fungere som enhedens superbruger. Du skal være god til at formidle både på skrift og mundtligt.

Som menneske og kollega hviler du i dig selv, du har lyst til at hjælpe dine kolleger med stort og småt, og du er vant til at have mange bolde i luften. Du er hurtig og præcis til at formulere dig og kender din målgruppe. Du kan omgås mange forskellige mennesker og er indstillet på at skulle håndtere forskellige slags opgaver i en travl og omskiftelig hverdag, hvor rammerne for opgaveløsningen ofte ændrer sig.

Lidt om os som arbejdsplads
Du vil komme til arbejde i enheden Vejtilsyn i Mobilitet, Klimatilpasning og Byvedligehold i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune.

Vi er en enhed, der går meget op i at gøre en forskel ude i byen, både strategisk og praktisk, og vi værdsætter både et godt grin og skarpe faglige diskussioner. Vi nyder hinandens forskellige fagligheder og bestræber os på at dele erfaringer på tværs i hele organisationen. Vi er en gruppe engagerede kollegaer med forskellige baggrunde, der tæller bl.a. ingeniører og sagsbehandlere.

Generelt er der højt til loftet og en stærk samarbejdskultur, hvilket gør, at du som medarbejder har stor indflydelse på egne opgaver og gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.

Som ansat i Københavns Kommune har du arbejdsforhold, der gør det muligt for dig at få balance mellem arbejds- og privatliv, idet du får en arbejdsuge på gennemsnitligt 37 timer om ugen, inkl. frokostpause. Vores kontor ligger centralt placeret på Islands Brygge.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er en fastansættelse med forventet start den 1. september 2021.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Anna Svemark på 2030 7115.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 28. juli 2021
Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler i uge 31-32.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København NV
  • Onsdag den 28. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 2
20. august 2024 2