Studentermedhjælper med interesse for sundheds-it og administration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København Ø

Er du i gang med studier inden for Sundhed og informatik, folkesundhedsvidenskab, sundhedsteknologi, offentlig administration eller lignende? Er du klar til at kaste dig over lidt af hvert i en travl og spændende offentlig organisation, hvor du vil have mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor blandt andet administration, planlægning og analyse?

Så er det måske dig vi leder efter i Region Hovedstadens Center for IT og Medicoteknologi (CIMT), Sektion SP Systemudvikling.

Opgaver
Du vil primært blive tilknyttet vores team af konsulenter og forretningsanalytikere, der assisterer vores forskellige fokusområder i Sundhedsplatformen med ledelsesbetjening, analyser og indsigter, der bidrager til udvikling af Sundhedsplatformens funktionalitet og brugervenlighed.
Vi har brug for en stabil studentermedhjælper, der kan hjælpe os med at varetage praktiske administrative opgaver som mødeplanlægning, budgetindmelding, simpel databehandling, referater o.lign. I takt med, at du får mere erfaring og indsigt i vores organisation, forventer vi også, at du skal hjælpe med at skrive sager, samt indgå som bidragsyder og sparringspartner i såvel kortere som længerevarende projekter, analyser og direktionssager.

Om dig
Du har gerne mindst 2 år tilbage af sit studie. Vi forventer, at du:

  • kan arbejde selvstændigt og struktureret, og tager ansvar for dine opgaver
  • har erfaring med anvendelse af MS Office pakken, særligt Excel
  • har viden eller interesse for digitalisering, herunder it-udvikling og -drift
  • har gode samarbejdsevner og en positiv og proaktiv tilgang til opgavehåndtering
  • evner at sætte dig ind i og kan formidle komplekse problemstillinger mundtligt og skriftligt

Om sektionen
Du vil blive ansat i sektionen SP Systemudvikling, som er en del af enheden SP System. Vi er en sektion på 21 medarbejdere med stor faglig bredde primært fordelt på analytikere, scrum masters/projektledere samt konsulenter. Du får tilknyttet en buddy, som særligt i starten kan give dig sparring omkring opgaveløsning og prioritering.

Vi lægger stor vægt på et godt fagligt og socialt fællesskab, hvor vi samarbejder, bruger hinandens kompetencer. Halvårligt arrangeres der faglige og sociale arrangementer i sektionen, og der vil være mulighed for at netværke med studentermedarbejdere fra de øvrige sektioner i organisationen.

Om CIMT og Sundhedsplatformen
CIMT er Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler it og medico-udstyr på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre. Vores mission er et vigtigt aktiv for motivation. Vækst i medarbejderes kompetencer er garanteret af dynamikken i sundhedsteknologien, og arbejdsmiljøet er højt prioriteret i ledelse og samarbejdsorganer. CIMT beskæftiger ca. 1.000 mennesker, og har et stærkt fagligt miljø med mange gode udviklingsmuligheder. Se vores præsentationsvideo og bliv klogere på, hvem CIMT er, hvad vi brænder for, og hvad vi leverer.

Udvikling og vedligeholdelse af Sundhedsplatformen følger agile principper i henhold til SAFe rammeværket, hvilket betyder, at udvikling og forvaltning foretages med hospitalerne for bordenden i såkaldte ”Fokusområder” svarende til Agile Release Trains.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst.

Arbejdstiden er 15 timer pr. uge, og dit ansættelsessted vil være på vores kontor, Borgervænget 7, 2100 København Ø.

Vi er fleksible i eksamensperioder.

Tiltrædelse hurtigst muligt eller senest 1. november.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Line Græse Fleron på telefon 21 32 91 99 eller email [email protected].

Ansøgningsfrist
Upload din motiverede ansøgning, CV og relevante bilag senest søndag den 15. september 2022.

Samtaler afholdes i uge 38.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København Ø
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Administrativ medarbejder til Faglig Afdeling. Du har allerede gjort dig flere års erfaringer på jobmarkedet. Du har måske været PA, advokatsekretær, har en kontoruddannelse, er administrativ medarbejder i et revisionshus eller tilsvarende.
    • Administrativ medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Brænder du for et organiseret arbejdsmarked, hvor ordnede arbejdsforhold og godt samarbejde går hånd i hånd? Og drømmer du om at være med til at gøre en forskel på det grønne område? Der er i d..
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
7. juli 2024 6
6. juli 2024 7
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3