Administrativ medarbejder søges til en midlertidig stilling i [xxxxx] Hoved...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du struktureret og serviceminded? Brænder du for de administrative processer i en HR afdeling og et ledelsessekretariat? Har du lyst til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø med mange forskelligartede administrative opgaver? Så er det dig vi søger som administrativ medarbejder i Områdekontoret København.

Vi har brug for dig, som kan levere en struktureret og serviceorienteret administrativ hjælp til vores HR-enhed og ledelsessekretariat. I enheden arbejder i alt ca. 18 medarbejdere, som varetager en bred portefølje af HR-opgaver og sekretariatsfunktioner for Kriminalforsorgen, Hovedstadens institutioner samt vores områdekontor på Østerbro.

Arbejdet i enheden er båret af tæt dialog med de ledere og kolleger, der modtager vores ydelser, hvorfor samarbejde og fleksibilitet er nøgleord for enheden. Vi har forskellige fagligheder, og drives alle af at hjælpe vores ledere til at bedrive god ledelse og understøtte organisationen med effektive processer.

Om jobbet

Dine opgaver bliver af administrativ karakter, og du skal trives med en hverdag, hvor du har mange forskellige opgaver på dit bord, du skal kunne lide at sparre med kollegaer og spille ind med din administrative faglighed. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

  • Arkivering i workzone af bl.a. bibeskæftigelsessager, førstehjælpsbeviser, arbejdsskadesager, sygefraværsdokumenter, personalesager mm.
  • Brevskrivning i forhold til ny løn – den årlige lønforhandlingsproces.
  • Samle materiale i forhold til bl.a. sygesager fra personalesystem og workzone
  • Udarbejde, følge op på og opdatere diverse lister i Excel og Word
  • Aktindsigtssager, rapportudtræk og afgørelsesskrivelser
  • Administrativ understøttelse ift. indkaldelse og planlægning af møder, rejseafregning, pasning af postkasser o.lign.
  • Diverse IT-opgaver herunder tildeling af brugeradgange

Kvalifikationer

Det er vigtigt, at du har gåpåmod, er serviceminded og struktureret. Du skal have stor interesse for administration, service og sags-understøttelse, og have mod på at arbejde i en stor offentlig organisation med mange administrative opgaver.

Vi lægger vægt på, at du har en kontoruddannelsesmæssig baggrund. Du har gerne et par års erfaring fra en lignende stilling, men kan også være nyuddannet. Kendskab til offentlig forvaltning vil være en fordel, men ikke et krav. Du er selvstændig i dit arbejde og trives med at påtage dig et ansvar i løsningen af opgaverne. Derudover skal du have lyst til at arbejde i mange forskellige IT-systemer, være rutineret bruger af officepakken og kunne trives i et job, hvor der er mange arkiverings- og journaliseringsopgaver.

I forhold til dine personlige kompetencer lægger vi vægt på at du:

  • Er yderst serviceminded, velstruktureret og detaljeorienteret.
  • Er proaktiv, løsningsorienteret og kan arbejde selvstændigt.
  • Er loyal, ansvarlig og engageret og har god situationsfornemmelse og dømmekraft.
  • Er fleksibel i din tilgang til opgaver og er god til at prioritere og arbejde med deadlines.
  • Ser løbende feedback og samarbejde som en forudsætning for både faglig og personlig udvikling.

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde en afvekslende hverdag med en bred pallette af administrative opgaver, mange forskellige samarbejdspartnere og et godt og uformelt arbejdsmiljø. Vi har et højt fagligt niveau og en enhed med erfarne og engagerede medarbejdere med forskellige fagligheder. Du vil have en tæt sparring med de andre medarbejdere i enheden og løbende dialog med ledere i organisationen. Arbejdsvilkårene er fleksible og familievenlige.

Løn- og ansættelsesforhold

Du vil blive tilknyttet Kriminalforsorgen Hovedstaden, som dækker institutioner i København, Nordsjælland, Bornholm og på Færøerne og dit tjenestested vil være Områdekontoret i København, Sankt Kjelds Plads 11, 2100 København Ø.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, samt organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere.

Stillingen er en midlertidig stilling, der udløber den 31.12.2021.

Ansøgning

”Søg stillingen”

Ansøgningen skal være modtaget senest tirsdag den 2. juni, kl 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt!

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og sekretariatschef, Lone Bekker på telefon 72 55 46 12, eller pr. e-mail på [email protected].

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden

Områdekontoret i København er en del Kriminalforsorgen Hovedstaden som består af 5 institutioner fordelt på 19 tjenestesteder og et områdekontor. Institutionerne er geografisk placeret i København, Nordsjælland, Bornholm og Færøerne. Samlet er der cirka 1.200 ansatte i Kriminalforsorgen Hovedstaden.

For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden http://www.Kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 02. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
19. september 2024 7
18. september 2024 7
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 7
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6
20. august 2024 6