Administrativ medarbejder til Afdelingen for berigelseskriminalitet i Københavns Politi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

København, Københavns Politi

Fra 1 september 2021 opstartes en ny midlertidig efterforskningssektion. Sektionen skal behandle sager om økonomisk kriminalitet.

Bekæmpelse af økonomisk kriminalitet er et prioriteret indsatsområde.
Berigelseskriminalitet flytter sig i disse år fra traditionel fysisk kriminalitet til økonomisk kriminalitet typisk på internettet eller via andre medier. Sagsområdet stiller store krav til efterforskernes evne til nytækning og kreativitet.

Som administrativ medarbejder i Efterforskningsenheden skal du både kunne arbejde med servicemindede opgaver, herunder kontakt til borgere og eksterne samarbejdspartnere samt dybdegående opgaver i enhedens afdelinger.

Generelt for alle afdelinger under Efterforskningsenheden, arbejdes der med større og tungere sager. Du skal derfor kunne indgå i et team af både politi, civilt uddannede medarbejdere og jurister, hvor det er vigtigt, at du er fleksibel, omstillingsparat og kan bevare overblikket i hektiske perioder.

Arbejdsopgaverne spænder vidt i de forskellige afdelinger, men generelt for dem alle arbejdes der bl.a. med:

- styring/kontrol af sektionens frister
- høj faglighed i arbejdet med POLSAS
- arbejde i Excel
- kosterforvaltning
- diverse ad-hoc opgaver, herunder kopiering og bilagering

Specifikt for Afdelingen for økonomisk kriminalitet, arbejdes der bl.a. også med visitering og kvalificering af anmeldelser om økonomisk kriminalitet (du vil få oplæring heri).

Derudover kan der forekomme støtte til efterforskningsholdene, både ved bagudrettede og fremadrettede efterforskninger. Arbejdsopgaverne vil her være meget alsidige, idet både sagens karakter og efterforskning danner rammerne for arbejdet. Det kan være alt fra bilagering af større sags komplekser, til mere tekniske opgaver som billedredigering mv.

Det er derfor vigtigt, at du som administrativ medarbejder i Efterforskningsenheden, har lysten og interessen til et job med mange varierede opgaver og ikke lader dig begrænse.

Da du arbejder i flere af politiets interne systemer – bl.a. POLSAS– er det en fordel, hvis du har kendskab hertil. Du navigerer desuden uden problemer i hele Office-pakken.

Du indplaceres i Afdelingen for berigelseskriminalitet, men skal være villig til at kunne arbejde i alle enhedens afdelinger.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S fællesoverenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan bibeholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse.

Dit arbejdssted bliver Københavns Politi med adresse på Rentemester 8, 2400 København NV.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Vpi Lars Feldt Rasmussen på mail: [email protected] i perioden 8. juli – 16. juli og Tomas Marko Juhl på mail: [email protected] i perioden 17. juli til 5. august. (Mailsne kan IKKE bruges til ansøgninger).

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 5. august 2021

Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København NV
  • Torsdag den 05. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København NV over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 2
20. august 2024 2