Administrativ koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du en dygtig koordinator, som er god til at skabe overblik og kommunikere med mange forskellige mennesker i løbet af en dag? Motiveres du af at være med til at finde løsninger og få enderne til at mødes? Og vil du være med til at skabe gode rammer for læring og uddannelse af Røde Kors internationale ansatte? Så er du måske den kollega vi søger.

Røde Kors søger en dygtig og serviceminded koordinator til arbejde med uddannelser og kurser.

Som administrativ koordinator bliver din rolle at sikre gode rammer for planlægning og gennemførsel af kurser og læringsforløb i Røde Kors. Du bliver en del af et lille team under Røde Kors katastrofeenhed, som arbejder med uddannelse og træning af ansatte i Røde Kors internationale arbejde. Her bliver du den, der udvikler og sikrer, at afdelingen har et velfungerende administrativt set-up til at organisere internationale kurser og uddannelsesaktiviteter.

Dine ansvarsområder
Som administrativ koordinator bliver du ansvarlig for at koordinere al logistik i forbindelse med kurser og større arrangementer.

Dine primære opgaver bliver af koordinerende, administrativ og praktisk karakter og vil blandt andet omfatte:

  • Administrativ og praktisk planlægning af kurser, workshops og større arrangementer
  • Kommunikation og kontakt med deltagere før, under og efter kurser og uddannelsesaktiviteter.
  • Planlægning af rejser og internationale besøg herunder visum, invitationsbreve, afregning af diæter og booking af fly.
  • Udvikle og sikre, at Røde Kors har et effektivt administrativt set-up til planlægning og gennemførsel af internationale kurser og seminarer.
  • Sikre overblik over Røde Kors internationale uddannelsesaktiviteter, håndtering af kursusplatform samt opdatere afdelingens træningskalender.
  • Understøttelse i forbindelse med evaluering og opfølgning på internationale træningsaktiviteter.
  • Koordinering af briefing- og introprogram for delegater og nye kollegaer i International afdeling.
  • Hovedansvarlig for planlægning og afholdelse af Røde Kors årlige arrangement, hvor tidligere udsendte takkes for deres indsats.

Din profil
Vi håber at finde en ny kollega, som har et stort overblik, stærke kommunikative evner. Stillingen kan både være det første og det sidste job i din karriere. Det vigtigste er, at du trives i et internationalt miljø med en bred kontaktflade både eksternt og internt i Dansk Røde Kors. Du vil få en hverdag med mange forskellige henvendelser og vil være i løbende dialog med kollegaer på tværs af organisationen samt deltagere fra hele verden. Det er derfor vigtigt, at du kommunikerer klart, imødekommende og præcist samt sikrer, at alle får den information og hjælp de har behov for.

Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer

  • Du har erfaring med og flair for logistik, planlægning og koordinering.
  • Du er struktureret og er god til at skabe overblik for dig selv og andre.
  • Du er udadvendt, opsøgende, tager initiativ og formår at være et skridt foran i forhold til kalenderstyring og forberedelse af kurser, rejser og større arrangementer.
  • Du har stærke kommunikationsevner og kan formidle præcist og imødekommende til mange forskellige interessenter også på engelsk.
  • Du har gode samarbejdsevner og formår at samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen.
  • Du har gode færdigheder i Microsoft Office programmer.

Vi har internationale kollegaer, samarbejdspartnere og kursusdeltagere. Det er derfor vigtigt, at du har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk i skrift og tale. International erfaring og/eller tidligere erfaring med koordinering af kurser og læringsforløb vil være en stor fordel.

Din kommende arbejdsplads
Røde Kors er altid til stede. Hver dag redder vi liv og ruster mennesker til at klare sig gennem kriser og katastrofer. I Danmark skaber vi fællesskaber og støtter samfundets sårbare til et bedre liv. Vi hjælper mennesker på begge sider af konflikten og i de fjerneste egne af verden.

Du vil blive ansat i katastrofeenheden i Røde Kors Internationale Afdeling, hvor du vil indgå i teamet for Træning og Rosters. Du vil referere til Bjarke Skaanning, Head of Disaster & Crisis.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen og forventes besat den 1. december 2022 eller tidligere, hvis muligt. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Røde Kors' fælles overenskomst med AC og HK. Bruttolønniveauet er afhængigt af erfaring og kvalifikationer.

Vær opmærksom på, at der vil være rejseaktivitet forbundet med stillingen i forbindelse med afholdelse af kurser. Kurserne afholdes primært i Danmark.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 19. oktober kl. 9.00. Vi planlægger samtaler den efterfølgende uge. Stillingen søges via Røde Kors hjemmeside www.rodekors/job.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Andrea Holst-Mjöbäck, [email protected] tlf. +45 21784126, eller Bjarke Skaanning, [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • København Ø
  • Onsdag den 19. oktober 2022

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Motiveres du af at være den, der følger op, altid er et skridt foran og som skaber struktur og fremdrift? Har du erfaring med processtyring og ledelsessupport – gerne fra en større international virksomhed? Er du en naturlig tovholder og kan fungere som kontorets koordinator?
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København K

    Opportunity Executive Assistant to Vice President and Senior Directors (maternity cover)Fixed Term Contract until March 2025Location: Copenhagen, Maersk HQCompany Overview:Maersk .
    • Administrativ medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i København SV

    Vil du være med til at sikre en tryg og smidig genhusning af beboere? Er du serviceminded og god til at tale med forskellige mennesker og vil du være med til at gøre en forskel? Så er dét lige dig .
    • Administrativ medarbejder
    • København SV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 5
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2